- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- AI: tanulj már meg rendesen pózolni, ember!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Qualcomm lapkával és nagyobb teleppel várható a CMF Phone 3 Pro
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emu
őstag
Windows XP SP3 Prof van a laptopon. Erre a megoldásra gondoltam én is először amit leírtál, azonban a "lejátszáshoz" listában nem jelenik meg a mikrofon(értsd: bepipálni se tudom mert nincs ott), csak a "felvételhez" listában. Ezért gondoltam valami egyszerű karaoke szerű programra ami segíthet.

-
Emu
őstag
Sajnos az erősítő nem megoldás, pont ezt akarjuk elkerülni egy laptoppal és két nagyobb számítógépes hangfallal.
Nincs erre valami karaoke program vagy valami? Nem szeretnék buherni a registryben és szerintem nem is lenne jogosultságom hozzá. Ráadásul az esemény alatt nem is én fogom kezelni a technikát, hanem kolléganőim akik híján vannak komolyabb számítástechnikai ismereteknek. Egy linuxxal nem boldogulnának...mikor az XP is kihívást jelent nekik

Valahol láttam egy ilyen karaoke programot, de sajnos nem emlékszem a nevére....csak el kellett indítani és egyből volt hang mikrofonról....
-
Emu
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Második megoldás érdekelne, csak az a baj, hogy a főnököm céges gépéről van szó és elég kevés beállítási lehetőséget hagytak a rendszergazdák
Tulajdonképpen mikulás ünnepség lesz majd decemberben, és erről a laptopról fog menni a gyerekeknek a zene, illetve egy mikrofonon keresztül ebbe beszélne a "mikulás" is. Emlékszem hogy a régi XPmben a mikrofon alatt volt egy olyan lehetőség, hogy némítás és ha kivettem a pipát akkor áthallatszott a mikrofon a zenei kimenetre, de itt sajnos ilyet nem találtam. Egyéb ötlet? 
-
Emu
őstag
Sziasztok!
Egy olyan progit keresek amivel a laptopomon a mikrofon hangját fel tudom keverni a kimenetre, ilyen karaoke szerű dologra gondoltam. Tudnátok segíteni?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- -1millió Új Lenovo 18 Legion 9 WQUXGA 440Hz U9 275HX 64GB 4TB SSD Nvidia RTX 5090 24GB 175W Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest