Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
jagdtigger
üzenetére
Ez csak orvosolja, és nem hosszútávú megoldás, másra is kéne az a program. Meg nem szeretem az ilyen jellegű portable programokat.
-
Winner_hun
félisten
válasz
jagdtigger
üzenetére
Nem találtam rá beállítási lehetőséget

-
canniball
nagyúr
válasz
jagdtigger
üzenetére
És mi lesz 2012. márciusa után a korábban beszerzett példányokkal? Mert olyasmi rémlik hogy utána azoknak is lőttek.
-
westcoastog
veterán
válasz
jagdtigger
üzenetére
Hát ja, mondjuk szakközép már a hátam mögött van szerencsére, most cad/cam infós szakmát tanulok, ami okj-s, és ott kell.

Kár hogy a magyar oktatás nem foglalkozik a nyílt szoftverekkel, nem minden diáknak van pénze officera, akinek meg kell inkább lewarezolja mint hogy nyílt alternatívát keressen. -
cigam
titán
válasz
jagdtigger
üzenetére
Attól függ, hogy éppen hol diák.
-
westcoastog
veterán
válasz
jagdtigger
üzenetére
Azt elfelejtettem írni hogy libreoffice-t használok jelenleg is, nekem konkrétan kiadványszerkesztő és projekttervező progi kéne, mert mi suliban az office csomagban találhatót fogjuk használni, és erre a 2 dologra kéne alternatíva. Libreoffice-ban ilyenek meg nincsenek.
-
cigam
titán
válasz
jagdtigger
üzenetére
Köszi, de ez nem igazin gui/windows barát, külön trükközni kell, hogy exe legyen belőle, a GUI-ról nem is beszélve.
-
Romvr
őstag
válasz
jagdtigger
üzenetére
Ez az oldal egy aranybánya!!!

Köszönöm!!!

-
The.Bali
aktív tag
válasz
jagdtigger
üzenetére
Kipróbálom. Köszönöm!
-
daninet
veterán
válasz
jagdtigger
üzenetére
ok, kattints rá és próbáld meg telepíteni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
@cigam: és az outlook express meg kezelte?
Az a baj, hogy csak úgy fix háttérnek nem állíthatom be, mert széles a logó és magas is. tehát a szöveget rá írná... végigzongoráztam már ezt az utat is, nem csak a program görcsös cseréjét erőltettem
de akár html tippeket is elfogadok a dolog megoldására, tehát ez elég sokrétű
-
cigam
titán
válasz
jagdtigger
üzenetére
Ismerem az oldalt, használom, is köszi a tippet. Sajna attól, hogy portable, attól nem lesz kis igényű. Viszont innen töltöttem le a tbird 2.0.24-et, az uccsó kiadás a 2-es sorozatból

-
Psychonaut
veterán
válasz
jagdtigger
üzenetére
-
válasz
jagdtigger
üzenetére
Milyen értelemben? Megadsz neki mondjuk 10 programot, hogy egymás után telepítse? Simán beteszed azokat egy batch fájlba, mindegyikhez megadod a silent install kapcsolót. Ha nincs silent install kapcsoló, akkor AutoIt3, de kell hozzá némi scriptelési tudás.
-
válasz
jagdtigger
üzenetére
Így visszaolvasva valóban... XP Mode nem megy VPC nélkül, ezért vettem egy kalap alá, csak valóban félreérthető volt...
-
válasz
jagdtigger
üzenetére
Jól elbeszéltünk egymás mellett eddig, szóval az XP Mode-ot nem fogod tudni felpakolni, nem a VPC-t...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
jagdtigger
üzenetére
-
válasz
jagdtigger
üzenetére
Köszönöm, de ez driver.... (ezt már le is töltöttem korábban)
-
válasz
jagdtigger
üzenetére
Adott egy HP Scanjet 3770 szkenner (kölcsönben) és nem találok a neten megfelelő kezelőprogramot.... (hogy tudjak szkennelni)
Előre is köszönöm!

-
Kezdő vagyok
őstag
válasz
jagdtigger
üzenetére
Akkor csak annyit kérdeznék,ki milyen programot javasolna?
Új hozzászólás Aktív témák
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az a baj, hogy csak úgy fix háttérnek nem állíthatom be, mert széles a logó és magas is. tehát a szöveget rá írná... végigzongoráztam már ezt az utat is, nem csak a program görcsös cseréjét erőltettem