- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz
Bagira01 #4484 üzenetére
A TFT-LCD nem villog úgy, mint egy CRT...
(#4460) Nyugdíjas: Lehet, hogy keveri a HDCP-vel (HD Content Protection), amit a HDMI mellett tudhat egy monitor a DVI(-I/-D) bemeneten is, és amit megkövetel a legtöbb HD-s készülék (Cable Box, Blu-ray lejátszók, stb.), illetve a PC-s Blu-ray lejátszó szoftverek is (kivéve persze, ha warez).
-
bluobluo
aktív tag
válasz
Bagira01 #4482 üzenetére
Elég hülye helyzet az biztos, de mind csak nem lehet ilyen, kifogtál egy rosszat, az nem jelenti azt, hogy mindegyik rossz!
Én már lassan 7 éve CRT-t használok, de már szétmarja a szemem, 75 herczen vibrál, 85herczet nem bírja, nem tudom miért, néha kihagy a kép, azért állítottam vissza 75-re, már nagyon szeretnék egy jó monitort, amitől nem fáj a szemem, és a képe is jó! -
Isee
senior tag
válasz
Bagira01 #3207 üzenetére
Hello, én tegnap vettem egy Samsung T240-es moncsit és 1 szóval annyi hogy brutális.
Gyönyörű maga a monitor, jól kezelhető, a menüje is rendben van, egyszóval én csak ajánlani tudom
igaz nem tudom hogy amit néztél LG-t az milyen, de ez a Samu eszméletlenül jó.
üdv: Máté -
Zoli1222
addikt
válasz
Bagira01 #3209 üzenetére
Szia
A helyedben, ha jó neked a tn panel, akkor Samsung 2494HS vagy HM. Vagy Samsung2333SW.
A HDA-s Benq-en se dvi, se hdmi bemenet nincs. A T240 drága a többihez képest. Az Lg is jó, de akkor inkább a Samsungok. A HS-nek annyi a hátránya HM-mel szemben, h nincs magasságállítás és pivot mód.
Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Hobby elektronika
- Canon EOS DSLR topic
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Samsung Full HD LED Monitor
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest