- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
jambiyya #9705 üzenetére
Nem, ez TÉNYLEG repedés (kb 1,2 cm)!
Ahol van a két csavar, pont a kettő között, a füles külső oldalán. Gondolom, az automata össze szerelő erősen meghúzza, és ebből az anyagba feszültség lép fel, ami bizonyos idő után megpattan. De, ez csak okoskodás, mert amúgy nem értek hozzá.
-
Prison85
senior tag
válasz
jambiyya #9288 üzenetére
Mindenképp írni fogok róla. Hamarosan remélhetőleg be is tudom szerezni de még továbbra is vacillálok a g35 és a Roccat kave között. Amennyiben az utóbbit választom, arról mindenképp írok egy tesztet, mert itt ph-n még nem találtam róla. A mostani pedig már akkor sem igazán tetszett, amikor vettem. Hs-05-öt akartam, de nem volt raktáron és sos-ben kellett egy olcsóbb modell. Megszívtam, de 2000ért nem volt olyan rossz vétel. Végülis működik, mikrofonon tudok beszélni és valamiféle hangokat is próbál sugározni
-
AMDFan
addikt
válasz
jambiyya #9057 üzenetére
Nem is ezzel van a probléma, csak azt látom, hogy annyi az okos, meg a DIY-os, meg a moddoló, hogy ember legyen a talpán aki megtalálja azt aki valóban ért hozzá és nem kóklerkedik. Ezért írtam, hogy egy meghallgatást megér a dolog.
Hangfalból is lehet látni olyan DIY cuccokat amik nagyon igényesek (nem csak kinézetre), és vannak olyanok amikkel nem is tudom mit akar a készítője. Vatera erre pont jó példa... -
AMDFan
addikt
válasz
jambiyya #9012 üzenetére
Hát az biztos, hogy a természetesebb hangképet nem a K530-ra értették.
Ahogy olvasgatok kezd kirajzolódni az a kép, hogy a Sennheisernél a HD5xx sorozatnál kezdődnek a normális fejesek (amiben már nincs "subwoofer") AKGnál meg a K601nél talán?
Beyerdynamic esetleg? Gradot is ajánlották még. Valakinek van ezekkel tapasztalata? -
Cs_Laci
senior tag
válasz
jambiyya #9012 üzenetére
Én a 485-öt a munkahelyemre vettem simán a laptophoz, erre jobbat nem is vennék, mert nem hajtaná ki. Otthonra most szereztem egy ASUS Xonar-t, ahoz akarom majd a komolyabbat és ott már lehet kijönne. Bár nem tudom
Jah, átfutottam a kinálatot:
HD555 29K, HD595 37KIgy már lehet mégis az 555 éri meg jobban, úgy rémlett 32K körül van.
Szerk: Egyébként nekem a fülhallgatóm AKG, K324P és nagyon imádom a hangját. Lehet szét kéne néznem a AKG fejhallgatói között is.
-
concret_hp
addikt
-
Hocsika
tag
válasz
jambiyya #8903 üzenetére
Az árak átlagosak, ebbe benne van egy esetleges ausztriai ár illetve angliai ár is. Ezért így kb árat írtam.
Azért írtan ezeket az árakat, hogy egyáltalán ki tudjam lőni az egyik fajta árkategóriát, hogy szűkíteni tudjam a listát.
Ezek a steelseries fejhallgatók milyenek lehetnek? Nem találkozott már valaki velük? -
Ragga.Bob
tag
válasz
jambiyya #8889 üzenetére
A személyes teszt elmaradhatatlan
, csak előtte mindenképpen tájékozódnom kellett, hogy egyáltalán merre induljak. Mert valljuk meg, a kínálat meglehetősen széles, ugyanakkor kevés (0) tárgyi/tapasztalati tudással csak állok és nézek, mint boci... Így könnyebb irányt vennem
-
Ragga.Bob
tag
válasz
jambiyya #8883 üzenetére
Gondolom ezzel nem a külsőségekre gondolsz csupán
Amennyit én tudok róluk (kb semmit), az alapján, mint márkát én is az akg felé hajlok, de árban azért jelentősebb a különbség (kb 5k vs 9k) ahhoz, hogy azt ne vegyem figyelembe, és ne köthessek egy ésszerű kompromisszumot.
Ár/érték tekintetében van értelme a drágábbat venni? Vagy, mint azt már kérdeztem, van olyan fejhallgató, ami max. az akg árában jobb ár/érték arányt képvisel?
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest