- iPhone topik
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Sziasztok!
Olyan programot keresek, amely egy kicsi belső hálózat központi (domain controller) gépére telepítve mutatja hogy a belső hálózat felől az internet felé illetve vice versa milyen portok vannak nyitva, az adott port merre felé nyílt, illetve mekkora az adatforgalom az adott csatornán... Esetleg még hogy logolni is tudja mindezt, bár gondolom ez alap.
Köszi! -
danih
veterán
Egyszerű Windows-os könnyed proxy szervert keresek, amely képes tömöríteni a továbbított adatot (legalább: képek, html). Lehetőleg open-source, de ha nincs, fizetős is jó volna.
-
danih
veterán
Egy egyszerű, sablonokkal dolgozó, sima statikus weboldalt rövid idő alatt összedobó weblap-szerkesztőre volna szükségem, egy jó WYSIWYG progira egységsugarú usernek...
-
danih
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #19581 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek
Valami template-es esetleg nincsen?[ Szerkesztve ]
-
danih
veterán
válasz headhunter #19604 üzenetére
Ha firekokszot használsz, akkor a video download helper addon minden problémádat megoldja. Automatikusan látja ha el van indítva a médiafájl, és letölti neked 2 kattintásra.
-
danih
veterán
válasz headhunter #19618 üzenetére
Olyan nincs.
Ha másként nem megy akkor csimpimódszer:
temp könyvtárat törölni, oldalt megnyitni, megvárni míg betöltődik a videó teljesen, temp könyvtárba bemenni, fájlokat méret szerint rendezni, a legnagyobb fájlnak flv kiterjesztéssel nevet adni, médialejátszóban megnyitni[ Szerkesztve ]
-
danih
veterán
válasz katona.t #19621 üzenetére
Andrós tablet simán vinni fogja, ott célhardver van a vidigyorsításhoz (már amelyiknél, nézz utána, nekem galaxy tab-em van, az is simán visz mindent).
(#19620) haromegesz14: régen én a Friendly Net Viewer-t használtam erre a célra (itt egy kép róla). Mindent szépen be lehet rajzolgatni, mi hova kapcsolódik, megadni neki egy IP-t, aztán monitoringolni is lehet, mi van ki és bekapcsolva...
[ Szerkesztve ]
-
danih
veterán
Win2K3 alá keresek olyan programot, amellyel saját billentyűparancsokat definiálhatok, vagy meglévő billentyűparancsokat rendelhetek hozzá más kombinációhoz.
Pl: F12-höz hozzárendelni az "Alt+T" kombinációt, ALT+TAB-hoz az "Alt+4"-et, ilyesmi... -
danih
veterán
Olyan progit keresek, melybe ha betöltök egy képet, meg tudom nézni, hogy két klikk által képzett vonal milyen hosszú méterben (természetesen megadva a hosszt amihez viszonyítani kell).
-
danih
veterán
Kellene egy program amivel bad sectorokat tudnék kezelni... mint anno a norton disc doctor
Legjobb ha rendszerindulás előtt lehetne vele dolgozni (bár feltételezem a legtöbb ilyen).
Köszönöm -
danih
veterán
Olyan programot keresek, lehetőleg ingyenest (akár kis felhő-tárhellyel), de ha pár dolcsis az sem baj, amely tudja szinkronizálni a követketzőket: Win7 mappa, FTP mappa, Android mappa (illetve azok tartalma ugye).
Köszi! -
danih
veterán
válasz LonGleY #28229 üzenetére
Köszi, tehát a következő: Win 7 NTFS folder (azaz sima mappa tartalma) - FTP tartalma - Android FS egy mappája: ezek szinkronizáljanak. Két helyen kell változtatnom tartalmat, Win7-en és Android-on. Az kell, hogy az egy helyen eszközölt változtatások (fájlokban) szinkronizálódjanak az FTP-vel ill. desktoppal/Androiddal. Sima mappatartalom, fájlok, semmi beállítás, ilyesmi, nothing fancy. FTP-ről olvasni nem is kell. Tehát desktop és android kliens.
[ Szerkesztve ]
-
danih
veterán
válasz LonGleY #28233 üzenetére
Most hülyéskedsz? Szerintem egyértelműen leírtam.
Kulcsszavakban akkor: szinkronizálás, Win7, FTP, ok legyen akkor opcionálisan: Android. Nem kontakt, nem beállítás, leírtam: mappa tartalma. Olyasmi mint a dropbox szolgáltatás, azzal a különbséggel hogy FTP-re is szinkronizáljon.
Nem kell hozzá root by the way.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs