- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Keresek olyan konvertálókat (nyugodtan lehet fizetős is) melyek a legnagyobb hatékonysággal és precízitással konvertálják a pdf dokumentumokat word-be.
-
psg5
veterán
...ami e-mailban küldött rossz karakterkódolású szöveget visszaállítja eredetire?
Levelezőben a szokásos karakterátkódolás nem hozott eredményt. -
psg5
veterán
Sziasztok!
Milyen programmal (és hogyan, esetleg leírással) lehet kezdőként képekből videót készíteni. Csupán a képek egymás utáni diavetítésére (effektekkel) gondolok, semmi extra. Ami most van és sejtésem, hogy képes rá, de még nincs leírásom: Picasa, Adobe Lightroom.
-
psg5
veterán
...-vel veszteségmentesen tudok képekből montázst készíteni? Több képet egy képre.
Adobe Lightroom ot használok fotoretusra de abban nem találtam ilyen funkciót. -
psg5
veterán
Kerttervező programot keresek, melybe beállítva kert méreteit (lehetőleg dombokat, magasságokat is kezeljen) térkövezést, növényeket is betervezhetek.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
ami...képes PC-n és NAS-on lévő képeket rendszerezni, mondjuk exi infók alapján?
-
psg5
veterán
válasz
juharsirup #36558 üzenetére
Köszi megnézem azt is.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen vagyok-e a kérdésemmel.:
Milyen programot használtok, melyik a legkönnyebben kezelhető program amivel a számítógépen lévő fényképeket lehet kezelni? Pl időrendbe helyezi őket, index képeken látszik mappa szerűen.
Ha jól emlékszem a Picasa valami ilyesmi volt de az valamiért nem jött be. -
psg5
veterán
válasz
Sk8erPeter #35443 üzenetére
Köszi, megpróbálom majd ezeket is, de már feladtam lassan, mert mindegyik progi visszahozza a nagyon régi formattálás utáni képeket is, de ezt az egyet nem látta idáig egyik sem...
-
psg5
veterán
Akkor még másik progival is próbálkozom. Pandorat nem engedi indítani valami párhuzamos program baja van...
-
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Fényképezőben sd kártya. Fényképezés után egy kép ki lett törölve azután még két kép lett készítve. A törölt kép visszaállítható vagy már a plussz képek felülírták és így nem?
Amúgy melyik program az ami sd kártyáról törlést visszanyer ha nem lett felülirva?
Most mondják, hogy törlés óta mégsem lett újabb kép készítve vagyis felülirva nincs a törölt kép!
Mivel lehet visszaállítani? -
psg5
veterán
Sziasztok!
Keresek linux alá olyan programot ami kiváltja a win alatti Readiris Pro 12.-t teljesen.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni:
Nem biztos, hogy pogram kell hozzá, nem tudom:
Adott egy 50 oldalas pdf fájl (szöveges). Az első 3 oldalát hogyan tudnám kiszedni, úgy hogy pdf maradjon a maradék 47 oldal?
Word-be hiába másolom elveszít minden szerkesztési beállítást a pdf-ből. -
psg5
veterán
Nem tudtam hol kérdezzem, máshol halottabb a topik.
Outlook-ban látom, hogy van a levélben melléklet(ott a gémkapocs), de sehol nincs maga a fájl.
Kérdésem, lehet-e ezzel viccelni (lehet direkt akarnak viccelni velem, benne van a pakliban) vagy valami más lehet az oka? -
psg5
veterán
Sziasztok!
Nem találtam jobb topikot kérdésemnek:
Bár van fizetős tárhelyem és van netszolgáltatóhoz kapcsolódó e-mail helyem is. Azonban szeretnék független e-mail címet, ha pl felmondom a szolgáltatóval, vagytárhelyszolgáltatóval a szerződést lehessen egy elérhetőségem ami állandó.Azonban nem tudom melyik a legmegbízhatóbb? Freemailnél pl már tapasztaltam, hogy teljesen ismeretlen is megkapa a nekem szánt leveleket (én is megkaptam, de más is), valamint fordítva is pl. rendszeresen kapok pl e-on számlákat melyeket másnak címeznek... ilyent azért nem szeretnék.
Mit ajánlanátok? -
psg5
veterán
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, de nem biztos, hogy jó helyen vagyok. (megkockáztattam és ezek kívül, még egy totyikba írtam plusszban)
Rokon külső hdd-n tárolt képeket. (voltak rajt filmek is) Rádugta az xbox360-ra ami a formázás felajánlásakor úgy tűnik le is formázta. Most a pc üresként tekint a hdd-re. Van mód, program visszanyerni legalább a képeket?
-
psg5
veterán
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.
Adott két pdf fájl összehasonlítanám őket, mert változott az egyik (a másikhoz képest), de a diffpdf-el ha hasonlítom, akkor van amit úgy jelöl, hogy más lett, de közben egy másik sorban az mégis szerepel. Ez úgy látom csak sorokat képes hasonlítani(pedig karakterre is be lehet állítani, de úgy sem jó). Van olyan ami az egész szöveget hasonlítja, függetlenül a soroktól? -
psg5
veterán
válasz
sfdrakex #27194 üzenetére
Köszi, működik, bár kicsinyíti egy picit a képeket, de majd egyesével széthúzom, vagy van automatizált megoldás, hogy mindegyik képet kirakja a teljes A4-re?
Még egy kérdés. Ha két pdf-et szeretnék egybe fűzni? Szintén minőség romlás nélkül?
Közben találtam egy programot ez szépen megcsinálta, azonban nem sorrendben használta fel a képeket...
-
psg5
veterán
Kerestem topikot, de talán itt:
Van 20 képem jpeg 2540x3504. Dokumentumok vannak bescannelve. Hogyan tudom minőségromlás nélkül egy pdf-be rakni őket?
-
psg5
veterán
Nem tudom ide illik-e:
Omnipage 17-el próbálom képfájlként készített pdf-ből szerkeszthető word doksit készíteni. Milyen beállításokat alkalmazzak, hogy szerkeszthető kereshető word-t kapjak? Képek nem érdekelnek csak a szöveg.
-
psg5
veterán
Nem is igazán milyen programi ami, bár lehet...
Pdf dokumentumban általában ctrl+f-el tudok keresni, azonban most beleakadtam olyanba, hogy végignézi de nem talál, pedig látom hogy benne van. Hogy tudom keresésre bírni? Esetleg másik programmal? -
psg5
veterán
...ami mp4-et lehet vágni zökkenőmentesen. Telefonnal készített videóról van szó.
-
psg5
veterán
Milyen program mellyel korlátozható a nethasználata az ember gyermekének. Jobban mondva nem nézhető oldalakat ne nyithassa meg?
Ugyanez okostelefonra, android alapra? -
psg5
veterán
Videókamera mov kiterjesztést ad a felvételhez. Milyen program ami a legjobban kezeli, akadásmentesen és minőségromlás nélkül ezt?
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Segítség kellene:
Vob kiterjesztésű fájlból, a lehető legjobb minőségű avi-t vagy valami hasonló kiterjesztésű, netre tölthető fájlt szeretnék kapni. Mivel lehetne? Nem tömörítse egyáltalán ha lehet, az eredetit.
-
psg5
veterán
Üdv!
Segítséget szeretnék:
TellMeMore angol programom kéri, hogy helyezzem be a lemezt a használathoz, azonban pár hónappal ezelőtt lemez nélkül is ment.
Mi lehet a probléma és mit lehetne állítani?
-
psg5
veterán
Üdv!
Segítség kellene:
Melyik program, mely pdf-ből (nyomtatott írás, nem kézírás, gépelt szöveg bescannalve pdf-be) word-be alakít szerkeszthetővé. Nem csak képként konvertálja.
? -
psg5
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #23288 üzenetére
Köszi. Tesztelem.
-
psg5
veterán
Üdv!
Keresek programot amelyik megszűri a netet. Gyerkőc ne férhessen hozzá adott tartalmakhoz.
Mit ajánlotok? -
-
psg5
veterán
válasz
andorra #23184 üzenetére
Nem.
Ranglistát szeretnék létrehozni. Egész évben játszik a 15 fő. Több verseny kerül megrendezésre az évben. Az év végére pedig kialakul egy ranglista (persze nyilván ugye menetközben is ez a ranglista nyomonkövethető). De pl. az év közben a legrosszabb ne hívhassa ki a legjobbat. Győzelemért pont jár, ha előrébb rangsoroltat ver meg azért nyílván több stb.
Valahogy az ATP ranglista is így működik. Erre van-e program? -
psg5
veterán
Üdv!
Ranglista programok keresek.
Adott 15 teniszező, helyben, vannak rosszabb, jobb tudásuak. 0-ról kezden mindenki és ahogy kialakul az első pár verseny után az eredmények, jó lenne, ha a legrosszabb nem hívhatná ki a legjobbat, de lépegethetne felfele a ranglistán és ha valaki sokkal kevesebb meccset játszik és ott mindent nyer, ne lehessen ugyanannyi pontja, mint aki többet játszott de kevesebbet nyer, vagyis valahogy súlyozzon a program.
Létezik-e ilyen?
-
psg5
veterán
Az easeus todo backup free -vel olyan mentést is létre tudok, hozni, hogy pl egy mappát mentek és ahova mentettem, ott tudok benne dolgozni is? Vagyis nem csak egy valamilyen kiterjesztésű fájlt ment le, hanem magát a teljes mappát? Valamint beállíthatom, hogy erre mentsen időközönként az eredetiről vagyis írja felül?
-
psg5
veterán
Üdv!
Keresek megbízhatóan számító noti akkumulátor szintet kijelző progit.
Mit használtok?(Asus A6U-5050)
-
psg5
veterán
-
psg5
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #20009 üzenetére
Köszi!
-
psg5
veterán
Üdv!
Windows 7
Sony DCR DVD200E videókameraNem lezért lemezről szeretnék gépre vinni videófelvételeket.
A régi imagemixer 1.5-el nem megyek semmire elindul azt setovább...
Van egy külső program mellyel ezt meg lehetne oldani?
-
psg5
veterán
Üdv!
Régi mini dv-s (Panasonic NV-DS 15 ) kamera összekötve firewire-val a számítógéppel, nincs hozzá saját program, ezért keresem ami a lehető legjobb minőségben tölti/konvertálja rá az anyagot a gépre.
Corel és Ulead kipróbálva, ezek nagyon rossz minőséget produkálnak. -
psg5
veterán
Köszi!
Megnézem ezeket a progikat is.
Megkérdezem van-e kézikönyve.atesz117
Köszi. (A lemez biztos lezárása volt az első kérdésem nekem is)
Azt állítja a gazdája, hogy igen lezárta rendesen.
Mivel hasonló a géped, leírnád, hogy mit kell figyelni lezáráskor? Hátha mégis/mégsem... -
psg5
veterán
Üdv!
Nem tudom jó-ea hely, de azért:
DV-skamáráról dvd asztali felvevővel megírt dvd lemezt csak az a felvevő ismeri fel amivel meg lett írva.(rendesen le lett zárva a lemez az ilyenkor szokásos eljárással). Sem másik lejátszó, sem pedig pc. Kérdésem,létezik-e progi,bármi amivel pc-vel fellehet ismertetni a lemezt? -
psg5
veterán
Üdv!
Hol tárolja az IE vagy a firefox a flash videókat ideiglenesen?
Vagy milyen progival lehet kinyerni ,moyea youtube , meg a hasonlók nem okés az csak olyat szed le, ahol a forráskódban megtalálható a pontosan flv vagy swf fájl neve. -
psg5
veterán
Igen az fps-t.
600Mb-nál és 30 percnél nagyobb terjedelmű történetről van szó és egy videómegosztó sem enged ekkorát ezért saját tárhelyre vagyok kénytelen felrakni ezért a varia.
Azóta sikerűlt megoldani, valamiért nem jól rippelt a shrink a merevlemezre , de közvetlenűl a lemezről vob-ból már jó lett, igaz nem a Format factory-val , hanem az Any video Converterrel , 200mb lett így úgyhogy marad a saját tárhelyes dolog.
Köszi a segítségeket.
-
psg5
veterán
Milyen program az ami nagyon jó minőségben konvertál vob-ból vagy divx-ből vagy más videó formátumból flv vagy valamilyen netes megjelenítő fájlba videóanyagot?
Emicsoft FLV convertert találtam egyszer , van még valami profi (esetleg magyar nyelvi fájlal?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Villanyszerelés
- Magisk
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged