- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NF-
tag
-
bebeago
tag
-
NF-
tag
válasz
zoltanz #54345 üzenetére
Google: youtube sub downloader
- első találat: https://downsub.com/
- második találat: https://www.downloadyoutubesubtitles.com/
- harmadik találat: https://savesubs.com/ -
válasz
zoltanz #54192 üzenetére
Mondjuk jó lenne annak a programnak a neve is amivel Linux alatt ezt megoldják.
Esetleg nézz ré a twinkle-tray-re. -
mezis
félisten
válasz
zoltanz #51355 üzenetére
A "háromujjasnak" nincs ilyen szolgáltatása?
Egyébként Performance Monitor.
-
pc360
addikt
válasz
zoltanz #44405 üzenetére
Mármint szeretnéd a listát video formátumban lementeni? Youtube-DLG
-
pc360
addikt
válasz
zoltanz #42498 üzenetére
Free Download Manager Lite 3.9.7
Az új verzió szutymák, illetve nem is többszálú, ez a régi viszont még működik. Valósznűleg kezeli a secure oldalakat, de ezt most nem próbálom ki. Max a beépülés lesz vele probléma, de gondolom, úgyis csak egyedi esetre kell a többszálúsítás miatt.
-
ViZion
félisten
válasz
zoltanz #28500 üzenetére
Nah, SMPlayer tökéletes. Ahogy mondtam, járok sok helyre, egy boltnak vagyok külsős szervizese is, ott szoktak ilyeneket kérni. Felrakok vmi kényelmes free progit, mindenki boldog. Szal a HW nem fix. Pár filmet (pl. killa sample is) meglestem, nem éreztem, h jobb/rosszabb lenne a minőség, mint KMPlayernél. Magam online nézek filmet, nagy ritkán a sorozataim, ha van időm. Évek óta nem volt olyan film, amit érdemes lett volna nagyfelbontásban, letöltve megnézni
A filmipar miatt hal ki a torent, ahogy vki elmésen megjegyezte itt a PH!-n
Köszönöm a segítséget!
-
válasz
zoltanz #26877 üzenetére
Fission a legjobb. Viszont ha nincs mac-ed, akkor megpróbálhatod az mp3DirectCut-ot is (nevével ellentétben a 2.16-os verziótól kezdve támogatja az aac-t is)
-
-
-
-
scope2007
addikt
válasz
zoltanz #20631 üzenetére
FormatFactory szerintem tudja.. sőt képet is mutatok:
-
-
válasz
zoltanz #20524 üzenetére
Igen, simán csak írd ki adatlemezként a filmeket és a lemezt zárd le. Gyökérbe is lehet. de mappákat is készíthetsz, a mai lejátszóknak (meg már jó pár évesek is) kezelik ezt.
ha lehet, alapértelmezett ISO fájlrendszert használj és ha lehetséges, akkor 1G-nél nagyobb fájl ne legyen (2G-nél amúgy sem lehet nagyobb 1 fájl sem, az ISO miatt), mert még a mai napig bele lehet futni olyan lejátszókba (igaz ritkán), amik leakadnak 1G-nél nagyobb fájlokon. -
sfdrakex
nagyúr
-
válasz
zoltanz #20253 üzenetére
Egy olyan problémára keresgéljek, amivel sosem találkoztam?
Ilyen megközelítésből semmit nem szabad venni/használni, mert biztos találni fogsz azzal a hardverrel/szoftverrel stb kapcsolatban is negatív tapasztalatokat a neten...Amúgy az az író sem mai gyerek, nem meglepő, ha új formátumú/típusú lemezekkel nem birkózik meg avagy esetleg ront lemezt. Lehet, be kellene újítanod egy írót...
-
pete_21
addikt
-
válasz
zoltanz #20245 üzenetére
Konkrétan melyik iróval és milyen progi akad össze nálad?
(A Daemon Tools Lite (választható, hogy telepítse-e az SPTD modult, nem kötelező, ezzel a modullal voltak gondok az igaz, de nem író progiknál találkoztam vele) és MagicISO Virtual CD/DVD-ROM nem akad össze az ismertebb író progikkal, pl Nero, Roxio, Ashampoo, CDXPBurner stb) -
válasz
zoltanz #17670 üzenetére
Igen, a h.264-et sem lehet frame pontosan vágni, az mpeg2-höz hasonlóan blokkokból épül fel a stream.
Viszont létezik olyan program (smart cutter, kb 10k az ára), ami frame pontosan vágja az ilyen anyagot, újrakódolás nélkül. Ezt úgy éri el, hogy csak a vágási ponton sérült blokk adatait számolja újra, a többi érintetlenül marad.
Van portable verzió, tehát kipróbálható anélkül, hogy belepiszkálna a rendszerbe. A regisztráció nélkül egy nagy fame feliratot tesz a vágási pontokra. -
sfdrakex
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
zoltanz #16256 üzenetére
Ki próbáltam, total commanderrel ha darabolod, nem is kell gépre másolni semmit egyik lemezre írod az első fájlt és a .crc fájlt elindítod a crc vel az összeillesztést ha az elsőből kiszedte ami kell kéri a második helyét, berakod a másik lemezt leokézod és megy tovább. Bár én most nem kiírtam csak áthelyeztem a vinyón más mappákba a darabokat, de csinálja szépen az összeillesztést.
-
leyo76
senior tag
válasz
zoltanz #15997 üzenetére
Mkv konténerbe MKVToolnix-el lehet hozzáadni meg elvenni elég egyszerűen. Abban viszont nem vagyok biztos hogy milyen formátumokat támogat (kép és hang)
-
-
Psychonaut
veterán
válasz
zoltanz #14781 üzenetére
Akkor nincs tippem. Google nem segített?
aginor: Defraggler
-
-
ticzi01
aktív tag
válasz
zoltanz #11152 üzenetére
sziasztok
olyan progit szeretnék amivel flash-es videókat lehet a netről leszedni
használtam google
nem youtube
valami magyar oldal amin vannak ilyen html fejlesztő videók
free download manager nem támogatja ezt az oldalt.
erre tud valaki valami jókis progit amihez nem szükséges ismert oldalnak lennie.
nomeg nem szeretném a camstudióval leszedni az összeset.
remélem tud valaki valami okosságotelőre is köszi
-
Horka1
tag
válasz
zoltanz #11147 üzenetére
Ezzel ki tudod szedni a hangot, a Movie Makerrel meg hozzá tudsz adni!
Ja ettől meg marad a hangsáv!
Camtasia studió? Sony Vegas?
-
Horka1
tag
válasz
zoltanz #11117 üzenetére
Movie Maker kiválóan alkalmas erre! Most próbáltam ki! A youtube pedig wmv-t is elfogad! Azt is most próbáltam ki!
kép alá hang! Próba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest