- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei P30 - kell ennél több?
Aktív témák
-
baluka26
veterán
válasz
brekkhun #15146 üzenetére
Muszáj voltam, hacsak nem akarok addig szórakozni, amíg nem kezd el a DHL 4000 forint tárolási díjat felszámolni (5 nap tárolás után, azt hiszem)
Nem lett volna gond, csak ezek a szerencsétlen hong-kongiak FOB küldeményként küldték (magyarul ebből lehet látni, hogy Te fizeted a postát-bátyám így magyarázta nekem, ő ért ehhez), a terméket ők 32 dollárnak írták, termékmintaként küldték.
Megküldte a DHL a nyilatkozatot az értékről, én meg beírtam az erősítőt 32 dolcsinak, a szállítást 20-nak (ennyibe kerül, tényleg), csak hogy ez a vámosoknak szemet szúrt, nekem is szemet szúrt volna, hogy csak 20 USB a DHL Express szolgáltatás.... Szóval bekérték az utalást. Ha lett volna 52 dollárról számlám akkor is meg vagyok lőve, mert az utalást kérték, ami meg a paypal.
Viszont szinte biztos vagyok benne, hogy ha EMS-sel küldik, akkor megúszok mindent, ugyanis a Prodigy HD2-t azzal küldi, az 70 dollárnak van írva, és még soha, senki nem fizetett utána.
Evvan, 10.000 forinttal megnőtt az ára hirtelen -
baluka26
veterán
válasz
brekkhun #15078 üzenetére
'91-es dokumentum, legjobb tudomásom szerint előtte is készültek 540-esek.
szerk: Biztos, hogy készültek, az Ovation-nak '89es a dokumentuma, és az a HD540 utáni modell.
Illetve volt headfin valaki, aki kimérte, és 600 volt.
szerk2: Ennek acél kábele van, múltkor volt egy vita, hogy használják-e audió kábelnek vagy sem. -
baluka26
veterán
válasz
brekkhun #15074 üzenetére
Ezt ha megnézem, akkor tényleg jó üzlet volt (ennél sokkal jobb állapotban van ez.
Fogalmazzunk úgy a találkozóval kapcsolatban, hogy kicsi az esély jelent pillanatban, hogy ott legyek, de ha valaki megy Győr felől, és beugrik ide Tatabányára oda tudom adni a cuccokat, ha érdekel valakit. (HD555, HD540, Hifiman EF2-addigra csak megjön, főleg hogy itt bassza a rezet majd' egy hete Magyarországon)
szerk: Nincs igazad, a régi Reference-ek 600 ohmosak. -
válasz
brekkhun #15059 üzenetére
Német ebayt nézed? Amerikain nagyon ritka vendég, és ha van is, horror áron megy. Ha épp nincs németen, várj egy hónapot, tuti, hogy lesz, és lesz egy jó fejhallgatód. Kicsit több utánajárás, de az a K301 nem ér meg 12k-t.
(#15067) baluka26
Naná, mindenre van igény, a használtak meg különösen érdekelnek -
válasz
brekkhun #15054 üzenetére
Ennyiért én hanyagolnám. Ebayről ennyiért K500-t vagy K501-t is kapsz, szállítással együtt, amik nagyságrendekkel jobbak.
A K30x nem igazán nagy eresztés, 6k fölött nem éri meg.
Természtesen ezzel nem azt akarom mondani, hogy úgy szól, mint egy hatezer forintos új füles, hanem használtan sokkal jobbat lehet kapni ennyiért.
Pl baluka most vett egy Hd540-t párezer forintért, ami megeszi ezt reggelire. -
bigmasterg
addikt
válasz
brekkhun #15052 üzenetére
Miért, hol árulják?
Talán schawo tudna bővebb infót adni.
Valamikor olvastam olvastam róla, olyasmi rémlik, hogy hasonlít a 401-re, ami az 501-re ami a....
De lehet hogy keverem és k400-k401-k500-k501-ről olvastam anno, mivel most gyors keresés után nem találtam túl sokat róla.
" They are very, very hard to amp properly, have a lot of soundstage, slightly shy but pleasant-sounding bass, great mids, and highs that extend beyond the range of a dog's hearing (or so I would think). They do just fine for most kinds of music, with the exception of twangy steel guitars and other high-pitched grating noises. " -
guppy
őstag
válasz
brekkhun #14789 üzenetére
Azért szerintem az Indeed-et se írd le, valóban más cső kell bele, de specifikációi is jobbak, IRF 510-es mosfet van benne és erősebb tápja vmint nagyobb tápkondija, künföldi fórumokon ahol összehasonlították a V2-t az G2-vel azt írták vmivel tényleg jobb, de az is tény h itt a fórumon nincsenek vele tapasztalatok(ha jól tudom csak nekem van, én meg mással nem tudtam összehasonlítani), valamint a csövek is drágábbak hozzá (olyan 3000 körül van darabjuk).
Csak gondoltam megosztom veled tapasztalataimat hátha jól jön
BTW: baluka26 hogy tetszik a HIFIMAN
?
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest