- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
badwater #49596 üzenetére
Nekem szimpatikus a Denon család, szeretem az intenzív mélyeket...
Az adott helyeken találkoztam a D2000 és a A100-al... Mivel különböző helyen voltak és nem is állt rendelkezésemre minőségi forrás, nem tudtam összehasonlítani... De kíváncsi lennék rá melyik a jobb...
Hasonló árban vannak... Jó esetben 100e alá lehet alkudni... Nekem "csak" D1100 van most és ha váltanék majd feljebb akkor ezeket szemezgetném... A D1100 hordozható eszközökre ideális, mert nagyon jól hajtható, mélye nagyon eltúlzott ezért vissza vezérlés javallott...(még nekem is) Pozitív viszont, hogy kényelmes... Mindhárom rendkívül nagy 50mm-es meghajtóval van felszerelve...A D2000 magnézium ötvözetű keretben van, az A100 meg mahagóni fából készült házba, de műanyag keretbe... Rendkívül jó mélyek, de nem annyira eltúlozva, mint a D1100...Kölcsönbe elfogadnám mind a kettőt, hogy választani tudjak közöttük...
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
badwater #49606 üzenetére
Az itteni palettára szerintem nem lehet panasz, a csúcskategóriás fejesektől a totál belépőszintig itt minden megfordul. Az egy dolog, hogy általában a 20-30k-s árkategóriáig bezárólag keresnek az emberek fejhallgatókat, érthető módon a nagy többség igényeit az itt található modellek már kielégítik.
-
Bodz
nagyúr
válasz
badwater #49598 üzenetére
Azért esik több szó az olcsóbb fülesekről, mert általában azokat keresik az emberek (ez nyilván érthető is valahol). Akad itt szétszórva a fórumozóknál az olcsóbb kategórián kívül is pár fejhallgató.
DBAtti: A nyíregyházi hülye boltban nincs a keresett Sony-ból.
Viszont láttam valami furcsa Maxellt, de nem volt kibontva.
-
AMDFan
addikt
válasz
badwater #49606 üzenetére
Talán azért jelentünk meg 10en mert a kritikád jogtalan. Én pl. nem tudok válaszolni a Denon D2000-es kérdésedre, mert nem ismerem, nem tudom hol lehet meghallgatni. Akkor minek ugassak bele? Amúgy kaptál választ erre a kérdésedre is egy másik fórumtárstól. Ebből leszűrted azt, hogy itt csak a gagyizás megy. Ezért kapod most a sok "gratulációt". A helyedben használnám a keresőt, és visszaolvasnék a fórumban.
-
Dave™
nagyúr
válasz
badwater #49596 üzenetére
Nem olvasod túl gyakran ezt a fórumot, mert itt bőven vannak 200.000-300.000 Ft-os fejesek is, de a legtöbbet pont a mid-fi-ről megy az értekezés (Sennheiser HD580/600/650, AKG K701/702/Q701 stb.) Előbb keress és olvass, és maximum utána kritizálj, de inkább utána sem.
-
DBAtti
aktív tag
válasz
badwater #49587 üzenetére
lsd: legutóbb publikált logout blogom
A Mammut II -1. szintjén van egy Media Markt, ott van egy B&W P5 és egy Denon A100-as is. Amit még említésre méltónak találtam, azt szintén megtalálod a cikkben, vagy hozzászólásokban. Forrásnak itt csak HiFi erősítő fejhallgató kimenete áll rendelkezésre, ha tudsz, vigyél jobbat.
D2000 sajnos nincs, és nem is tudom hol lehet.
Egy szalonban talán jobban jársz, hátha van egy helyen a kettő jobb forrásról.
-szerk: ilyen helyet nem tudok sajnos mondani -
krichd1
addikt
válasz
badwater #49598 üzenetére
"itt csak a gagyi kategória van kivesézve"
Fura számomra, hogy ezt írtad, mivel általában azzal szokták vádolni a fórumot, hogy csak drága fejesekkel foglalkoznak itt, a pár ezres kategóriával nem
. Közel 50000 hozzászólás van már, rengeteg tapasztalat van itt az általad említett fejesekkel (is), használd a topikon belüli keresést. A DAC-os topikban is érdemes keresgélni. Egy jó DAC és fejhallgató erősítő sem ártana már ilyen kategóriájú fejeshez.
-
szakibá...
senior tag
válasz
badwater #49536 üzenetére
Annakidején hat ilyen rádiójáték készült a Magyar Rádióban, a technikai színvonaluk mai füllel csapnivaló. Találtam egy élvezhetőbb darabot, amiből később film is készült, csak az a hely, ahonnan én letöltöttem, már nem működik. Fent van a youtub-on is, de most ezen a gépen, amin dolgozom, nem tudom ellenőrizni, a Virtual Barbershop-ból is nagyon sok rossz változat van fent. Időnként ilyen zenékhez is hozzá lehet jutni, pl. ez viszonylag új.
A HD430 jó kis felhallgató, nemrég a vaterán is volt egy, de túlzott áron.
-
Findzs
addikt
válasz
badwater #49536 üzenetére
nem halottam még ezt a műfejes technikát így utána kerestem és ezt a youtube -os videt találtam:
[link]Egyszerűen fantasztikus ahogy a csávó "mászkál" a szobában és csörgeti a gyufásdobozt. Önkéntelenűl is a hátam mögé pillantottam olyan élethű volt. Ennyit az 5.1 -ről
Tökéletes térérzet egy 2 hangszórós fejhallgatóval. Mennyire király lenne ha a pc-s játékokban lenne ilyen opció is meg a zenéket így is felvennék alapból.
Nem is értem miért nem teszik, hiszen nem lenne sokkal nagyobb költség és a zenehallgatók meg a pc játékosok kb. fele szerintem fejhallgatót használ. -
krichd1
addikt
válasz
badwater #49531 üzenetére
Igen, ez így van, de azért érdemes lenne jobban körüljárni a dolgokat. Nem írtad miről hallgatnád, milyen műfajokat, milyen hangzást keresel. Esetleg milyen fejhallgatód/hifid volt/van. Ennyi pénz elköltése előtt mindenképp érdemes hallgatózni, hogy megtaláld az ízlésednek megfelelőt. Drága fejhallgatóval is lehet mellélőni. Lehet vmelyik általam írt "olcsóbb" fejhallgató jobban tetszene. Hasonló áron ott van a Beyerdynamic T70 is például.
Nem tudom hol lehetne meghallgatni D2000-et sajnos.
Zárt fejhallgató kell mindenképp, vagy lehet nyitott is ? -
krichd1
addikt
válasz
badwater #49525 üzenetére
Először hallgasd meg szerintem. Ebben az árkategóriában sok fejes van, akár zárt kategórián belül is pl.: AKG K550, Sennheiser Momentum, Shure SRH940, Sony MDR-1R (?). Miről hallgatnád ?
(#49524) Ribi: Milyen DIY erősítőd van ? Esetleg más hangkártya/DAC U1-en kívül ?
Aktív témák
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest