- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
old_artist
addikt
Üdv!
Igen, ezek a FullHD-s LG-k (W2220P, W2420P) eléggé jónak tűnnek, ahogy olvastam a neten: jó skálázhatósággal, eléggé mély feketéval, nagyon kiváló lesz a válaszideje, a fényereje, és a színintenzítása! Forgatható, dönthető (26° felfelé, lefelé 8°), pivot és falra/konzolra szerelhető funkcióval is rendelkezik majd!
- ... és az áruk miatt nagyon BestBuy lehet mindkettő!
-
old_artist
addikt
Üdv!
Igen, lesz konkurencia a samunak, az LG beharangozott monitorjai, viszont azok nem 16:9-es arányúak lesznek, viszont eléggé ígéretes daraboknak tűnnek majd!
Igen, egyedül a samu F2380-as lesz elérhető pár héten belül, és ~br.82e-es áron, és ha főképp filmezér lesz a fő szempont, akkor szvsz meg kell várnod ezt a monitort! -
TazLeacher
nagyúr
AZ eredeti DVD-hez tökletes. Csalódni nem csalódnál benne, főleg egy 17-es után. De én is azt javaslom, hogy inkább szedj össze még egy kis pénzt, várj egy kicsit. Mert akkor nem fog később felmerülni az igény, hogy lassan le kellene cserélni a TN-es monitort...először én is TN-est néztem. De nem bántam meg, hogy nem azt vettem. Bár amikor én vettem egy "kicsivel" jobbak voltak az árak.
Aktív témák
- Opel topik
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Forrmell.enn
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Napirajz könyv
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest