- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Apple iPhone SE januárban? Lassan a testtel!
- Redmi Note 13 4G
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Ultranagy kameratárcsával bukott le a Vivo Ultrája
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- CES 2025: Csúcsmodellek strapaköntösben az Ulefone standján
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpaceJam
aktív tag
válasz artiny #49115 üzenetére
A JDownloader-t nem ismerem különösebben, de Java kell hozzá (abból amúgy ez jó). Pplaylist-ek letöltésére én ezt használom: Youtube-DLG. Állíthatod az elnevezést, tud sorszámozni, nem kell hozzá Java stb.
[ Szerkesztve ]
neszetools.hu ● pc360.hu
-
C. s.
addikt
válasz artiny #49115 üzenetére
Szia!
A JDownloader 2-t használom erre.
Más:
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani W10-hez egy ingyenes és jó RSS-olvasót, amit nem csak a Store-ból lehet letölteni? A Reddithez kellene, ha számít.
-
kispx
addikt
-
pc360
addikt
válasz artiny #41871 üzenetére
Hát... egy jegyzetelőt tudok mondani, ami MarkDown szintaxissal ékesíthető kicsit, és bal oldalt van egy kialakítható lista a bejegyzéseidről, amik közt kattingathatsz: ResophNotes
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
brd
nagyúr
válasz artiny #38895 üzenetére
Nemtom' létezik-e direkt erre program, de AutoHotkey használatával meg lehet oldani. Még azt is, hogy ha parancssorról van szó, oda másképpen illessze be (mert ott nem működik a sima CTRL+V, vagy SHIFT+Insert). De elsőre használva nem triviális a program, picit (tényleg picit, kb. 10 sor az egész) programozni kell hozzá. Annyit kell megoldani, hogy az egérgomb lenyomására csináljon helyette (vagy mellette?) egy CTRL+V, vagy SHIFT+Insertet is, ill. vizsgálja meg, hogy az aktív ablak parancssori ablak-e, ha igen, akkor küljdön neki egy ALT+Space e p (nyelvfüggő, ez az angol verzió) billentyűleütés kombót. Ill. ha az elég, és csak parancssorra kell, akkor kapcsold be a QuickEdit módot a parancssori ablak beállításaiban! Ilyenkor jobbegérgombra beilleszti.
[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
-
LonGleY
veterán
válasz artiny #33635 üzenetére
Ellentmondás. Ha valamilyen program fut, az energiába kerül. Ugyanezért nem létezik Androidon sem olyan program, ami meghosszabbítaná az akku időd, csupán kamuprogramok tömkelegével lehet találkozni. A legjobb, ha nem használsz fölöslegeket, és leveszed a fényerőt. Ennél többet nem tehetsz.
[ Szerkesztve ]
-
Kernel
nagyúr
válasz artiny #33633 üzenetére
Különálló billentyűzeteknél is úgy szokott lenni, a billentyűzet elektronikájába van programozva, hogy az Fn+valami együtt működik, ezen nem lehet változtatni. Laptopnál sem fog menni, szerintem.
Azt esetleg át lehet irányítani, hogy az [Fn+valami] kombináció mást csináljon, ha az már alapból is egy standard parancs.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Kernel
nagyúr
válasz artiny #32193 üzenetére
A szemet legjobban a vibrálás fárasztja, például a régi képcsöves, 50 Hz TV-t nekem mindig levett kontraszttal kellett járatni, különben másnap égett tőle a szemem.
100 Hz képcsövesnél ez már nem igazán jelentkezett, később LCD vagy plazmánál sem. Tulajdonképpen még erősen megtolt kontraszt esetén sem érzem azt a régi effektet (másnapi szemégés).
Elképzelhető, ez összefügg azzal, hogy a pupilla a fény átlagára áll be, az ezen belül bekövetkező gyors fényimpulzusokra viszont nem tud időben reagálni, illetve maga a vibrálás sem egy természetes dolog.
FF vagy színes kép ilyen szempontból nem számít szerintem. Fogyasztás szempontjából is mindegy, bármilyen technika esetén, mert amelyiknél az áramfelvétel intenzitásfüggő, gyakorlatilag mindegy, hogy azonos fényintenzitás milyen RGB-komponensekből áll össze.
LCD-nél vannak típusok, ahol a háttérvilágítás a kontraszt növelésével is összefügg, vagy más esetben a Brightness befolyásolja, illetve van még a külön Backlight-szabályzás lehetősége is. Vagy voltak teljesen fix hátteres TV-k is, ami mindig egyformán világított (fűtött).
Ha nincs ampermérőd, akkor ezt abból is lehet érzékelni, hogy mennyire melegszik a készülék.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
válasz artiny #32193 üzenetére
Csak az AMOLED fogyaszt kevesebbet, ha sok a fekete, de nem tudom, hogy van-e ilyen monitor.
Amúgy a helyedben inkább a monitor fényerejét csökkenteném, ha bántja a szemed. Úgy már tényleg kevesebb a fogyasztás is, bár nem tudom, hogy mennyire mérhetően (mobiloknál az is rengeteget számít).
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
kareszkaresz
tag
válasz artiny #29029 üzenetére
Udv!
Tudna valaki egy programot DOS alá, amivel mod,s3m ,xm, it fileokat tudnek lejatszani de nem egyesevel betolteni kellene hanem mondjuk betolok vagy 2000 filet es random valtogatja oket mint windows felulet alatt volt a winamp erre a celra playlistje.
thanks
Forum hozzaszolasokat nem biztos, de a privat uzeneteket meg aznap elolvasom ...
-
Csontikka
aktív tag
-
localhost
Közösségépítő
válasz artiny #25179 üzenetére
Én úgy csinálnám, hogy a gépemre telepített virtuális pdf nyomtatón [ Bullzip pdf printer ] kinyomtatnám az adott oldalakat, mejelölve, az összefűzést (hozzáfűzést)letöltés
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
-
-
-
-
vilmaboy
őstag
válasz artiny #22899 üzenetére
Ha olyan egered van, aminek a szoftvere tudja, hogy pl a 4-es 5-ös gombhoz hozzárendeld a ctrl-c --- ctrl-v billentyűket, akkor máris nyertél. De ha csak weblapos szöveg fordítás miatt kell, akkor hamár google translate, akkor van a firefoxnak is pl add-on rá. sima jobb klikk és lefordítja a kijelölt részt, vagy ha kell az egész oldalt.
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
föccer
nagyúr
válasz artiny #22899 üzenetére
Próbáld ki a mobimouse-t. Azzal elvileg csak rá kell vinni az egérmutatót a fordítandó szövegre és ha az szövegként értelmezhető, akkor egy felugró menüben már írja is ki a lehetséges jelentéseket.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
kraftxld
félisten
válasz artiny #22426 üzenetére
get-childitem -force -recurse | Where-Object {$_.mode -match "h"}
Powerhell-ben indítsd és a C:\-ból futtasd
Ha .txt-be akarod tolni akkor
get-childitem -force -recurse | Where-Object {$_.mode -match "h"} | out-file c:\temp\hidden.txt| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
zone
őstag
válasz artiny #22063 üzenetére
A Cheatengine, mint a nevéből is látszik, csalásra használható minden féle játékban. Mivel a memóriába betöltött adatokat lehet vele piszkálni, ezért nem csak játékokban, hanem más programokban is lehet használni. De pl. a videóban látható esetben a hatás csak vizuális, nem lesz nagyobb a neted sebessége, csak úgy fog látszani a képernyődön.
Egyébként ebben a topikban az emberek programokat keresnek, nem a programok leírását.
(#22064) TigerCat:
A harmadik olvasásra sikerült megértenem nekem is, lehet, hogy nem magyar az anyanyelve.[ Szerkesztve ]
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
sfdrakex
nagyúr
válasz artiny #20983 üzenetére
Formázd NTFS-re a pendrive-ot, de azt nem minden gép fogja látni, szerintem jobb megoldás, ketté vágni a fájl, akár avidemuxal, akkor le is fogod tudni játszani a 2 részt, vagy valamilyen tömörítő programmal több darabba vágod, vagy total commanderrel is lehet darabolni.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Atapi
senior tag
válasz artiny #20983 üzenetére
gondolom fat fájlrendszer van az usb meghajtón, ntfs tud 4GB-nél nagyobb fájlokat kezelni. át tudod konvertálni a fájlrendszert pl parancssorban: convert meghajtóbetűjel: /fs:ntfs
azt azért vedd figyelembe, hogy ntfs-t nem minden eszköz képes kezelni, ezért pl ha egy tv-re akarod dugni, akkor lehet, hogy nem fogja kezelni. -
sfdrakex
nagyúr
válasz artiny #20945 üzenetére
Total commanderben pl ha bekapcsolod hogy látszódjanak a rejtett és rendszer fájlok akkor ha nézed a mappákat egy piros felkiáltójellel jelöli ezeket.
Bocs, de helyesen: megmutatja, és nem kell kiemelni a szöveget anélkül is látjuk.
-
ArchElf
addikt
válasz artiny #20894 üzenetére
Mit jelent az, hogy egyszerű konzolos progikat?
Javas/androidos telefonokban alapból nincs konzol, csak a grafikus felület van..AE
[ Szerkesztve ]
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
félisten
válasz artiny #20882 üzenetére
Ööö. tehát nem androidra fejlesztés a kérdés tárgya, hanem hogy van-e C/C++ compiler androidra? (nem mindegy)
Ha előbbi, akkor Android NDK, ha utóbbi, akkor meg C4droid (C/C++ compiler). (Figyelmesen elolvasni az infókat!!!)[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
kispx
addikt
válasz artiny #19691 üzenetére
Ankinál is meglehet oldani, hogy be kell gépelni: Beállítások -> Csomag tulajdonságai -> Modellek mellett szerkesztés gomb -> kártya elrendezése -> és a checkboxok felett a "Ne kérje a válasz beírását" helyett válaszd ki, hogy melyikkel kell összehasonlítani a begépelt szót.
De hasonló program még a Voca
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz artiny #15529 üzenetére
A legtöbb proxy szerver egyszerűen nem engedi a Flasht. Ha megy is a Flash, a proxy szerver lassúsága miatt egyszerűen nem lehet vele streamet nézni.
A proxy szerver azt csinálja, h. az általad meglátogatott tartalmat ő kéri le, és juttatja el hozzád. Ezáltal a tartalomszolgáltató csak a proxy IP címét látja.
De amint mondtam, ezt nem is kell nézni.
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz artiny #15529 üzenetére
Nekem azt írja jelenleg nincs adás. Egyébként ha megy is akadhat proxyn keresztül lassan jönnek mennek az adatok. Proxy progit nagyon régen használtam már, ingyenes volt, vagy valahonnan letöltöttem és okosba "megvettem" már nem tudom, 4-5 éve használtam akkor is csak kipróbáltam és a program már nincs meg a nevére se emlékszem sajna.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Facebook és Messenger
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest