- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
"Nyilvan"-ra nem tudok reagalni, csak arra, amit leirtal, ott viszont egy szo sem volt arrol, hogy barmit megneztel volna, plane, hogy kozolted volna, hogy miert nem volt jo.
Amugy, ha dokumentum szkennelesrol van szo, felesleges pdf-bol abbyztatni, mert volt korabban olyan Office, amibe be volt epitve a dokumentumszkenneles, igy excelbe es worbe kozbetlenul beolvasta a beszkennelt tartalmat, meghozza szinte tokeletesen, formazassal egyutt.
-
Met
nagyúr
Azt nem tudom hogy az ingyenes Acrobat Readter tud-e menteni word-be, nekem a fizetős van fent, az tud.
Ha ez így működik, céges szinten szerintem nincs jogi következménye hogy egy ingyenes programból milyen file kiterjesztéssel mentesz.
De mondjuk a Nitro-nak van fizetős céges verziója. -
juharsirup
csendes tag
A Picasa sok szarságot felpakol a gépre. Nálam a saját beállításait sem volt képes megjegyezni. Nem olyan rég próbáltam a legújabbat, de egy jóval előtte lévővel is hasonló problémák voltak. Szerintem is felejtős. Helyette...
Szerkesztési funkciókkal komolyabban ellátott képnézegető: FastStone Image Viewer. Ezzel én pl. tájolás szerint (EXIF), automatikusan forgatgatom a képeket.
klepto: Ma még képesek az emberek ilyenekkel foglalkozni (mint egyáltalán optikai lemez írása)
Kiindulópontnak.
-
akaido
addikt
[WatchOCR] Nem ismerem a progit, így tekintsd a választ hitelesnek vagy épp ~telennek.
-
Sk8erPeter
nagyúr
A csferke által ajánlott PDFsam tényleg a legjobb a célra az ingyenesek közül, de ne ilyen third party fos oldalakról töltsd le, mint a belinkelt, hanem lehetőleg mindig a hivatalos oldalról:
http://www.pdfsam.org/Van egyébként portable változata is, amit kibontasz egy zipből, és megy.
-
csferke
senior tag
PDF-ben oldalakat törölni, forgatni, átrendezni a sorrendet...
-
LonGleY
veterán
Szerencsére nem ismertem ki a programot, de egyszer már megmentette egy partícióm. Az egészet akarja menteni, vagy a fájlokra írja, hogy másik drive kell neki? Utóbbi esetben nem tudom, miért nem választhatod ki őket. Egyébként ilyenkor szokás kölcsönkérni egy merevlemezt, vagy ne adja ég, venni egyet. Jól jön az később is tárolni.
-
LonGleY
veterán
Első körben nézzetek rá Active@ Partition Recovery-vel.
Még az is lehet, hogy látja az előző partíciót és egy az egyben visszanyeritek az előző állapotot.De egy GetDataBack-el is sikerülni fog, ha csak sima gyors format volt. A fájlok ott vannak szépen érintetlenül.
-
LonGleY
veterán
Kimásolod a szövegeket Beyond Compare-be pl.
-
zone
őstag
-
zone
őstag
Norton Family ingyenes, mobil app is tartozik hozzá
-
-
Norton Online Family - ingyenes. Ez több, mint net szűrés, ez egy komplett szülői felügyelet program, számos szolgáltatással, többek közt azt is tudja monitorozni, hogy a gyerkőcök milyen infókat osztanak meg közösségi oldalakon magukról, ami a mai (internetes)világban nem kell mondani, mennyire fontos.
-
andorra
őstag
Az ATP ranglista nem így működik. Ott az előző évi versenyen elért helyezéshez is viszonyítanak, annak alapján is lehet pontokat nyerni, vagy veszíteni, tehát sokkal bonyolultabb, mint amit te szeretnél. Tehát az elképzelésedet kellene kialakítanod arra, hogy milyen módszert szeretnél alkalmazni a rangsoroláshoz és arra írhatsz akár programot is, de szerintem felesleges.
-
zone
őstag
Online: freeonlineleague
De Excelben is csinálhatsz egy táblázatot, és a pontszámot mondjuk úgy számolod, hogy nyert/vesztett + összes, esetleg +x pont, ha erősebbet vert meg. (szerk. úgy látom az Excelt már más is javasolta) -
andorra
őstag
Elég zavarosan fogalmazol. Ha az lenne a cél, hogy úgy lehessen lebonyolítani egy versenyt, hogy nincs körmérkőzés, hanem előre meghatározott számú forduló van, akkor nincs jobb megoldás, mint a sakkversenyekre kitalált svájci rendszert alkalmazni ! Ehhez nem kell program, olvass utána a lebonyolítás szabályainak !
-
Visormail
addikt
EaseUS Todo Backup Free Full Features:
File and Folder Backup
Make a copy of specified files and folders or by file types to secure your individual data, including documents, pictures, music, emails, applications, videos and financial files, etc.
Backup Schedule
Run backup automatically at a predefined time. By scheduling a backup task, your system and important data can be backed up now, daily, weekly.Azonban mindenképpen képfájlt csinál belőle. A mentett képfájljait meg lehet vele nyitni ugyan (Tools/Mount image/Mount) de csak a partíció/lemez mentéseket, a fájlmentést nem hajlandó. Neked szinkronizáló program kell továbbra is.
-
-
atesz117
aktív tag
Hi!
Bocs, hogy csak most válaszolok, nem voltam napközben gépközelben. A lezárásnál nincs különösebb tennivaló ( mivel nem zárja le automatikusan felvétel végén, át kell lépni DVD módba > Disc Management > Finalising > Enter ) Most kipróbáltam +R és -RW lemezzel is, mindkettővel működik másik lejátszóban is.Innen le lehet tölteni a magyar nyelvű manuelt, én nem lettem sokkal okosabb tőle. -
atesz117
aktív tag
Hi!
Biztos, hogy le van zárva a lemez? Nekem EH-50-es van, több száz lemezt megírtam már vele, de ilyet csak akkor tapasztaltam, amikor elfelejtettem lezárni a lemezt (meg amikor megdöglött az író benne, szerencsére garis volt még). Amúgy, ha intézőben megnyitom a DVD-t, ugyan olyan a könyvtárszerkezete, mint a gyári lemezeknek (BUP, IFO és VOB fájlok vannak benne) -
Ez furi.
Másik gépen (másik meghajtó!) is kipróbálni.
Esetleg egy live linux-al, megnézni, hogy a linux tud-e kezdeni vele vmit.
A corel movie factoryis azt állítja magáról, hogy a vr-es lemezeket is tudja importálni.
Bár akkor inkább a DVDdubbing, mivel ezt kifejeztten a kamerás dvd-vr lemezek konvertálására fejlesztették.
Az imagemixer3 is pana kamerákhoz való progi, ami kedveli(?) a -vr lemezeket.Tényleg: A kamerához nem adtak vmi progit? Olvasni vmi DVD-MovieAlbum SE progiról, ami szintén lehet megoldás. (Letölteni nem lehet, mert csak bizonyos kamerákhoz mellékelték)
+Írj egy levelet a pana support-nak. -
Részlet a Manuel-ből:
ªAfter finalizing
The video and audio is recorded according to the DVD-Video
specifications, and your very own DVD-Video is created.
≥The titles you entered with this unit appear as menus.
≥Programmes longer than 5 minutes are divided into 5-minute chapters.
≥These DVD-R can no longer be recorded on or edited.
≥These DVD-R can be played on other DVD players, but this is not guaranteed.Vagyis nem garantálják, hogy másik eszközön is nézhető lesz.
Mondom próbáld meg azzal a progival amit linkeltem.
(Nem véletlen van a progi listájában annyi Panasonic gép:
Panasonic DMR-E30
Panasonic DMR-E100H
Panasonic DMR-E80
Panasonic DMR-E55
Panasonic DMR-E50
Panasonic DMR-ES10)daa-raa Beolvassa, de lövése nincs mi az, mivel nem ismeri azt a packet writing/UDF formátumot, amit az író kreál. Ezért mutatja üresnek a lemezt. Ezért kell egy külön "driver" mint a fenti progi, ami ismeri, és el tudja olvasni.
-
-
sfdrakex
nagyúr
-
PazsitZ
addikt
C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Temp\
De én szeméyl szerint ezt az oldalt használom: Keepvid.com -
-
-
Az FLV is csak egy konténer formátum. Hogy milyen bitrátával tömörített az anyag jobban befolyásolja a minőséget, minthogy milyen programmal konvertáltad. (Szinte mind1ik ffmpeg-et, vagy mencoder-t használ). A FF-ban van 1-2 preset, de kézzel is módosíthatod, ha nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpársportok
- Medence topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged