- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
válasz
had423 #22712 üzenetére
Mármint wifi?
Registryből ki lehet importálni a jelszó hash-t (visszaállítani nem tudod - hacsak a wifi kezelő program le nem tárolja valéahol) - de másik windows gépbe beimportálva menni fog a hálózat.AE
-
AtHoS
nagyúr
válasz
had423 #22497 üzenetére
Az a gond, hogy virtualdub a hangot és a videot külön kezeli, tehát ha a video részen állítasz fps-t, akkor a hang megsínyli.
Szóval a hangot valamivel utána kell állítani. Emlékeim szerint alap vdub nem rendelkezik ilyen pluginnel. Lehet elérhető hozzá ilyen plugin, sajna én nem ástam utána, hanem besweet-tel a hangot külön lekezeltem és ezt fűztem a vdubban átfps-ezett videohoz.Leírhatnád lépésről lépésre nálad hogyan is sikerült a probléma orvoslása, mert így sajna nem áll módomban elhinni az állításodat. (ezzel nem azt mondom, hogy hülyeséget írtál, de pl. 23.976-ról 24-re lehet nem venni észre problémát, viszont 29.976-ról 25-re biztos, hogy gond lenne avagy fordítva. Legalábbis eddigi tapasztalataim alapján
)
-
-
G@ben
addikt
válasz
had423 #21990 üzenetére
Nem, Windowsos. A lényeget meg kihagytam: úgy tudjon visszaszámolni, hogy különböző időket és amint lejár az egyik, induljon a másik! Azaz visszaszámol mondjuk másfél percet, 2-3 másodperccel a vége előtt jelez, rögtön utána visszaszámol egy percet, megint jelez, aztán ismét másfél perc, megint egy perc, stb.
-
asuspc96
senior tag
-
zone
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óvodások homokozója
- Nem lett arányos a fogyókúra
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest