- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
peeter1986
csendes tag
válasz
old_artist #4535 üzenetére
Köszi a választ!
Sajnos most a 100e alatti kategóriával kell beérnem. Közben elvetettem a Samu-kat és maradt ez a dilemmám: http://prohardver.hu/tema/milyen_22_os_tft-t/hsz_6795-6795.htmlHa esetleg erről is tudnátok valami véleményt / tapasztalatot / tesztet mondani, nagyon jó lenne! Aztán végre döntök, mert dolgozni is kéne' még a mai nap
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
old_artist #4533 üzenetére
Webre mi a ráknak egy wide-gamut-os monitor?
-
Pgraph
aktív tag
válasz
old_artist #4507 üzenetére
Üdv.!
Köszönöm a lehetőséget, hamarosan aktuális lesz, úgyhogy jelentkezem.
-
Enclave
aktív tag
válasz
old_artist #4406 üzenetére
Valami infó a "jóárasított" monitorokról?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
old_artist #4428 üzenetére
Aha köszi.
Akkor lehet hogy jobban járok egy külön monitor + TV-vel. Na majd meglátjuk hogy ezek a monitorok milyenek is lesznek, mindenesetre az ár az vonzó. Remélem a belbecs is hasonlóan jó lesz -
Cyberpunk
félisten
válasz
old_artist #4426 üzenetére
Hali.
Az új jó árusított S-IPS monitoroktól mikorra várható egy kis beszámoló? Mert már tényleg türelmetlen vagyok
Most azon gondolkozom hogy úgy is kéne egy TV veszek egy Samsung 32"-os Led-es LCD TV-t amit film nézésre + ha már lúd akkor legyen kövér alapon monitornak is használnák.
Nem tudom te mennyire vagy jártas ebben a dologban hogy, LCD TV mennyire jó monitornak is. Vagy inkább a külön monitor + TV elvét kövessem -
Jester01
veterán
válasz
old_artist #4399 üzenetére
Remélem a másik nem ilyen fényes csillogó csoda.
-
penene
őstag
válasz
old_artist #4409 üzenetére
Az biztos, hogy ott leszek, és szeretném ott dűlőre is vinni a dolgokat.
Túl nagy nyúzási igényem úgysincs, input lag elsődleges (színek biztosan jószámomra megfelelőek lesznek, betekintési szög még érdekes, bár ezeknél a típusoknál úgy láttam már nem para, ha nem pont szemben ülök vele).HDMI csatlakozó lesz a jóárasítottakon, nem tudod?
-
penene
őstag
válasz
old_artist #4406 üzenetére
Ha nem lesz olyan jó (főleg input lagban), mint Nyugdíjas által javasolt Dell 2209WA , akkor azt hiszem maradok a DELnél és feladom a 24"-t... Bár nem szívesen tenném, de a HP-t 167-ért szerintem nem fogom bevállalni (túlságosan fogom félteni, főleg ha viszem lanpartyra).
De majd még kiderül.
Valszeg képminőség szempontjából számomra észrevehetetlen különbségek vannak köztük, az input lagra inkább érzékenyebb vagyok. -
Enclave
aktív tag
válasz
Küldtem egy kíváncsi tippet a típusra,gyártóra vonatkozóan priviben...
-
PNP
őstag
válasz
10*10 v 20*20-as furat ugye van a hátukon?
-
penene
őstag
válasz
old_artist #4391 üzenetére
Mikor jön már? Tűkön ülök...
Ahogy körbenézegettem, nagyon vételgyanús lesz számomra.Egyik havernak ilyen moncsija van, és jó volt utánhúzás szempontjából, ahogy láttam:
(kettő közül valamelyik azt hiszem a 2233)
Samsung SyncMaster T220 22" Wide TFT monitor (2ms)
SAMSUNG 22" 2233BW 2ms 300cd/m2 20000:1 16:10 TFT monitorEzt pl. a HP H-IPS panelja, és ezek az S-IPS panelek meg bírják közelíteni?
Elméletben, szerinted? -
Enclave
aktív tag
válasz
old_artist #4391 üzenetére
Még a design-ra és a fogyasztásra leszek kíváncsi... (szünetmentes mellé nem mindegy...)
Remélem a héten már teljes képet kaphatunk és pontos neveket,típusszámokat...
-
Pgraph
aktív tag
válasz
old_artist #4385 üzenetére
Üdv.!
Azt írod: nem rossz - nem rossz, én azt mondom: biztató - biztató...Akkor várjuk dezz vallatóját.
-
Enclave
aktív tag
válasz
old_artist #4387 üzenetére
Esetleg meg lehet kérdezni ennek a két "jóárasított" 24"-os monitornak a pontos márkáját és típusát?
(attól függetlenül,h. milyen panel van benne)
Vagy üzleti titok,NDA van a héten még?
És esetleg 1-2 technikai infó? Fogyasztás,színek? Pár hsz-el előbb találtam pár technikai infót de fogyasztásról és színekről mondjuk nem esett szó...
Thx!
-
Brekk
addikt
válasz
old_artist #4373 üzenetére
-
Brekk
addikt
válasz
old_artist #4368 üzenetére
Ez az eIPS azert fura, mert a HP mellé téve latszik hogy gyakorlatilag tokeletesen ugyanazok a tulajdonsagai a panelnak. (ugyanolyan szognel tejfölösödik, stb).
-
penene
őstag
válasz
old_artist #4360 üzenetére
Szia,
Mennyivel jobb a HP LP2475W új (GIG072) rev monitor, ami ugye olyan 200k körül mozog, mint a fele annyiba kerülő Jóárasított S-IPS monitor?
Ha jól láttam mindkét S-IPS panel.
Mellesleg én is hosszú távra venném, így esetleg ilyen magas kategória is belefér, bár ha számomra nagy különbséget nem mutat a két modell, inkább az olcsóbbat venném.
Tudom, még nincs betesztelve a jóárasított moncsi, csak úgy előljáróban kérdeztem (egyikben sincs tapasztalatom).
-
Cyberpunk
félisten
válasz
old_artist #4328 üzenetére
Hát igen én is még nagyon kivárásra játszok.
De már jó lenne végre lecserélnem a TN panelos monitoromat egy normálisra. Valahogy mindig megdöbbent a különbség ha egy normális monitor elé kerülök vagy le ülök mozizni a plazma elé.
Például nem rég az Oroszlánkirályt néztem meg plazmán hát mit mondjak elképesztő a különbség. Teljesen más színeket lát az emberpedig az egy sima SD videó volt csak.
Bár meg van HD verzióban is, de sokkal inkább az SD plazmán mint a HD TN-en
Na jó talán egy kicsit szélsőséges példa volt mert színhűségben és kontrasztban a plazma simán odaveri bármelyik PVA/IPS monitortDe ezeket a különbségeket látva nekem simán megéri gyűjtenem egy komoly monitorra, hiszen nem kell grafikusnak lenni hogy az ember észre vegye a különbséget.
És talán a led-es monitorok már elég jók lesznek mint színekben, mint homogenitásban.
Legalább is láttam már Samsung led-es LCD TV-t annak is nagyon szép színei voltak, de a plazma még mindig odaveri feketében. -
Cyberpunk
félisten
válasz
old_artist #4316 üzenetére
Ok kösz akkor nincs mit tenni ki kell várni
-
borisz_B
tag
válasz
old_artist #4306 üzenetére
Hy!
...én is én is - beférrek még a keretbe? - lesz annyi hely hogy beférjünk?
-
PNP
őstag
válasz
old_artist #4306 üzenetére
Mennék már.
-
ricsik
őstag
válasz
old_artist #4288 üzenetére
Ok értem. Best of a H-IPS, de vajon megéri e a majdnem dupla árát az új olcsó S-IPS moncsikhoz viszonyítva?
Na erre leszek kivácsi, ha megjönnek végre ill. letesztelitek őket. -
bluobluo
aktív tag
válasz
old_artist #4290 üzenetére
Akkor csak jó kérdést tettem én fel!
Nem volna az a pixel/sub-pixel hiba rangsor olyan hülyeség, csak ahogy mondtad is, kicsit elpártolnának tőlük, de inkább jobb legyen ez a mutató! -
bluobluo
aktív tag
válasz
old_artist #4287 üzenetére
Szia!
Az első mondatoddal abszolut nem értek egyet, mégpedig, hogy eddig mindig az volt a trendi, hogy ami új, az drága is, legyen az monitor, hardver, vagy más, perpillanat épp a Pana TZ7 digifényképezőre gondoltam, a maga 114ezres kezdő árával, amit később levittek 108-ra, aztán 99-re, most nem tudom hol tart!
A tulajokról még annyit, hogy azért (óvatosan fogallmazva) nem 100%-os a hitelesség, mivel láttam már olyat, aki kifogott egy rossz monitort, és vagy szídta mint a bokrot, vagy elkezdett válaszolni mások hozzászólásaira, hogy x monitor mennyire jó, holott egy f*s!
Ezért kell többhelyen többször megnézni!
Nem néztem még a PVA monitorokat boltban még vitrinbe sem tették, szinte csak TN paneleseket látni!De éppen lenyelem a nagy válaszidőt ha szebb a képe a TN-től!
Hallottam a trükközésről is jaja
Én is várom az S-IPS moncsikat, ha más nem, az infó miatt, mert, hogy nem lesznek olcsók az biztos! -
Bagira01
veterán
válasz
old_artist #4290 üzenetére
Nem is a pixelhiba volt pld az én samu moncsim gyengéje, hanem a zúgás amit már megvétel óta kiadott magából kb 2 hete még jobban elkezdte, na ezt már nem toleráltam és beadtam egy szervízbe. Szerintem min 2-3 hétre keresztet vethetek rá, és jó esetbe javítva kapom majd vissza
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
old_artist #4289 üzenetére
Az biztos. Az NEC mellett is elszégyellgeti magát. De nem is gondolom, hogy az Astra újabban az S60-as Volvoval versenyzik
-
ricsik
őstag
válasz
old_artist #4274 üzenetére
Szia!
2 kérdés:
- ha megjönnek ezek az olcsó S-IPS moncsik és beváltják reményeket, akkor el kell felejteni a jóval drágább H-IPS moncsikat, vagy azért jóval jobb az a panel típus?
- HOL VAN MÁR A DELL U2410 TESZT??? -
bluobluo
aktív tag
válasz
old_artist #4274 üzenetére
Szia!
Igen az újítások mindig jól jönnek, velük a kezdő ár (ami húzós mint mindig az újjaknál)
meg azokat még csak azután fogják véleményezni, ami nagyon érdekel, hisz akik (gondolom többség) vevők mondják meg milyen!
Az S-IPS -ről meg a PVA és társaikról már hallottam, hogy nagyon szép a képük, jobb mint a TN, de eddig még mindig a magasabb árkategóriában mozogtak, viszont magasabb is a válaszidejük.
Én is nézegettem már hasonlókat, de mindig az ára jött ki a végén!....és ez mindig visszatartott!
ha kb decemberre azok a monitorokat amiket mondasz, lesz Samsungba és hasonló áron mint a 2333SW, akkor inkább az!
Kíváncsi leszek a tesztekre, bővebb infókra velük kapcsolatban!!!Ha meg mégis a 2333SW lesz, megnézem az említett kalibrálásod
-
bluobluo
aktív tag
válasz
old_artist #4268 üzenetére
Köszi az infót, mindenképp boltból vennék, (már csak a minap hiradóban felvetett netes rendelési hibák miatt is)
Igencsak a 2333SW monitort választanám, de ahogy számolgattam a hülye válság miatt, még jegelném a témát úgy két és fél hónapig, háátha addigra lentebb menne az ára, csak félek, hogy addigra már nem lesz!
Így megint lett kérdés amit fel kell tegyek, szóval:
1. ha netán nem lenne már év végére ilyen monitor, mit tarta(tok)nak addigra a jó monitornak, ami addigra esetleg jobb lehet mint a 2333SW, mi jön/jöhet be akkorra ami favorit lehet?
Mi az az új monitor ami addigra jó lehet?
(azért kérdezem, mert annó a VGA vásárlásnál 8800GT kártyát vettem volna, de akkor azt mondták várjak a HD4850-re, sokkal jobb, így az lett)
2. a kalibráláson amit írtál mit értesz? ami az iponos teszt alján is van, fényerő, kontraszt, piros szin stb? -
Brekk
addikt
válasz
old_artist #4268 üzenetére
Hetfotol nalunk is van a 2333SW-bol, es ingyen teszteljük őket pixelhibára, hogy mindenki már hibátlan monitort tudjon vinni! Ez a futáros vásárlóknak nagy segítség lehet!
-
Brekk
addikt
válasz
old_artist #4212 üzenetére
Az uj LG monitorokat mi is mindenkepp fogjuk hozni, remelhetoen tenyleg lesznek olyan jok mint ahogy várjuk!
-
mzsombor
tag
válasz
old_artist #4216 üzenetére
Szuper, a második fajtára vevő lennék.
-
mzsombor
tag
válasz
old_artist #4212 üzenetére
Az egyedi borítás és design nagy vonalakban mit takar? A mai divatos fényes kávás lekerekített, vagy a klasszikus matt, határozott élekkel körülvett? Maga a kijelző ugye nem glossy?
-
Stitch
őstag
válasz
old_artist #4199 üzenetére
Szia!
Örömmel olvasom a hozzászólásaidat ezekről az LG monitorokról, körülbelül mikorra várhatóak?
Ezek széles körben elérhető monitorok lesznek vagy kizárólagos forgalmazóktól lehet majd megvásárolni őket?
A LED-es háttérvilágítás miben jelent előnyt?
Előre is köszi.
-
mzsombor
tag
válasz
old_artist #4197 üzenetére
Csupa jó hír.
Még egy márciusi cikkben (itt) olvastam ezt a mondatot:
"Egy kis érdekesség: az IPS paneles monitorok annyira eltűntek, hogy a W2220P lesz az első olyan, 1080p felbontás megjelenítésére képes monitor, amely IPS panelt használ."Ez alapján gondoltam, hogy nincs még IPS-es fullHD panel. Mennyivel "rosszabb" az S-IPS a H-IPS-nél? Ha jól tudom, a H az S továbbfejlesztése. Persze leginkább a konkrét esetben derül ki, hogy mennyire jól jön össze a panel, meg az elektronika. Asszem nincs más hátra, mint kivárni ezt a pár hetet. Mindenesetre ezek alapján jobb vételnek tűnik, mint az abszolút best buy-ként beharangozott LG W2x20P-k.
-
PNP
őstag
válasz
old_artist #4197 üzenetére
Garanciáról, szervizről mit tudsz?
-
mzsombor
tag
válasz
old_artist #4194 üzenetére
Á, szóval a W2420P/W2420R-en kívül is jön monitor IPS panellal, 24"-os méretben, ráadásul 100e Ft alatt. No, erre kíváncsi vagyok. Ha jól emlékszem, a W2420P is 400 euróra volt belőve, az azért több, mint 80-90e Ft, pedig az is az olcsóbbik LG lett volna.
Fura amúgy, hogy eddig nem létezett egyáltalán fullHD felbontású IPS panel, erre az LG egyszerre kifejleszt egy H-IPS, egy S-IPS és egy eIPS 24"-os panelt is? Nemértem...
-
mzsombor
tag
válasz
old_artist #4181 üzenetére
Látom ott vagy a tűz közelében.
Én is ezekre a monitorokra várok. Viszont régebben az volt a hír, hogy az LG törölte a W2420P-t, és csak a 22"-os "olcsó" IPS jön ki, a W2220P, 24-esből csak egy sokkal drágább fajta, a W2420R RGB LED háttérvilágítással, 12 bites LUT-tal stb. Ezek szerint ez változott, és lesz W2420P is? Mi lesz ezen kívül a másik olcsó LG IPS panelt használó 24"-os monitor?
Köszi!
-
jegenye77
addikt
válasz
old_artist #4183 üzenetére
-
Cyberpunk
félisten
válasz
old_artist #4177 üzenetére
Köszi az infót
Még jó hogy az őszre halasztottam a monitor vásárlástKülönösen az ígért jó ár tűnik biztatónak, no meg hogy S-IPS panel és hála az égnem 16:10-es képarány
-
Pgraph
aktív tag
válasz
old_artist #4177 üzenetére
öreg_művész, szóval azt mondod, hogy most kivételesen érdemes várni
egy jó és olcsó grafikus monitorra? Október közepéig mindenképpen meg akarom ejteni a vásárlást, addig is a mostani jelöltjeimről/ajánlásaitokról meginterjúvolom élőben az oázist. Várjuk az eredményeidet, véleményedet az új portékákról!
-
Cyberpunk
félisten
válasz
old_artist #4170 üzenetére
Tényleg milyen monitorok jönnek 24"-ba IPS panelal
Mert mostanában nagyon nem vagyok képben monitor ügyileg
A 100k alatti ár az meg ígéretes
Ugye nem csak vicc
-
CséZé
őstag
válasz
old_artist #4174 üzenetére
értem, köszi
akkor az lesz -
CséZé
őstag
válasz
old_artist #4172 üzenetére
bocs elírtam arra gondoltam, nemis figyeltem h mást írtam le véletlenül
persze, film, játék net, és semmi grafikai munka, ha ez az egyetlen megoldás köszi -
Pgraph
aktív tag
válasz
old_artist #4153 üzenetére
old_artist, köszönöm válaszod!
Tovább forszíroznék dolgokat:
Nézegettem árak után az általad ajánlott Eizo CG232W-vel kapcsolatban: azt hittem, rosszul látok, de nem... 3 millió Ft felett "kínálják".
Egyébként úgy látom (ettől féltem is), hogy mégiscsak az Eizo CG sorozat felé "terelődöm". Igazából 200-250e nettót "szeretnék" max. rászánni, igaz, hosszabb távra szól a dolog, de más fejlesztések is esedékesek...
Kicsit lejjebb lépve 24 collról, az Eizo CG222W-t látom még esélyesnek. A CE240W-vel összevetve, érdemesebb esetleg ebben gondolkodni? A CE kicsit öregebb fejlesztésnek is tűnik, és a -2 collal kibékülnék, ha jobb képet kapok.
Az Eizo S2232W-t és az S2431 (S2432)-t egyáltalán nem hoztad képbe, ezekkel nem érdemes érdemben foglalkozni?
Homogenitás tekintetében az Eizo, Lacie S-PVA paneljei vagy a NEC és a Dell H-IPS-ei erősebbek? (A 2410FWP mondjuk még nagyon új, a PH, remélem bedob róla hamarosan egy tesztet...)
Más: A két gép - egy monitor felállásnál az átkapcsolás hotkey-el, vagy a monitoron valami gombbal történik, esetleg érdemes DVI-s KVM-switch-et nézni (mondjuk, ezek elég drágák)?
Csak kérdezek, kérdezek... -
válasz
old_artist #4156 üzenetére
Mióta pórul jártam mániám a timer előhozása! P2350-es Kolegát érdekelné?
-
mzsombor
tag
válasz
old_artist #4141 üzenetére
Akkor ha végre kijön a W2220P, még várhatok egy fél évet, hogy rendesen "be is érjen"? Fasza...
-
DTI
csendes tag
válasz
old_artist #4137 üzenetére
Köszi, néztem én is, de a melóhelyen egy 24-es dell van pivottal, s hozzászoktam már. Így marad a HM.
-
DTI
csendes tag
válasz
old_artist #4135 üzenetére
Köszi a választ. Ebben az esetben be kell érnem a 24-es TN-es Samuval, mert a 26-osra is csak igen neccesen lett volna keret, az IPS-es meg még több egy kicsivel. Azért, ahogy utána olvastam a 2494HM egész jó a maga kategóriájában. Legközelebb, amikor monitorvásárlaásra kerül sor, már elérhető lesz a komolyabb technika is.
-
kbalint
csendes tag
válasz
old_artist #4039 üzenetére
A led-es DELL G2410 -ért érdemes kiadni 77e ft-ot? Szerinted jó ár/érték arányú? (vagy SAMSUNG 2494HS?)
- sajna csak vmi jobb tn panelest tudok jelenleg venni.köszi, üdv.
-
Brekk
addikt
válasz
old_artist #4115 üzenetére
- EIZO S2242W (150-160e) inkabb 24" ajánlanék
- LG W2600HP-BF (140-150e) Sajnos kifutott, már ne keresse senki.
- HP LP2475W (160-170e)
- Dell 2408WFP (150e körulre esik a következő szállitmány )-Dell U2410 170e körül jön, kb. 2 hét!
-
Zoli78
csendes tag
válasz
old_artist #4117 üzenetére
Most lehet, hogy ezt az EIZO-t választom, az, hogy 1 collal kisebb szerintem kibírható kompromisszum, ha képmínőség hasonlóan jó vagy akár jobb mint HP monitoré.
-
Zoli78
csendes tag
válasz
old_artist #4115 üzenetére
Köszi a gyors választ.
CAD programmal dolgozok, leginkább arra használnám.
Eddig HP LP2475W-m volt, de ellopták és most újat kéne vásárolni, (nem ártana ha minőség megmaradna, de jól jönne most még 30e Ft is).
Amúgy az OázisComputernél már kapható 129500 Ft-os áron az EIZO. -
Dr. Akula
félisten
válasz
old_artist #4062 üzenetére
Én nem "vesződtem" ms-okkal, csak "érzésre" "teszteltem".
Az S-IPS paneles Dell 2007WFP a maga asszem 16 ms-ával nekem pl. tökéletes volt. Ellenben a 2407WFP egy "fúj vidd innen" kategóriás szörny. Hiába S-PVA, meg mittudomén hány ms, amikor mozdul a kép szemre látom hogy előbb egy nagy fekete üresség lesz az elmozdított objektum helyén, majd utólag tölti ki oda való új tartalommal. Ezen felül "szellemképes" is. Meg úgy általánosságban is darabos a mozgókép megjelenítése, akármennyire is rakna ki 1000 fps-t a videokártya, mindig kicsit "szaggat" a kép. Egyrészt vsync-et bekapcsolva is olyan mintha off állásban lenne, másrészt 60 fps-nél is olyan érzetet ad mintha 24 alatti lenne. Ilyet senki ne vegyen! 1 típus alapján nem jelenteném ki hogy minden S-PVA szar, de ez igen. Több TFT-m még nem volt.
-
madgie
titán
válasz
old_artist #4057 üzenetére
Akkor azt még megvárom, mielőtt bármit is vennék. Az LG W2600HP-BF-et nem tudnátok belevenni a buliba?
-
madgie
titán
válasz
old_artist #4053 üzenetére
Hazro teszt megvolt már?
-
Dr. Akula
félisten
válasz
old_artist #4053 üzenetére
Sztem a mai TFT-k is jók játékra, én sok fps-t is tolok, és nem volt vele semmi bajom. 60 Hz-et bármelyik TFT bír, ez 60 fps, ennyit maguk a játékok nem szoktak kiadni folyamatosan. Persze lehet hogy egy 1990-es game 2009-es hw-en megüti a 300 fps-t is, de sztem nem ahhoz kell igazodni. Felnyomok mindent maxra a Stalker
S-ben, 1920x1200-on, és a reggeli fények igencsak beszaggatják még az én gépemet is, pedig szarnak éppen nem nevezhető.
-
Zsozsooooo
tag
válasz
old_artist #4032 üzenetére
Hali ! Amúgy old_artist te HC gamer játékosoknak milyen monitort ajánlsz mer mindig mondod, hogy semmi jobbpanelos monitor nem jó a játékosoknak akkor mi csak azt ne mond, hogy CRT-t vegyenek a TFT-k idejében ? Nagyon érdekelne, vagy a HC gamerek nem játszanak jobb panelos monitorral ?
-
bozont
veterán
válasz
old_artist #4032 üzenetére
Mennyiii!
Ez elég durva ár lesz érte. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy én milyen jó áron vettem a monitoromat.
-
válasz
old_artist #4036 üzenetére
A LED-es csodák mennyit vernek a mai LCD-k képminőségére? (normál emberi áru LCD-kre)
Nekem a ledről 2 dolog jut szemeb! kis fogyasztás és nagyon nagy élettartam! -
Dr. Akula
félisten
válasz
old_artist #4033 üzenetére
Ez a HP már ledes?
-
Dr. Akula
félisten
válasz
old_artist #4030 üzenetére
Köszi, akkor te is megerősítetted bennem az elhatározást a HP irányába. A Dell 2007WFP-je is belilult kicsit ha oldalról néztem, de nem volt zavaró, és leginkább csak akkor látszott ha homogén sötét képet néztem épp, játékok alatt pl. fel se tűnt. És már az is sokkal jobb volt mint a 2407-es "utóda". Azt csak az előbbivel szerzett jó tapasztalatok alapján, "látatlanban" vettem meg, jól rá is basztam.
Ez a H-IPS már akkor is szimpatikus lenne ha csak annyit tudna mint az S-IPS, de így meg pláne.
-
adatfalo
senior tag
válasz
old_artist #4009 üzenetére
Nah, találtam egy jó árú garis Samsung 2443BW-t itt miskolcon. Lehet ez lesz belőle!Kitudja még, de 55k-t megér nemde?
-
T_Stark
őstag
válasz
old_artist #4003 üzenetére
Köszi a választ!
Élőben sajnos nem tudom megnézni, mert Iponból rendelem, csak akkor látom először mikor már itthon lesz. De amit láttam róla tesztet ott elég jónak írták bevilágítás szempontjából (természetesen TN panelesek között számít jónak). Sajnos max 55ezer Ft van rá, ezért csak a TN panelesek közül válogathatokDe akkor már azok közül valami jó kellene
-
eladohardver
őstag
válasz
old_artist #3997 üzenetére
Jha csak nem olyan áron mint amit vmelyik user commentelt.. h nemtuom hol 50E ért vásárolt ipst
-
rollins
őstag
válasz
old_artist #3993 üzenetére
Mikor lesz ilyen nálunk?
-
eladohardver
őstag
válasz
old_artist #3981 üzenetére
Samsung 2443BW-t bontott már ki vki? kinek van ien pls...
-
Zin
őstag
válasz
old_artist #3979 üzenetére
Hi!
net,játékok,film,1080p full hd filmekre használnám!
-
flurider
aktív tag
válasz
old_artist #3968 üzenetére
teljesen ki vagyok képezve.
Kösz a sok infót.
-
flurider
aktív tag
válasz
old_artist #3966 üzenetére
Kössz a választ !
Nekem DSUB-DVI átalakítóm van, úgy van összekötve a monitorral DSUBon.
Veszek akkor egy DVI-DVI kábelt, de a nagykerben van 500féle.Csak amiből kiszűrtem, hogy kb jó:
DVI04 DVI CN20M/CN20M KÁBEL 1 350 Ft
DVI05 DVI 18+1/CN20M KÁBEL 1 350 Ft
DVI06 DVI CN20M/18P+1 KÁBEL 1 350 Ft
DVI KÁBEL SINGLE LINK M/M 2m 1 250 Ft
DVI KÁBEL DVIM/DVIM 5m DUAL LINK 1 600 FtVan egyébként DVI HDMI is, de nemtom, mikazokaz M/M jelzések:
DVI KÁBEL DVI-M/ HDMI-M 2m 1 350 Fteheh ezekből kb a DVI-t, a métert, megaz árat értem ;< Mikről van itt szó tűkről?
-
eladohardver
őstag
válasz
old_artist #3958 üzenetére
Jól értem? Azt mondod hogy D-Sub-on 72-75. DVI-n pedig 60hz?
És mondjuk ennek? P2450H
Frequenzen
Horizontal 30 - 75 kHz
Vertikal 56 - 61 HzMai nap próbálgattam nőmnél 2333 HD-t
Ami ezt tudja:
Frequenzen
Horizontal 30 - 81 kHz
Vertikal 56 - 75 HzDsubbal 1920 x 1080 felbontásban csak 60Hz et engedett illetve 1280x1024 nél engedte volna csak a 75 HZ-et
-
drowmaister
csendes tag
válasz
old_artist #3954 üzenetére
Kedves Úram!
Mindenre korrekt és hozzáértő választ kaptam. Szerintem még a héten meg fogom venni a cuccost.
Nagyon köszönöm!
-
drowmaister
csendes tag
válasz
old_artist #3951 üzenetére
Kedves old_artist!
Nagyon szépen köszönöm a kimeritő válaszod! Sokat segítettél.
Remélem be fogom tudni szerezni a monitort Magyarországon. Sajnos a nagykereknél nem nagyon láttam a listában.
Ha netán a kisebbik testvérét tudnám csak beszerezni (TN) w2600h-bf, ez jobb mint, amit felsoroltál (felsoroltam) a TN-nél. Vagy a sorrend maradna úgyan ez?
Vagy tudnál ajánlani 80-110ezer között valamit, ami jobb (24" - 26")?!
Mivel ennek a felbontása 1920x1200, hogy jelenti meg a full hd (1920x1080) filmeket? Lesz valahol egy csik?Mégegyszer nagyon köszönöm a segítségedet!
-
audi100td
nagyúr
válasz
old_artist #3929 üzenetére
Értem, kösz a segítséget.
Üdv.
-
audi100td
nagyúr
válasz
old_artist #3927 üzenetére
Szia,
köszi a választ, akkor a 2494HS lesz, az ára is elég jó, a 2443BW nem fér bele a keretbe, egyébként a 2494HS ugye jobban "egyben" van mint a 2333SW, ilyen téren nem voltam vele annyira megelégedve.
-
csuki00
tag
válasz
old_artist #3907 üzenetére
60 herz-en megy, nincs dvi-m csak 2 hdmi és egy d-sub. Mi az az inf file?!
-
udi24
tag
válasz
old_artist #3882 üzenetére
szia!
pontosan.. tn vagy tn+film vagy film? -
maflame
aktív tag
válasz
old_artist #3863 üzenetére
Szia! Köszönöm, még valamelyik EIZO is szóba jöhet persze, de ahhoz, hogy 200-nál többet
költsek egy monitorra, valami nagyon erős látvány inger szükséges.
..szerintem még pár napig nézelődök-töprengek, hagyom érlelődni a dolgot, aztán döntök. Közben meg lehet, hogy nyaggatlak még 1-2 kérdéssel. amit előre is köszönök.Pl. minjárt itt van egy: EIZO FlexScan S2401WE-BK -milyen ez a monitor a körábban említett Dell 2408 és a HP LP2475W - hez képest? 198-ért láttam, ami még tán a pszihológiai határon belül van
-
maflame
aktív tag
válasz
old_artist #3861 üzenetére
Szia köszönöm a segítséget, még nem jutottam közelebb a döntéshez de elvileg az Oá....-ban van mindkettő (fenébeis Oázis Computer) majd talán ott láthatom bekapcsolva őket.
Egyébként grafikus vagyok (PS, Illustrator, ID,Quark, ilyesmi) elsősorban erre kell de játszok is néha. (néha sokat) Filmet nem nézek rajta.
Van a kártyán DisplayPort, ezek szerint nem fölöslegesen
Mégegyszer köszönöm! -
Dracula
őstag
válasz
old_artist #3800 üzenetére
Újabb 7e-rel feljebb ment?
-
Dracula
őstag
válasz
old_artist #3782 üzenetére
Nem baj, úgyis csak nov-dec-ben veszek majd újat.Üdv!
-
cucclee
tag
válasz
old_artist #3803 üzenetére
Hi
Dell G2410 vagy Samsung 2494HS . A dell ledes ,ezért felé húz a szívem. Főleg filmnézésre lesz. Szerintetek? Ha mondjuk az árkülönbség nem számít -
szki
őstag
válasz
Ok. Köszi a választ és Brekknek is!
Úgy látom meg kell ejtenem egy budapesti utat, hogy saját szememmel lássam ezeket a csuda monitorokat! -
Brekk
addikt
válasz
Igy igaz, habar az LG pont azert tudott kicsit olcsobb lenni a konkurenseknel mert csatlakozokban kicsit szerényebb tudással rendelkezik!
-
Ariadne
őstag
válasz
old_artist #3782 üzenetére
Ejj, de kár. Addig nem akarok várni azért...
Kérdés, hogy ha most akarok venni (fordításhoz, tehát szöveges munkákhoz elsősorban) nem TN-es monitort, akkor ahhoz a csalódást okozó Samuhoz képest melyik a következő árkategória, amiben Samut vagy LG-t találok? TN-est most már nem akarok, ilyen nagynál kell a betekintési szög, szóval remélem, hogy 120 alatt van valami megfelelő.
-
ViTaZi
aktív tag
válasz
old_artist #3772 üzenetére
Mint már említettem xbox 360-hoz veszem ahol max felbontáson üzemel majd...
-
jambiyya
őstag
válasz
old_artist #3767 üzenetére
Köszi a megerősítést.
Az árlistákat/speciket böngészve csábított az alacsony ár/nagyobb méret, gondoltam hátha véletlenül szerencsém lesz. -
Ariadne
őstag
válasz
old_artist #3744 üzenetére
Ez jó, élni fogok a lehetőséggel.
Ha már egyszer kiad sok tízezer forintot az ember egy monitorra, legyen legalább jól beállítva.
-
Ariadne
őstag
válasz
old_artist #3740 üzenetére
Kalibráláshoz kell az a kis egérszerű mérőeszköz, meg a hozzávaló szoftver gondolom. Ilyet honnan lehet szerezni-kölcsönözni, vagy hogy lehet beállíttatni vele a monitort? Gondolom mindenfélénél jól jön, nem csak ennél a samunál.
-
guti86
tag
válasz
old_artist #3730 üzenetére
aha, értem köszi, akkor már tuti h 2494HS veszek.
még annyi h majd hogyan kössem össze a laptoppal, mert csak sima vga és hdmi van rajta
dvi nincs.
kábeleket szoktak csomagolni hozzá? -
Zahi88
csendes tag
válasz
old_artist #3734 üzenetére
köszönöm szépen a segítséget megszívlelem a tanácsod!
-
Zahi88
csendes tag
válasz
old_artist #3729 üzenetére
Eléggé sokat játszok de filmnézésre is sokat használom a pc-t most 1 nagy kocka samu 95P tehát a csere mindenképpen érik és mindenkép 24' es kéne
-
guti86
tag
válasz
old_artist #3724 üzenetére
köszi a választ, olyan monitort esetleg tudsz ajánlani paramétereiben mint ez a Samsung, csak van benne tv tuner?
-
Integrator
aktív tag
válasz
old_artist #3704 üzenetére
Köszi a választ. Nézegetve a nem TN-panelesek árait, úgy döntöttem, hogy meg fog felelni nekem a sima mezei is (Amilyen áraik vannak, annyira azért nem akarok mélyre nyúlni a zsebembe).
A HD felbontást bíró monitorok már 16:9-es képaránnyal bírnak, vagy olyan, mint a többi szélesvásznú monitor, tehát 16:10-es? (Legalábbis a legtöbb helyen csak ezt láttam.)
Írtad, hogy HDMI nem fontos, mert DVI-n keresztül használhatom a boxot. De ha olyan játékkal játszanék, ami pl. tudja az 1080p-t? DVI-n keresztül is átmegy ez? Vagy ne adj isten későbbiekben BluRay-t néznék rajta, akkor az is DVI-n milyen lenne?
Valamint TFT monitorok esetében mennyire számít a frissítés? Csak mert a régi CRT monitorok miatt tudom, hogy 60Hz-nél már kifolyt a szemem.
Jól láttam, hogy pl. a Samsung 2333HD esetében már beépített tuner van, azaz akár TV-ként is tudnám használni?
BenQ sajnos elvből kiesett, mivel régeben csak rossz tapasztalatom volt ezzel a márkával, így nem merném megkockáztatni.
Mi a véleményed az LG W2261V-PF-ről?
Bocsi a sok kérdés miatt, de sajnos eléggé "elhaladt mellettem" a technika monitor tekintetében míg nem figyeltem oda. -
szki
őstag
válasz
old_artist #3707 üzenetére
Mikor lesz kapható az LG Flatron W2420P kishazánkban?
Erősen gondolkozok, hogy az előrendelt Samu F2380-at visszamondjam... -
AMD_ok
őstag
válasz
old_artist #3707 üzenetére
Oké, várjuk szeretettel
(itt teszed közkinccsé, hogy milyen is a cucc, vagy valahol más topikban?)
-
AMD_ok
őstag
válasz
old_artist #3694 üzenetére
Oké, köszi, akkor várom az LG-t, meg talán a samu C-PVA paneles "csodáját" is, aztán meglátjuk, melyik lesz
-
AMD_ok
őstag
válasz
old_artist #3682 üzenetére
Helló!
Nem tudod véletlen, hogy a LED-es monitorok mikortájt érkeznek, mikor lesznek elérhetők? Mert ha fél éven belül, akkor várok, ha később, akkor veszek vmit, amit ajánlasz!
Thx
-
Mijági
csendes tag
válasz
old_artist #3683 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Valószínűleg megvárom az lg-ket és samukat. Az a 24"os lg nagyon tetszik.
Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Samsung Full HD LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest