- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
cucclee
tag
válasz
old_artist #3803 üzenetére
Hi
Dell G2410 vagy Samsung 2494HS . A dell ledes ,ezért felé húz a szívem. Főleg filmnézésre lesz. Szerintetek? Ha mondjuk az árkülönbség nem számít -
cucclee
tag
Hello!
Nekem max 90-100k körül kéne egy 24 colos 16:9es monitor filmezésre. Sajna ilyet nem nagyon találni PVA vagy IPS panelokkal ,de ráakadtam a dell viszonylag új ledes monitorjára ,a Dell G2410-re ,ami 76ezer körül már kapható ,és bár tn paneles azt hallottam a színvisszaadása a led világítás miatt nagyon jó. Valami saját tapasztalat esetleg? Magyar tesztet nem igazán találtam. Normális angolt is csak ezt az egyet --->[link]
-
cucclee
tag
válasz
old_artist #3550 üzenetére
Hi!
Köszi a mindenre kiterjedő választ. A méret miatt a 26"-os S-IPS panelú lg mellett maradok. Bár lehet kapok jobb minőségűt 22"-ban. Szerintem 4" többet jelent mint a jobb panel nyújtotta szebb kép ,mivel azért ez az lg is nagyon jó ,utánaolvasgatások alapjánmégegyszer thx
-
cucclee
tag
Hi!
Nekem már lassan 5 éve van egy Samsung Syncmaster 173p-m ,ami 17"os. Most akarok váltani egy 24 v 26"osra. A samu monitoromnak PVA panelja van ezek szerint. Valami olyan monitor kéne kb 100k-ért ami minimum ezt a minőséget adja. A mostani TN+film-esek tudják ezt? Főleg filmnézésre kéne. Kinéztem az LG 2600HP-t ami tn paneles ,ez tudja tartani azt a szintet?Előre is THX
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honda topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest