- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Az alábbi dologban kérnék segítséget!
Milyen programmal tudnék - akár csak olvasásra - *.dft, *.par, *asm kiterjesztésű állományokat megnyitni. Amit eddig Google segítségével próbáltam nem járt sikerrel.
Ha őszinte akarok lenni, még csak nem is tudom milyen állományok ezek; azt tudom, hogy valamilyen gyártástechnológiai "dolgok".
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Kareszovics
addikt
válasz
fatal` #18675 üzenetére
Kb. én is erre tudok gondolni csak. Külső tokom van laptop vinyóhoz, meg van programom is, ami kimondottan "elveszett" dolgokra van specializálódva.
MOD: csak azt nem tudom elhinni, hogy nincs olyan program, ami az ilyen "rejtett" cuccokat nem tudja beolvasni (értsd a "szemmel" nem látható foglalt területet nem tudja olvasni).
-
Kareszovics
addikt
-
Kareszovics
addikt
válasz
Kareszovics #18567 üzenetére
Itt szeretném megköszönni Fire/SOUL/CD-nek az ajánlott programot; az adott SD kártyáról hibátlanul visszahozott mindent.
-
Kareszovics
addikt
Az USB-re másolással a képeket helyre rakta, csak szarul (darabos képek, illetve hiányzik a kép egy része, ilyesmi).
Viszont, van egy olyan gyanúm, hogy ha az eredeti SD kártyán futtatom le a progit amit Fire/SOUL/CD kolléga ajánlott, akkor jobb lesz a helyzet.
Holnap minden kiderül...
-
Kareszovics
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #18549 üzenetére
Felraktam és elindítottam. Az a gond, hogy az SD kártya amiről másoltuk a cuccot nincs nálam, csak már maguk a képek. (Kölcsön fényképezővel voltunk.)
-
Kareszovics
addikt
Üdv!
A következő porblémám lenne:
most voltunk nyaralni és miután a PC-re kötöttük a fényképezőt vettük szomorúan tudomásul, hogy megmagyarázhatatlan ok miatt hibásnak érzékel egy valag képet.
Kis nyomozással találtam egy programot (Pix Recovery), melyet kipróbáltam és jelek szerint működne is, de mivel nem freeware, hanem fizetős ezért egy a kép méretével megegyező nagy "bélyeget" tesz a képre. Tehát ez nem jó.
Ezúton kérnélek Titeket abban, hogy ajánljatok ilyen jellegű programot, ami mondjuk ingyenesen elérhető, köszönöm!
-
Kareszovics
addikt
válasz
Sk8erPeter #8964 üzenetére
Köszi!
Kipróbálom, ha nem lesz jó sírok.
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Olyanban szeretnék segítséget kérni, hogy szeretnénk lejátszani egy avi-t, de az írja ki, hogy movie x player kell neki, de ez nem egy ingyenes alkalmazás sajnos. (BSPlayer és Media Player Classic is szarakszik)
Mivel tudnám lejátszani az állományt, hogy ne kötekedjen?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged