- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
föccer #51822 üzenetére
Nem vagyok járatos a témában, de Jira és alternatívái használhatóak erre.
Annyi hátránya van, hogy egy kezdőknek nagyon nehezek az első napok és nem ingyenesek.
Általában olyanok szokták használni akik ismerik valamelyiket: kanban board, Gantt diagram, scrum board, és szeretik a chart-okat. -
sz.j
nagyúr
válasz
föccer #25269 üzenetére
Köszi köszi, de be kell látnom, hogy pontatlanul fogalmaztam ...., mert ugyan a "G"-ben rákerestem ezekre a progikra, de mivel nagy a választék, nem tudom hogy melyik az amelyik nem hagy semmilyen "nyomot" maga után és a legjobban/legegyszerűbben kezelhető.
Akkor nem marad más, kipróbálom őket. -
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
föccer #23339 üzenetére
Igazából ez már csak kiegészít egy amúgy is eldöntött "vitát". Kevés az olyan fú név, ami a feleségemnek és nekem is tetszik... De már megtaláltuk
Ugyan nem ezzel a programmal, de közös nevezőre hoztuk a "törteket"... Nem vagyok annyira "kocka", hogy még a fiam nevét is a gép döntse el....
Csak érdekelt, hogy létezik.e ilyesmi.
-
rt06
veterán
válasz
föccer #20855 üzenetére
pontosan
kozben keresgeltem magam is, egyelore ugy tunik, hogy a miranda, trillian es pidgin tudja a felsoroltakat (skype-ot pluginnal, plusz telepitve kell lennie)
sfdrakex: ahogy nezem, az pont nem tudja a skype-ot (a fentebb felsorolt 3 protokoll mindenkepp szukseges)
-
-
válasz
föccer #19943 üzenetére
Köszi
A vállalatirányítási rendszerünkben (régi, személyre szabott rendszer) kéne 1-2 dolgot átírni, a programozó uszkve 300.000 Ft-ot mondott (ami egyébként nem sok, mert 60 állományban kéne kotorászni), de ezt is meg akartam spórolni.
UI: A fönököm fog ennek a hírnek "örülni", de hát ezzel jár a dolog. -
-
-
törölt tag
válasz
föccer #16604 üzenetére
Ismerem a hw igényét egy ilyen alkalmazásnak. De azért a támogatás ne abból álljon már, hogy vegyél másik gépet (pláne úgy, hogy az minden egyéb alkalmazásod cseréjét is maga után vonja). Ez számomra azt jelenti, hogy a fejlesztő nem foglalkozik optimalizációval. Ha nem képes Win-re rendesen megírni, akkor ne írja meg rá (ja, hogy a bevételek 90%-a erről a platformról van? Akkor meg miért nem erre írja meg rendesen?). Vagy simán ismerje el, hogy nem képes rá.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged