Aktív témák
-
szki
őstag
válasz
FoBCRaistlin #4325 üzenetére
Gyerekek gépéhez én HannsG HH251HP-t vettem. Szerintem ár/teljesítmény jó, de profi munkára és játékhoz ki kell próbálni.. Bővebben: [link]
-
szki
őstag
válasz
{Barney} #3871 üzenetére
Én vettem egy HannsG HH251HP-t a gyerekeknek, de én is használom szövegszerkesztésre, netre, filmre. Laikusként tapasztaltam:
Előnyök:
- nincs pixel, subpixel hiba
- falra is szerelhető (100x100 Vesa)
- csomagoltak hozzá audio, d-sub-d-sub és dvi-hdmi kábeleket is
- PnP, azaz a monitor jelzi az üzemmódokat a vga felé
- 1920x1080-as natív felbontásban nagyon jó a kép élesség és színek tekintetében. Többi felbontás minősége hagy kívánnivalót maga után...
- HD filmeket szépen jeleníti meg (szgépről és dvd lejátszóról is HDMI-n).
- IPTV-s SetTopBox is együttműködik HDMI-n (bár valamiért csak 576p-vel, és nem tökéletes minőségben...)
- Betekintési szögek oldalról és felülről elég jók. Alulról pocsék (de nem is nézzük alulról)
- Nem tapasztaltam szemmel észrevehető input lagot.
- Ghostingot nem tapasztaltamHátrányok:
- menü kezelhetősége pocsék
- igen szegényesnek tűnik a menü a plazma tévéméhez képest
- beépített hangszórók csak Win üdvözlő üzenetre valók...
- az utánhúzás jelentős a tesztek szerint (Eizo zászlók, Pixperan kiskocsi). Nyomát se látom az X-Celerate hatásnak, és menüben sem találok ilyen funkciót.... Játékban még nem tudtam igazán tesztelni.
- teljes feketénél a képernyő alsó és felső szélénél egy kis bevilágítás látható.Összességében:
Ennyi pénzért marha jó, hogy 24,6" a látható méret! És én mindhárom bemenetet ki tudom használni (d-Sub, 2xHDMI).
41W a fogyasztása.
Egyik nap megrendeltem (online fizettem) és másnap reggel nálam volt a cucc vidéken (díjmentes kiszállítás).
72 órás pixel garancia és utána Class-2 érvényes. 3 év helyszíni garancia van garjegyen, ami nem hangzik rosszul! -
szki
őstag
Most hogy mondod: eszembe jutott, hogy 8 éve használok laptopot napi több órában, és sosem volt zavaró (vagy megszoktam), hogy lefelé kell nézni...
Fixen falra lenne szerelve a monitor, és macerás lenne utólag függőlegesen állítanom, mert csak új furatokkal tudnám módosítani...
Hogy ON is legyen. Gyors kellett egy olcsó monitor a gyerekeknek, és a HannsG HH251HP lett a befutó. Le is teszteltem, és árához képest szerintem jó vétel volt.
Ettől függetlenül ősszel egy profi cucc is esélyes magamnak 24" v. felette. -
szki
őstag
Picit off, de mégis monitor:
Hogy kell elhelyezni egy 24"-os wide monitort ergonómiai szempontból?
Én úgy gondolom, hogy a teteje legyen szemmagasságban, és döntve legyen picit felfelé, hogy merőlegesen legyen a képernyő középpont felém. És talán 80-90 cm távolságból kellene nézni (full HD).
Jól gondolom, vagy másként kell elhelyezni? -
szki
őstag
válasz
old_artist #3800 üzenetére
Ok. Köszi a választ és Brekknek is!
Úgy látom meg kell ejtenem egy budapesti utat, hogy saját szememmel lássam ezeket a csuda monitorokat! -
szki
őstag
Hi!
Nem várok az új LG-k megjelenésére októberig!Sokat szemeztem az LG W2600HP-BF monitorral, de kevés nekem a csatlakozó rajta.
Így kinéztem a HP LP2475W típust, mert ez egy kipróbált és jó monitor. Akár TV-ként is használhatom (HDMI, v. komponensen az IPTV STB-re is tudom kötni).
De elsősorban játékra és filmre lenne használva.Miben jobb az új firmware verziója? Illetve mi most a legújabb fw. száma (GIG 068, 072?)?
-
szki
őstag
válasz
Ariadne #3722 üzenetére
Jaja.
Nem lesz egyenlőre biztos Samu F2380 monitorom. Pedig tévében nagyon meg vagyok elégedve a Samuval (50-es plazma)
Megvárom az új LG-ket,és ha okés, akkor 24" lesz.
Legalább 5 évre veszek monitort, így szerintem érdemes alaposan körbenézni, és akár plusz pénzt rászánni! -
szki
őstag
válasz
old_artist #3707 üzenetére
Mikor lesz kapható az LG Flatron W2420P kishazánkban?
Erősen gondolkozok, hogy az előrendelt Samu F2380-at visszamondjam...
Aktív témák
Hirdetés
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest