- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Aktív témák
-
old_artist
addikt
Üdv!
Az az igazság, hogy jelenleg is vannak LED-es monitorok, sőt az ősszel több gyártó is előjön ezzel a monitorokkal (pl. LG W2420R vagy pl. EIZO EV2411W), de még sajna az áruk nem valami kedzvező a számunkra, az oled-ről nem is beszélvbe, amire talán 4-5 évet is kell majd várnunk!
Bár nem tudom, hogy árban miben gondolkodsz, de amennyire gyerekcipőben jár e technika és technológia, szvsz inkább vegyél 1-2 évre egy *VA vagy IPS monitort, pl. 2-3 héten belül talán eljut hozzánk is az LG H-IPS panelese, ami árban eléggé kedvező lesz, a W2220P (5ms g2g 22"-os WS LG.Display H-IPS), a W2420P (5ms g2g 24"-os WS LG.Display H-IPS (LM240WU4) - mint a HP LP2475W-ben), amivel "kihúzhatod" addig ezekkel a monitorokkal azt az időt, amig a led és az oled megjelenne, minden kompromisszum nélkül! -
Scoot
csendes tag
-
-
old_artist
addikt
Üdv!
Ha minden igaz, akkor 2-3 héten belül a kezeim közé fog kerülni egy 23"-os C-PVA paneles, de szvsz eléggé BestBuy szagú monitor lesz, különösen, ha valaki a tescogazdaságos TN panelesek helyett venné meg! Ezek felválthatják a TN-es förmedvényeket, és első látásra szvsz sokkalta jobbak is lesznek, bár az *VA és IPS monitorokat nem fogják megközelíteni, de nagyon jó és nagyon megfontolandó alternatíva, ha valaki TN paneles helyett venné meg, s az is biztos, hogy nem bánná meg!
Na végre, hogy a Samsung is észhez tért "gagyi" és már-már szánalmas álmából!
-
old_artist
addikt
Üdv!
Abban biztos lehetsz, hogy én is már alig várom, hogy "szemügyre vegyem", de ha minden igaz, akkor ezt két héten belül megtörténik, és abban is biztos lehetsz, hogy megosztom a tapasztalataimat a fórumozókkal!
Az is biztos, hogy bevezető áron nagyon olcsó lesz, de ebbe beleszól majd a későbbiekben az áfa emelése és az euro-forint alakulása is, de ez szvsz nem tántorítja majd el a vásárlókat, aki nem TN paneles monitorokban gondolkozik - ilyen árban! -
old_artist
addikt
Üdv!
Ha megnézed a linkelt hsz.-emet, ott olvashatod!
... de azóta már láttam külhoni weboldalakon, 20-30€-val is kevesebbért! -
old_artist
addikt
Üdv!
... ha "főleg monitornak használnám, és csak másodlagosan tv-nek", akkor minden képpen inkánbb monitort vegyél, mert egy monitorral tudsz TV-t is nézni, de fordítva már több problémába is beleütköznél!
Viszont, ha én választanék, akkor egy monitor + TV tuneres kártya, és nem a TV tuneres monitor - mondom, ez az én véleményem!
-
old_artist
addikt
Üdv!
Ha jól tudom, akkor monitorokban, amiben vannak TV tunerek (pl.samu T220HD), még nem tudja az mpeg4-et, csak az mpeg2 (vagy mpeg3)-at, de állítólag szofveresen megoldható az mpeg4!
Itt, amit a "skylaner" linkelt, esetleg érdeklődhetsz, de ... szvsz sokkal jobb és kifizetődőbb, ha veszel egy PIP-es monitort, HDMI-vel, és veszel hozzá egy TV tunert, mert ha cserélni kell (), akkor nem szerencsés egy monitorral együtt!
Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Medence topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magisk
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Macbook White 13" unibody
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest