- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Aktív témák
-
csuki00
tag
Sziasztok!
Múltkor vettem egy FUJITSU SL3230T. Volt egy kis gondom vele ide írtam, hogy hdmi-n keresztül nem tudja a full hd-t, csak 1680 x 1050, a full hd-t fekete keretbe adja be, és rohadt idegesítő. Na mindegy felhívtam a szervizt utána néztek. Kiderült hogy típushiba, kijöttek érte elvitték és egy hét után ma felhívtam a szervizt, hogy hogy állnak. Alaplap cserét kell rajta csinálni, és megrendelték már elsején, (tőlem 27-én vitték el) és majd 1-2 hét múlva meg is érkezik aztán beszerelik, szal valószínűleg még 3hét kb szal egy hónapig nélkülöznöm kell, ami faja mert az előzőt eladtam
-
csuki00
tag
Sziasztok
Tegnap elött vettem egy fujitsu siemens lsl 3230t monitort. Ami full hd-s, de ha hdmi kábellel kötöm össze akkor full hd-ben lesz a képernyő körül egy fekete keret olyan másfél centi. Ennek ellenére d-sub-on rendesen megtudja jeleníteni.
Tegnap már végig kérdeztem pár embert. Leszedtem a catalystot, felraktam, a képernyő illesztő programjával is végig játszottam. Teljesen tanácstalan vagyok.
-
csuki00
tag
válasz
flurider #3919 üzenetére
Leszedtem a catalystot, újraindítottam felraktam újraindítottam, de semmi. Ja és mielött re- catalystosztam volna ugrált a fényerő.... ha megnyitom a bongészőt normális lesz a fényerő ha csak sajaátgépbe piszmogok vagy installálok elmegy.... maunálisan nem tudok állítani magán a monitoron közben nem enged be. Lehet én vok a hülye és valami beállítás, de nagyon idegesítő.... ez is
-
csuki00
tag
válasz
flurider #3917 üzenetére
Sajnos nem tudom az hogy néz ki. De inkább egy fekete keretbe van... konkrétan olyan mintha egy 20"-os monitort néznék. gta 4 nél beállítom akkor az automatikusan kihúzza és levágja a széleket..... de csak az és az szintén nem az igazi.
És tényleg nem tudom mit csináljak még talán újból tehetem catalyst-ot.
-
csuki00
tag
válasz
flurider #3912 üzenetére
nekem felismerte alapból.... megpróbáltam frissíteni de azt írta ez így rendben van aztán, nyomtam neki egy illesztőprogram törlését....aztán újraindítottam és feltettem azt amit belinkeltél. De ugyan az a hiba...
Régen volt a monitorokon még a crt-ken hogy kihúzhattad a képet a széléig ide is olyasmi kéne, csak ez nem hardveres?! bár tudnia kéne alapból ha már full hd-s monitorként van eladva, és véleményeket írtak róla argep-en, meg azt hiszem iponon is írtak egy tesztet és ott nem említenek ilyen problémát, szóval nem tudom.
-
csuki00
tag
válasz
old_artist #3907 üzenetére
60 herz-en megy, nincs dvi-m csak 2 hdmi és egy d-sub. Mi az az inf file?!
-
csuki00
tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám remélem ti tudtok segíteni. Tegnap vettem egy FUJITSU SL3230T monitort. Este haza hoztam beállítottam, örültem mint majom a farkának hogy mekkora
És akkor jött a bibi hdmi kábellel használom és ha 1920 x 1080-as ra állítóm ami a nativ felbontása, akkor egy fekete keretbe látom a képet, effektív egy 20colos monitornak felel, meg csak 1680 x 1050-esbe teljes képernyős. Amivel nem olyan szép a képe. Elméletileg kellene lennie egy driver cd-nek de nem találtam a dobozban. Netről letöltöttem amiket lehetett a fuji oldaláról írja is hogy ott is fenn vannak, viszont nem érek vele semmit sem. Egy kalibráló progi meg valami más amit meg se tudok nyitni. Windows-7 em van ő felismerte és le is szedett valami támogatást hozzá, de nem változott semmi sem. egy asus 4770-es karim van 9.7-es catalystal.Ha valaki tudna segíteni ebben nagyon megköszönném.
Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- BestBuy ruhás topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- Dell Alienware AW2521H
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest