- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Közönségkedvenc tábla készül hazai startra
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZephX
senior tag
válasz
aginor
üzenetére
Nekem igazából az a bajom az Olympus-Om természetfotós vonallal, hogy ezek a retró kinézető vázak (EM-10 ás EM-5) nekem ránézésre sokkal inkább hipszter városi közegbe valók. Természetbe én inkább egy Nikon, Canon DSLR krumplit tudok elképzelni jó fogással, gumírozással. Tudom, ott van az EM-1, meg az EM-1X, de az csak 2 gép a többi mellett. Mondom úgy hogy nekem EM-10 II-m van és nagyon elégedett vagyok vele univerzális felhasználásra. Másrészt természetbe nem mindenesetben jó a kis szenzor. Madár/egyéb van fotózásra jó lehet a tele/kis szenzor kombó miatt. De táj fotósok pl. nagyrészt nagyobb szenzoros gépeket használnak a nagyobb dinamikatartomány/részletesség miatt (Sony A7R család pl). Bár ez csak az én meglátásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest