Hirdetés
- iPhone topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
válasz
had423
üzenetére
Mármint wifi?
Registryből ki lehet importálni a jelszó hash-t (visszaállítani nem tudod - hacsak a wifi kezelő program le nem tárolja valéahol) - de másik windows gépbe beimportálva menni fog a hálózat.AE
-
AtHoS
nagyúr
válasz
had423
üzenetére
Az a gond, hogy virtualdub a hangot és a videot külön kezeli, tehát ha a video részen állítasz fps-t, akkor a hang megsínyli.
Szóval a hangot valamivel utána kell állítani. Emlékeim szerint alap vdub nem rendelkezik ilyen pluginnel. Lehet elérhető hozzá ilyen plugin, sajna én nem ástam utána, hanem besweet-tel a hangot külön lekezeltem és ezt fűztem a vdubban átfps-ezett videohoz.Leírhatnád lépésről lépésre nálad hogyan is sikerült a probléma orvoslása, mert így sajna nem áll módomban elhinni az állításodat. (ezzel nem azt mondom, hogy hülyeséget írtál, de pl. 23.976-ról 24-re lehet nem venni észre problémát, viszont 29.976-ról 25-re biztos, hogy gond lenne avagy fordítva. Legalábbis eddigi tapasztalataim alapján
) -
-
G@ben
addikt
válasz
had423
üzenetére
Nem, Windowsos. A lényeget meg kihagytam: úgy tudjon visszaszámolni, hogy különböző időket és amint lejár az egyik, induljon a másik! Azaz visszaszámol mondjuk másfél percet, 2-3 másodperccel a vége előtt jelez, rögtön utána visszaszámol egy percet, megint jelez, aztán ismét másfél perc, megint egy perc, stb.
-
asuspc96
senior tag
-
zone
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)