Aktív témák
-
old_artist
addikt
válasz
Kolondrum #4037 üzenetére
Üdv!
"A LED-es csodák mennyit vernek a mai LCD-k képminőségére?" - ha nem TN paneles, akkor nagyon sokat jelentenek, nem csak képminőségben, hanem fogyasztásban is, nem is beszélve, ha IPS vagy *VA paneles monitorokba építik majd be, akkor a betekintési szöggel se lesz "gondunk" és a homogenitással sem, nem beszélve a fekete mélységéről - de ez még a jövő kérdései, bár már manapság az LCD TV-kbe előszeretettel beépítik jobb panelekkel - horror áron!
mod: de különben is, az oled majd megold mindent - vagy ki tudja!
-
dragergo2
csendes tag
-
Mappa
addikt
válasz
Kolondrum #2914 üzenetére
nem volt pixelhiba...szerencsére digitaltrend boltban vettem ...én itt vettem a komplett gépemet is ..eddig megvagyok velük elégedve gép alkatrészeket is 1-2 napon belül beszerezték,monitort is
kézben hazahozható...meglepően kicsi a doboz,megkellet néznem a márkát típust hogy tényleg az e ?!
aztán hónalj alá
...kívánom neked is ezt ...ár/érték arányban szvsz a legjobb
-
Mappa
addikt
válasz
Kolondrum #2911 üzenetére
TFT volt már a xerox is...2003 óra van TFT-m az előtt valami gaba 15"CRT volt már nem is emlékszem
Feeling: kinyitottam a dobozt "ez ku**** nagy ba***meg " első mondat ez volt
film: 720,1080 filmek rajta egyszerűen ájulás...gyengébb aviknál (700Mb-nál)azért vannak pixelnagyobodások... de távolabbról már nem zavaró
böngészés: lazán elférne két oldal egy lapon
jó pont..sok új lap elfér a fenti mezőben
negatív pont hogy vannak oldalak amikor is balra sorolja be és jobb oldalon ilyenkor egy nagy üresség van... pl.: a PH! is...ezzel nemtudom lehet-e kezdeni vele valamit..de 1-2 nap után hozzászoktam,de ha valaki ilyen jellegű problémák miatt nem vesz vagy kételkedik egy monitoron annak gratulálokjáték: írtad nem lényeg...hát lehet megváltozik a véleményed majd utána
..vannak game-k amiket nem natívban tudok futtatni gta4,crysis...teszteken írták hogy homályosodással kell ilyenkor számolni mert lejjebb kell venni úgye a felbontást ..na most ilyen nincs
max ha 10cm bambulok bele...
én 80 cm nézem...de van hogy 60belül is(este ha hazaérek és benyomom azért érzem,hogy fájdalmassabb a pislogás
de munkámból kifolyolag én ott is monitor előtt dolgozom és lehet ezért...illetve ha ilyen 4 óra maximum game azért megérzem persze..
Samsung monitoroktopic itt nézz még szét ...még pár képet is találsz róla amiket feltettem pár napja
összegezve: Én megvagyok elégedve vele maxmimálisan amire nekem kell arra bőven elég sőt!
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged