- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mókus88
csendes tag
-
Mókus88
csendes tag
Elmentem megvenni ma a Maxell Retro Dj-t
Köszönöm akik ajánlották, nagyon jónak tűnik idáig
Kicsit még fura, bár egész jól illeszkedik. Hangzás tökéletes. Androidos telefont lehúzza mint állat (Galaxy Ace). -
Mókus88
csendes tag
válasz
szecska24 #47743 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm az ajánlást, átnyálaztam gyorsan, jónak tűnik. Ára is igen kedvező, ha jó a cikk, akkor hangzással nem lesz gond és a kinézete is egyszerűen személyre szabható ami nem hátrány
Tud valaki boltot ajánlani ahol kedvesek és értelmesek az eladók? Az se számít ha valamivel drágább, de jobban érzem magam úgy ha egy olyan helyen veszem meg ahol normálisan szólnak hozzám ha normálisan szólok.
Szerk: Kimaradt hogy Budapest, Csepel, vagy Szigetszentmiklós környékén.
Bocsi a dupla hsz-ért.
-
Mókus88
csendes tag
válasz
szecska24 #47741 üzenetére
Ez már talán kicsit borsos ár lenne. Az igazság az hogy ilyen kategóriájú cuccokhoz nem sok szerencsém volt még, egykét alkalommal kaptam kölcsön ilyen árú termékeket és nagyon meggyőzőek voltak. Ha nem Sennheiser akkor ebben az árban amit írtam mi lehetne megfelelő? Kihagytam hogy a strapabíróság fontos szempont mert ölöm a kábelt, önhibámon kívül, pedig vigyázok rá.
-
Mókus88
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék fejhallgatót vásárolni a közeljövőben.
Több éve használok Sennheiser fülhallgatókat, nagyon szeretem őket, ebből is eezt szeretnék. Túl sokat nem akarok költeni felső határ 8-10ezer magyar pénz lenne.
Legfőképp utcán, buszon, suliban használnám így szerintem a zárt lenne megfelelő, de javítsatok ki ha tévedek.Mindenképp vezetékest, mindegy milyen hosszú, van hova rakni
Legfőképp, rock, metál zene szólna benne de mostanában előkerült pár klasszikus rap is úgyhogy elég széles a skála a hangzás terén.
Milyen fejhallgatót ajánlotok?
Aktív témák
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest