- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
Pubszon #3790 üzenetére
Én meg azért írtam, mert nem egy befektetés venni audigy-t. 3-5ezer huf
Különbség annyi, mint teológia, meg geológia között... ég és föld.
No de, alaplapival sem szól rosszul, de a "szűk keresztmetszet" nem a füles lesz
Alaplapi nyergők arra jók, hogy jutúbos videókat nézegess vele irodai gépen, és kb itt ki is merülnek. Ha szeretnéd a zenét élvezni, az sokba fog kerülni. Legalább 10-15ezres hangkari (vagy még sokkal több, pl amit hunny linkelt régebben az infrasoniq), jó erősítő (pl marantz, akai), és jó nyitott/félnyitott füles. Jó átjátszókábel, rendesen földelt elektromos hálózat, stb...Remélem így már tisztább, hogy miért írtam
-
banderasz77
addikt
válasz
Pubszon #3788 üzenetére
A basszus nagyon jó benne, hangsúlyozom, én hi-fi-re használom. Nagyon mélyre lemegy, telt, nem búg, pontos, nincs doboz hang. (Nem hallgatom olyan hangerőn, hogy szétrobbanjon a fejem, a zenét élvezni szeretem.) Nagyon dinamikus.
Csak annyit tudok mondani, hogy csak a Marantz CD játszórol hallgatva kicsit sovány hangja volt, muszály volt alá tennem az erősítőt. Pedig annak a belső erősítője klasszisokkal veri még az SB-ket is. Bár én audiofil vagyok és vájtfülű
, sokat vártam ettől a fülestől, amit meg is kaptam, csak a megfelelő eszközökkel kell táplálni. De lehet, hogy te ezt meg sem hallod, mert valószínűleg az eddigi cuccaidat laposra veri majd.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest