- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Windows-os programot keresek amivel tudom a kis családom fontosabb eseményeit képekkel, leírásokkal vezetni. Family timeline maker és hasonlókra kerestem már, de csak olyat találtam ami online működik.
Ami nem lenne baj, csak hosszú távra szeretném ezt, és jó lenne, ha nem függnék egy weboldaltól, hogy esetleg az bezárja a rolót. :\Láttatok már hasonlót?
-
BullZeye
veterán
válasz
Kempetlen #47765 üzenetére
Ez ennél picit bonyolultabb.
i7/16gb/512gb nvme SSDs laptopokról beszélünk, tiszta telepítéssel.
Olyan szektorban, ahol az abszolút védelem prioritás, de arra nincs lehetőség, hogy egyesével leszedjék megnézzék, hogy melyik program okozza a hibát, vagy leginkább melyik milyen mértékben okozza a lassulást.
Ezért lenne szükség olyan programra, ami anélkül, hogy 10 mérnököt ráállítok, hogy nézzék a log fájlokat és a feladatkezelőt vagy process explorert, legalább iránymutatást adjon, hogy merre kezdjük, amikor egy outlook induláskor kiírja, hogy melyik program ami fennakasztja 5-10 másodpercre az indulást.Még egyszer, nem consumer/ingyenes programot keresek, hanem komolyabb vállalati is jöhet.
-
BullZeye
veterán
Sziasztok,
Üzleti környezetben, milyen szoftverrel lehet megnézni, hogy pontosan milyen program fogja vissza a gép teljesítményét?
Van egy pár céges gép, amin az átlagnál több biztonsági szoftver fut, és ki kellene találni, hogy pontosan mi fogja vissza legjobban a rendszert, hogy tudjunk ellene tenni, mert jelenleg van ahol egy Word megnyitás is hosszú másodpercekig gondolkodik. -
BullZeye
veterán
Szükségem lenne egy egyszerű metódusra (programra) amivel pár ezer soros excel megnézi vannak e duplikált sorok, ha igen, megjelöli valahogy, rak mellé speciális jelet, vagy felülre helyezi őket. Windows alá kellene.
Eléggé fontos lenne és minél hamarabb :\ (addig googlezok tovább, hátha találok valamit)
edit.
Legjobb lenne ha Excel táblázatba lehetne ezt művelni. Találtam is egy ilyet, teszi is azt amit szeretnék, de most már többet szeretnék, azaz hogy a duplikált celláknál nézze meg hogy 2-vel arrébb lévő cella egyezik e.Szóval ha van 3 duplikált cella, és ahol esetleg mellette lévő cella nem egyezik, akkor szóljon, pl itt szóljon, hogy az egyik duplikált (arany) értéke nem egyezik (4=/=5)
Arany.4
Arany.4
Arany.5 -
BullZeye
veterán
-
-
BullZeye
veterán
Na körbepróbáltam 8-10 programot, de egyenlőre nem találtam megfelelőt.
Amúgy azóta is azon gondolkodom, hogy miért nem tartod megbízható megoldásnak, ha pl XY program úgy csinálja meg az AES512-es titkosítással ellátott konténer fájlt, amit bármelyik windowson meg tudok nyitni, mert az encryptelt fájlba égeti magát a programot, és csak elindítom a Protected.EXE konténert, és rögtön kér jelszót, majd felcsatolja pl egy Z meghajtóként. Vagy program a Protected.XY fájl mellé dobja magát 1db 10 megás exeként, amibe beleírta készítéskor, hogy milyen fájlt keressen (vagy automatikusan keres XY fájlokat, és ha több van legördülőből hogy melyik kell), aztán jelszó, és felcsatolja Z meghajtóként.
Erősen kétlem, hogy az általad írd veracrypt bármivel is biztonságosabb lenne azt leszámítva, hogy mindenhova telepíteni kell, és hogy idióta módon egy csomót kell kattintani mire felcsatolom a fált.
-
BullZeye
veterán
válasz
Doky586 #39587 üzenetére
Milyen mentő program ami megjegyzi, hogy 2 futtatás között milyen fájlokat töröltem, és előre beállítottan eldönti, hogy mit kell tenni? Mert nekem mind1 minek hívják a módszert, ha nem kell programozni megtanulni ahhoz, hogy ezt az egyszerűnek tűnő feladatot megoldjam.
Freesync jó lenne, csak nem jegyzi a törléseket, így visszamásolja amit nem kéne neki.
-
BullZeye
veterán
válasz
vgyuri #39585 üzenetére
Sajnos van egy rakat videó is meg RAW fájl. Inkább azt szeretném, hogy saját gépeken legyenek tárolva 4-5 helyen, de lassan 3 órás próbálgatás után azt hiszem ez még senkinek nem jutott eszébe, mert az a pár program amit próbáltam még hírből sem tudja azt amit szeretnék.
Valamint van egy _munka_ mappám is amit hasonló elven szeretnék biztonsági menteni (bár itt a mezei BACKUP elég, mert nincs másik fél aki szerkesztené a fájlokat)
-
BullZeye
veterán
Kevés vagyok ahhoz, hogy Rsync-et bekonfigoljam úgy, ahogy én szeretném.
Kipróbáltam FreeFileSync-et, jól konfigolható, de nem elég jól, sajnos nem jegyzi fel, hogy MASTER oldalon mit törlök, és törlés után visszajönnek SLAVE oldalról az adatok.
(#39582) Doky586
Azért, mert nem egyszer láttam raid tömböket menthetetlenül szétesni, és 2 hddt egyszerre meghibásodni. 300gb családi képet pedig nem egyszerű minden alkalommal újramásolni hetente/havonta külső HDDkre, mert közben feleségem átnevezett valamit, vagy bemásolt 10 új képet. -
BullZeye
veterán
-
BullZeye
veterán
2) Csak annyit szeretnék elérni, hogy:
PC=Master
LAN=SlaveHa SLAVE-ről törlök fájlokat, akkor az visszaíródjon sync után, ha viszont belemásolok, akkor MASTER-be is másolódjanak bele az új fájlok. HA MASTER-ről törlök, törlődjön mindenhol, ha átnevezek, nevezzen át mindenhol, a lényeg, hogy MASTER-nél fájlok ne vesszenek el SYNC-nél, viszont SLAVE másolja az új fájlokat MASTER-be.
Nem kell online tárhely meg semmi, saját NAS-on tudjon mozgolódni SMBn keresztül. :\
-
BullZeye
veterán
1) Külső HDD-n szeretnék 1 foldert-t encryptelni, melyik a legmegbízhatóbb program erre a célre? Több HDDn használnám családi képek levédésére.
2) Melyik a LEGMEGBÍZHATÓBB sync program, amivel hálózaton keresztül tudom családi képeket szinkronizálni. FŐ gépen megmaradjon minden, kivéve amit a FŐ gépen törlök, és a többi gépre menjen minden és törlődjen is amit a FŐ gépen törlök, viszont ezeken ha törölnek valamit szóljon Fő gépen mely képeket törölték, hogy meg lehessen nézni, hogy valóban törölhető, vagy csak véletlen volt
-
BullZeye
veterán
-
BullZeye
veterán
Vettem ma egy scannert és kellene hozzá valami program, amivel ha belerakok valamit rögtön scanneljen, vagy bármi. Utoljára scannerem kb 20 éve volt párhuzamos porton, így nem tudom milyen program a legjobb erre a célre (szkennelés)
-
BullZeye
veterán
Windows install után mivel lehet a lehető legegyszerűbben command promptból silent módon automatikusan telepíteni Javat, flasht, silverlightot, .net frameworkot? Amit találtam az német.
-
BullZeye
veterán
válasz
sanyek2 #34646 üzenetére
Én kb 4 éve váltottm Kmplayerről, mikor 1 év alatt nem sikerült megoldaniuk olyan hibát, hogy NUM1 az NUM1 legyen, és ne a normál 1-es gombra váltson át mentéskor.
Választásom PotPlayer lett, mert kb tök ugyanaz volt akkor mint a KMplayer, és ugyanazok a konfigok voltak benne, így elég könnyű dolgom volt vele.
-
BullZeye
veterán
válasz
Sk8erPeter #34513 üzenetére
Kb 2 katt a compile, de jogos.
-
BullZeye
veterán
-
BullZeye
veterán
válasz
Kernel #34381 üzenetére
Ez 2 gomb, 1 script
Nekem 1 script kéne csak amit 1 gombhoz társítok, sajna én használom a windows és contect menü gombot
De akkor azt hiszem felkeresek egy szakavatott fórumot is, hátha van programozási nyelv, amiben felismeri, hogy melyik eszközt használja aktuálisan.
-
BullZeye
veterán
válasz
Kernel #34376 üzenetére
Azért nem jó ez a megoldás (már próbáltam sajnos), mert néha nincs bekapcsolva a TV, és ilyenkor csak meg akarok nyomni egy gombot, hogy visszajöjjön TVről a Monitorra, mert ezzel a módszerrel vagy 2 gombot használsz billentyűzeten, vagy be kell kapcsolni a TV-t, hogy rákattinthassak az ikonra.
(#34377) genndy
Catalyst Control Center nincs fent, MSI afterburnert használok, de ez sem megoldás, mert Logitech billentyűzeten lenne + gomb, szóval nem Ctrl+shift+U, hanem egy speciális gomb, amit setpointba lehet beállítani.(#34379) csinglinglin
Jó programoknak tűnnek első ránézésre, de nem arra amire nekem kénede ránézek este ha hazaérek.
Nekem valami könnyed 5-6 soros VBS vagy akár AHK script kéne erre, csak arra nem jöttem még rá, hogy hogy ismertessem fel 100% pontossággal, hogy melyik monitoron vagyok.
-
BullZeye
veterán
Kellene egy program amit elindítva azonnal vált 2 képernyő között.
Nem túl bonyolult dolog, van egy DVI kimeneten egy monitor és egy HDMI kimeneten egy TV. Ha játszani szeretnék kirakom TV-re, ha dolgozni meg monitorra, billentyűzeten vannak gombok amire rá lehet tagelni programokat, viszont az istenért sem találok egy olyan scriptet/programot, amit ha elindítok azonnal felismeri hogy most monitoron vagyok e (csak számítógép) vagy TVn (csak kivetítő). -
BullZeye
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #33535 üzenetére
Sajnos 2x is elhasalt
Ha READ error van, hiába van bepipálva, hogy hagyja ki a sector-t, sajnos hibaüzenettel leáll. -
BullZeye
veterán
Szükségem lenne egy egyszerű HDD klónozó programra, ami DOS alól bootolható.
Azaz van egy HDD ami hibás, van egy új USB-re kötve amire szeretném mindenestől átrakni, ami CRC hibás azt a részt hagyja ki, vagy próbálja kijavítani.
Bármilyen tipp jöhet.
-
BullZeye
veterán
Szükségem lenne egy Windows 8.1 tableten futó programra, ami QR kódot scannel be és rögtön másolja is a szöveget.
Szóval kamerával "ránézek" QR code-ra és azonnal copyzza amit tartalmaz, nem megnyitja, csak copyzza.
Fontos, hogy nem windows phone, hanem windows 8.1, elő és hátlapi kamerával, és jó lenne ha hátlapit használná alapból, de legalábbis ne CSAK az előlapit használja.
-
BullZeye
veterán
Windows 8.1 táblagéphez kellene valami Waze-hoz hasonló navigációs program, tudtok valamit ajánlani?
-
BullZeye
veterán
Youtuberól letöltött Mp4 videókban van egy kép integrálva (pont mint mp3-ban az id3 tagben), ezt hogy tudom kinyerni tömegesen jpg formátumba?
-
BullZeye
veterán
Nem konkrétan csak jelszavakat akarok menteni, hanem szövegeket is sokat hosszút, és a lehető legegyszerűbb formában, ezért lenne jó egy sima mezei TXT fájl ami jelszót kér mikor elindítom, de nem kell telepítenem semmit hozzá.
És fontos, hogy 1 fájl legyen, most kipróbáltam ezt a keepas-t, de csinálni akar egy adatbázis fájlt, és kell hozzá a portable program is.
Sőt, keyyel már 3 fájl. :\ de azért köszi, de valami jobb kellene. -
BullZeye
veterán
Sziasztok!
Szeretnék egy TXT fájlban érzékeny banki információkat tárolni, viszont szeretném jelszavazni és egyben több gépről is megnyitni.
Problémám, hogy nem szeretnék minden gépre telepíteni programot, és ezért olyan program kéne, ami beleépíti magát a TXT fájlba (sokkal inkább egy EXE fájlba építse a TXT fájlt) és simán el tudjam indítani és szerkeszteni bárhol bármikor windows környezetben.
-
BullZeye
veterán
válasz
bugizozi #23250 üzenetére
Team viewernél nem csak a sebesség a baj, de tény, hogy rohadtul lassú, a baj inkább hogy akad a kép, és felbontásbeli különbségek miatt nem túl használható.
És igen, 80 és 443 van nyitva, pl otthon csináltam minecraft szerót, 80as porton simán elérem, és tudok játszani. Ezt szeretném minden mással is, legyen szó FTPről, vagy programról.
Ez a vipVPN tök jó meg minden, de nem kapcsolódik valamiért.:
A távoli számítógép nem válaszolt. További segítséget a További információ gombra kattintva vagy a súgóban keresve kaphat. (Hiba: 678) Ezzel a kapcsolattal kapcsolatos hibaelhárítási információt a Súgó gombra kattintva kaphat.
de volt 769es hiba is, google meg nem dobta a választ, de állítottam valamit, és totál elment a netem.
csak wifi teljes újratelepítésével oldódott meg.
cigam:
Ez tök jó, de nem válasz a problémámra. én is elérem ftp-t httpn keresztül, de mivel nem csak az én FTPmet szeretném elérni, így kiesett. Meg nem csak FTPt akarok használni. -
BullZeye
veterán
válasz
bugizozi #23246 üzenetére
Persze hogy elérem, konkrétan itt minden le van tiltva, így jó pár dolgot nem is tudok használni, az FTP csak 1, nem csak az én gépemet szeretném elérni. Konkrétan azt szeretném elérni, hogy mindent a gépemen keresztül érjek el, és a gépem a 80as porton továbbítsa nekem.
Szóval van egy laptop Wifin melóhelyen, ahol tiltva van minden, és van Digivel otthon egy PC routerrel.
Mit kell tennem, hogy tudjam használni a laptopon a tiltós wifin a dolgokat?
-
BullZeye
veterán
Üdv
Melóhelyemen gyakorlatilag minden port le van zárva a 80ason kívül, és így az otthoni FTPt se érem el, mikor szükség lenne rá.
Mit kéne csinálnom, hogy normálisan menjen minden? Gondolom Proxy-t kéne az otthoni gépemen varázsolni, de ezt milyen egyszerű programmal tegyem?
Vagy ez nem segítene, és nem megoldható, hogy felhőtlenül netezhessek?
-
BullZeye
veterán
válasz
Kezdő vagyok #22981 üzenetére
PotPlayer, Kmplayer, MP HD Classic
-
BullZeye
veterán
-
BullZeye
veterán
Dropbox-ot felraktam, 10ből 4-5 ikon a tálcán az óra mellől random eltűnt, program futott, de pl nem tudtam messenger-t előhozni. Úgyhogy az kiesett.
Valami kevésbé Microsoft nincs? Mert tök jó meg minden, de a cuccaik 99%ánál 0 beállítási lehetőség nincs.
Más alternatíva, lehet fizetős is, pár ezret megér a nyugalmam.
-
BullZeye
veterán
Üdv
Tud valaki ajánlani valami sokrétű és megbízható mappa szinkronizáló programot?
Google-ben kerestem már párat régebben, de valahogy volt baj mindegyikkel, vagy nem működött, kamu cucc volt, vagy nem törölte, ha egyik oldalról töröltem egy fájlt, vagy nagyon lassú volt.1) Pendriveon lévő mappát kéne gépen lévővel szinkronizálnia 2gép+pendrive, ha 3 közül egyiken változtatok valamit jelenjen meg mind3on, legjobb lenne, ha neten szinkronizálná őket.
2) Hálózaton keresztül kéne fényképeket szinkronizálni 2 gépen, azaz megbízható kell legyen, hisz ha töröl képet amit nem kéne, akkor elég sokat veszít az ember, van backup, de ha nem tudom mit töröl, az szívás. -
BullZeye
veterán
válasz
Blabcsi #22724 üzenetére
ATT, ha jól beállítod, akkor mutat szinte mindent. Mivel AMD VGAkhoz van, ezért processzorhoz alapból csak azt mutatja melyik mag hány %-ra van terhelve. És ha jól emléxem ha fut RealTemp, akkor mutatja hőmérsékletet is, ha beállítod.
FPS-t mutatja
GPU hőfokot mutatja
GPU terhelést %-ban mutatjaHa ügyes vagy, akkor 1 hotkeyyel ki-be lehet kapcsolni ezt az OSD-t
Ingyenes
Magyarul tud
Hd4850-hez működik, mert ahhoz használom bnőmnél. -
BullZeye
veterán
válasz
CoolBoy323 #22625 üzenetére
Ctrl+F6
-
BullZeye
veterán
válasz
w.miki #22452 üzenetére
http://www.techtipsgeek.com/create-multiboot-usb-drive-install-windows-7-xp-from-same-usb-drive/13085/
Annyi, hogy egy ISO fájlt adsz meg neki, a Hirens BOOT CD-t. És bepipálod a 4. sor-t aminek a végén ott van a .ISO.
Ennél van egy egyszerűbb megoldás is:
http://pomiweb.com/?p=1018Itt csak kijelölöd a listából, ad linket, és letölti magától. Vagy betallózod.
Grub4Dos azért kell, hogy egyáltalán bootolható legyen a pendrive. Anélkül hibaüzenetet írna ki a bootoláskor.
-
BullZeye
veterán
válasz
BullZeye #21671 üzenetére
Up a kérdésnek, meg ismét aktuális lett.
Yumi multiboot kiesett, mert XP-t nem kezeli rendesen.
Még1x a kérdés:
32Gb-os pendrivera szeretnék rakni egy
XP telepítőt
W7 telepítőt
Ubuntu telepítőtÉs kis bónuszként
Hiren's Boot CD
XP/W7 Live, bootolható, futtathatóNa meg bármi egyéb jó ötlet érdekel, eddig amiket kipróbáltam, minddel volt valami gixer.
-
BullZeye
veterán
Asszem a pendriveom kezdi megadni magát. Mert 1-2 mappát nem lehet törölni, és van pár CRC-s fájl is.
Tudnátok mondani nekem valami megoldást, mivel lehetne a pendrive teljes tartalmát szinkronizálni egy már meglévő fájl állománnyal úgy, hogy közben nézi, hogy CRC-s e az állomány?
Vagy az is jó, ha szimplán leellenőrzi a pendrive teljes tartalmát, és szól, ha valamelyik fájl sérült...
-
BullZeye
veterán
-
BullZeye
veterán
Szándékomban áll venni egy 32 gigás pendriveot, és szeretném valahogy megoldani, hogy legyen rajta egy azonnal bootolható Linux, egy bootolható XP, és egy windows 7 és XP telepítő, és lehetőleg pendriveról való bootolás után kérdezze meg, hogy a 4 közül mit szeretnék tenni.
Erre tudnátok mondani egy ötletet, hogy mivel lehetne megoldani?
-
BullZeye
veterán
Szeretnék egy vonalkódrendszert létrehozni, mivel nem én használnám, egy nagyon egyszerűen használható rendszer program kéne hozzá, amivel 3-400 vonalkódot tudok tárolni és a vonalkódok 3-4 könnyen szerkeszthető adatot tartalmazzon, pl:
Beiktatás dátuma (automatikusan, ne lehessen szerkeszteni)
Szülők
Súly (minden alkalommal új érték automatikus dátummal, és előzőek maradjanak meg)Mivel sose használtam ilyet én sem, ezért ha valaki csinált már ilyet, és van tanácsa, hogy hol kezdjem, azt szívesen venném. Pl milyen vonalkód olvasót érdemes venni, esetleg milyen + szerkezet kell hozá, értem ezalatt vonalkód nyomtatót. Mivel nem nagyüzembe kell, ezért egy egyszerű és főleg olcsó szerkezetekből álló rendszert szeretnék használni. Viszont fontos, hogy egyszerűsítse az alkalmazott dolgát, hogy ne kelljen naponta 300 súly mérést bevinnie a gépbe, ha esetleg van USB-s mérleg, amit lehetne kapcsolni hozzá, az még jobb lenne.
-
BullZeye
veterán
válasz
andorra #19638 üzenetére
Ezt kérlek fejtsd ki. Csak hogy egy pár példát említsek.
Legalapabb Universal Extractor, ez setup fileok egy részét kicsomagolja.
Registry workshop, ezzel meglehet nézni mi változik program telepítéskor registry-ben.
Total Uninstaller, ez megmutatja miket változtat vinyón a telepítés.Akkor kérlek, nem is, könyörgöm, fejtsd ki, hogy mi a bajod azzal az állásponttal, hogy ha van ennyi különálló program, ami képes figyelni a dolgokat/változásokat, akkor miért ne lehetne olyan, ami ezeket a változásokat, scripteket amik lefutnak, registry módosítások, és egyéb fájlokat fogja kicsomagolja, ment mellé egy fájlt ami alapján a változtatások után sikeresen visszacsomagolja a fájlokat, és a telepítő ugyanúgy, változtatott fájlokkal lefut.
(#19637) Dluinet
Ha lesz rá időm ránézek, köszi. -
BullZeye
veterán
EXE-be nem tudok belemásolni, csak írtam, hogy vannak pluginok amik különböző fájlformátumoknál lehet, pl ISO.
EXE-be csak belemenni lehet, és onnan kicsomagolni, ezért kéne program rá. De legalább 1 próbát tennék, HA van ilyen program. De amikre manapság képesek a programok, meglepődnék, ha ne lenne.
-
BullZeye
veterán
Létezik olyan program, amivel egy setup fájl-ba tudok úgy turkálni, hogy kicserélhessek/szerkeszthessek 1-1 fájlt? De úgy, hogy utána ugyanúgy futtatható legyen.
Szóval nem kicsomagolni szeretném, mert arra van pár programom, vagy az is jó lenne, ha szétlehetne szedni egy telepítőt, miket rak REGISTRY-be, APPDATA-ba, és mit rak a telepítési mappába stb.
-
BullZeye
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #19527 üzenetére
Úgy értem, ha összehasonlítod, mert 99%ban semmi köze nincs az x64-hez, hogy gyorsabban vagy lassabban törölsz, ezért mondtam, teszteld 8as x86-ot. És nem számít, mert total commander jófej, és sima del/f8nál csak áthelyez aztán töröl, shift+del azonnal töröl. Lomtártól függetlenül.
Total commandernél x86 vs x64 közti különbség pusztán placebo, semmi több. -
BullZeye
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #19520 üzenetére
És 8ass x86? Úgy lenne célszerű tesztelni....Egyébként shift+del és azonnal töröl 7-es is, nem kell lomtárba rakni, ha nem muszáj
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged