- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
Aktív témák
-
flurider
aktív tag
válasz
old_artist #3968 üzenetére
teljesen ki vagyok képezve.
Kösz a sok infót.
-
flurider
aktív tag
válasz
old_artist #3966 üzenetére
Kössz a választ !
Nekem DSUB-DVI átalakítóm van, úgy van összekötve a monitorral DSUBon.
Veszek akkor egy DVI-DVI kábelt, de a nagykerben van 500féle.Csak amiből kiszűrtem, hogy kb jó:
DVI04 DVI CN20M/CN20M KÁBEL 1 350 Ft
DVI05 DVI 18+1/CN20M KÁBEL 1 350 Ft
DVI06 DVI CN20M/18P+1 KÁBEL 1 350 Ft
DVI KÁBEL SINGLE LINK M/M 2m 1 250 Ft
DVI KÁBEL DVIM/DVIM 5m DUAL LINK 1 600 FtVan egyébként DVI HDMI is, de nemtom, mikazokaz M/M jelzések:
DVI KÁBEL DVI-M/ HDMI-M 2m 1 350 Fteheh ezekből kb a DVI-t, a métert, megaz árat értem ;< Mikről van itt szó tűkről?
-
flurider
aktív tag
Még mindig 2494HS
Van rajta DSUB, DVI meg HDMI ami OKÉ, de a VGA-n van 2 DVI oszt sanyi.
HDMI is ilyen adapterrel megy csak mint a DSUB vagy DVI-HDMI kábellelvagy hogyvan ez?Meg mit érdemes preferálni?
Különbözik a DVI-HDMI a DVI-DVI-től képben?Kösz előreis !
Flew
-
flurider
aktív tag
Hi !
SAMSUNG 2494HS:
170°/160° LCD látószögnél mennyire látni a képernyőt ténylegesen a 0°-os szögtől eltérő fejtartásnál. Gondolom 170°/160° a végső határ, de nem hiszem, hogy 160/150-nél tökéletesen látni.. (jó tudom, kinek lehet akkora szemtengelyferdülése, hogy 20 fokos szögből nézze a képernyőtde azért érdekel
A mostani monitoromnál, ha ágyból nézem (vízszintestől kb 20° úgy, hogy könyveket pakolok a talpa alá hátul, mert kb 1/1 fokban dönthető), már feketedik a képernyő, bár jó, az valami abadabi márkájú
Valakinek van valami tapasztalata ezzel a típussal, hogy hogyan viselkedik, ha nem pontszemből nézzük?
Kösz előre is
-
flurider
aktív tag
Hi !
Lenne egy kérdésem. Valszeg SAMSUNG 2494HS-t fogok vásárolni.
1920×1080-as a natív felbontása.
Hogy viselkedik a monitor kisebb felbontásokon? A 4870 sokat bír, de egy crysis bármilyen gépet felzabál pl.
Tudom, hogy más a helyzet a crt-k és más az LCD-k ügyében, de milyen képélességet ad egy alacsonyabb, de arányaiban ugyanolyan felbontás?Kösz előre is
-
flurider
aktív tag
válasz
csuki00 #3918 üzenetére
igen én azt csinálnám, hogy leszedném a catalystot, aztán vissza. De kb úgy, hogy leszedni, újraindítani, hagyni hogy a win7 bealljon (gondolom eloszor ilyen 800×600ra), aztan feltenni ujra a catalystot, aztan csakjolesz.
A lényeg, hogy ne úgy csináld, hogy ráteszed a meglévőre újra a vgadrivert
(a notebookon egyébként olyan, hogy a két oldalán van szélesvászon-feketecsík)
-
flurider
aktív tag
VALAKI TÉNYLEG HELP
Hi !
Van egy 17es monitorom, le szeretném cserélni egy nagyobbra. Ezeket találtam a nagykerben, amivel kapcsolatban állok:
FUJITSU L3230T 23" 29.400
FUJITSU SL3230T 23" 33.900
ASUS VH242H 24" 43.960
Samsung 2343NW 23" 36.500Tudom, hogy nyugodtan elolvashatnám a mögöttem lévő 21386284 hozzászólást, de én csak arra lennék kíváncsi, hogy mikre kell figyelni a válaszidőn (ami kb mindenhol 5ms) kívül (fényes/matt, dönthető, hány fokos szögből látni <= a mostani kb 10 fok eltérésnél már sötétül ;<)
Főleg játékra, filmre, grafikai szerkesztésre használnám (a jelenlegi monitor max 1280×1024, ami nem a legtöbb a HD4870-emhez), ==> viszont az összeg, amit rászánok nettó 35 max 40k ;< (nincs mibül)A szemem az LCD-től is folyik, nem tudom, hogy ennek mi az oka. Tudom, hogy nem vibrálnak, de gondolom itt is vannak kevésbé szemkímélő verziók (pl mint a mostani enyém, ami valami abadabi márkájú)
Milyenek ezek a fenti monitorok, valamint mire kell figyelnem így nagyvonalakban?
Köszi előre is bármilyen segítséget.
Flew
-
flurider
aktív tag
válasz
csuki00 #3910 üzenetére
Ha új hardvert csatlakoztatsz a rendszerre, akkor ad rá egy általános illesztőprogramot. Valószínűleg alapértelmezett plugandplay monitorként ismeri most.
Menj be a vezérlőpult - eszközkezelőbe, ott keresd meg a monitort, majd jobbgomb, illesztőprogram frissítése és add meg neki ezt az ini fájlt.Nézd meg itt is
displays / LCD displays / TFT displays 3xxx => aztán ki tudod váalsztani a sajátot is.
Nemtom, csak vista meg xp driver van, próbáld a vistát.Ennyi, szerintem így menni fog.
-
flurider
aktív tag
válasz
jambiyya #3903 üzenetére
meglehet oldani vájdba de nem 500×os gravitivel.
Belekell nyulni a configba.
Itt a linkEgyébként meg így nem lesznek laposfejűek (pl 1280x800, cg_fov "90")
Widescreen SupportMethod
Go to <gameDir>\Main. Edit config.cfg (preferably with textpad and edit these lines:
seta cg_fov "xx"
Set this according to your preference. I recommend 90 for 16:10 resolutions and 95 for 16:9 resolutions.seta r_customheight "xxx"
seta r_customwidth "xxxx"
Set this to your favorite widescreen resolution. Be careful not to confuse the 'height' and 'width'.seta r_mode "x"
Set this to -1.Do the same for config_mp.cfg, but skip the cg_fov par
-
flurider
aktív tag
válasz
lovag05 #3888 üzenetére
Hi !
Én úgy tudom, hogy nem mindegyik csapja le, de majdnem mindegyiket meglehet hrecskelni. A config fájlban kell átírogatni felbontásokat, meg látószöget (fov).
A COD UO így megy pl 16:9-en, ami alapbólugye nem támogatott felbontás.
Itt elég sok okos dolgot olvashatsz a dologról...Flew
-
flurider
aktív tag
Hi !
Van egy 17es monitorom, le szeretném cserélni egy nagyobbra. Ezeket találtam a nagykerben, amivel kapcsolatban állok:
FUJITSU L3230T 23" 29.400
FUJITSU SL3230T 23" 33.900
ASUS VH242H 24" 43.960Tudom, hogy nyugodtan elolvashatnám a mögöttem lévő 21386284 hozzászólást, de én csak arra lennék kíváncsi, hogy mikre kell figyelni a válaszidőn (ami kb mindenhol 5ms) kívül (fényes/matt, dönthető, hány fokos szögből látni <= a mostani kb 10 fok eltérésnél már sötétül ;<)
Főleg játékra, filmre, grafikai szerkesztésre használnám (a jelenlegi monitor max 1280×1024, ami nem a legtöbb a HD4870-emhez), ==> viszont az összeg, amit rászánok nettó 35 max 40k ;< (nincs mibül)A szemem az LCD-től is folyik, nem tudom, hogy ennek mi az oka. Tudom, hogy nem vibrálnak, de gondolom itt is vannak kevésbé szemkímélő verziók (pl mint a mostani enyém, ami valami abadabi márkájú)
Milyenek ezek a fenti monitorok, valamint mire kell figyelnem így nagyvonalakban?
Köszi előre is bármilyen segítséget.
Flew
Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest