- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
Hello.
Tegnap óta, tulajdonomban van egy vadi új SAMSUNG 2443BW
Megosztanám az eddigi tapasztalataimat.
A színek szépek, lefuttatott monitor test is ezt mutatta, valamint az egész estés filmnézéseim, játszásaim.(kicsit más a színvilága, mint az előző samumnak, de ez nem negatív)
Jól állítható a színkalibráció.Stabilan áll a talpazatán, viszont ami eddig negatívum, az annyi, hogy mivel mind két irányba fordítható, ezért ha egyszer elfordítjuk, el kell vele szöszölni, mire visszaállítjuk vízszintbe.
Összegezve, egy jól állítható, átlagfelhasználónak tökéletesen eleget tevő(minden szempontból) monitor, ami nagyon jó ár érték aránnyal rendelkezik, főleg ha sikerül egy olyan jó vételt intézni, mint én(55k 1 év garanciával). [link] -
adatfalo
senior tag
a-a Vaci új! beszámítja a jelenlegi moncsim és akkor 44 , ha minden összejön és minden ígyvan(megfogom nézni helyben meg minden) akkor frankó
-
adatfalo
senior tag
válasz
old_artist #4009 üzenetére
Nah, találtam egy jó árú garis Samsung 2443BW-t itt miskolcon. Lehet ez lesz belőle!Kitudja még, de 55k-t megér nemde?
-
adatfalo
senior tag
Hello , én is elhatároztam, hogy beruházok egy nagyobb monitorra.
60 ezer forint körüli áron szeretnék, +- 5000-7000.
Tudatában vagyok , hogy 24"ol IPS moncsit ennyiért nemfogok kapni.
ezért maradok a TN-nél viszont nemtudom, hogy samsung, vagy lg legyen a kiválasztott darab. Ezeket nézegettem eddig.SAMSUNG SyncMaster 2494HM
Samsung 24" P2450H
ezek már az épphogy,talán belefér kategóriákLG W2453TQ-PF
Monitor Samsung 24" 2433BWha valakinek, tud segíteni, azt megköszönném.Valamint más ötleteket is szívesen hallok.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Full HD LED Monitor
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest