Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aginor

    addikt

    válasz jmakk #93719 üzenetére

    1/4, tehát elvileg az is lehet, bár emlékeim szerint nem volt szél, csak kurva hideg. :) De ettől még a képstabi is lehetett a ludas. :F

    MrChris: megnéztem tesztábrán és kb. 6,5m-re lévő falon is végtelenre állított élességgel, szerintem rendben van. A legkisebb és végtelen fókusz között manuálisan további 4 helyre állított élességgel szintén.

    hibavissza: Ezen látod? Hol? :R

    jaanoo89: én nem fogok vele ennyit szenvedni, pláne, hogy saját zsebre megy, inkább eladom. Mondjuk addig leadni szervizbe, ameddig nem tudom a hibát reprodukálni, nincs sok értelme, és egyelőre nem tudom. Remélem azóta javult a színvonal a szervizbe, mert én nem vagyok ilyen türelmes a hülyékkel, pláne ha a pénztárcámmal játszanak közben, nem csak az idegeimmel. :)
    Minden gyártónak figyelni kellene a terméktámogatásra (minden téren) mivel -ahogy a példád is mutatja- ezen vevőket lehet bukni, plusz megy a negatív marketing, amivel pedig továbbiakat, ellenben itt van a mintabolt, amit eddig szerintem mindenki csak dicsért. De mindegy, ők tudják..
    Ugyanakkor továbbra is tartom, amit korábban írtam, hogy egy Leica objektív ne legyen hibás (kis túlzással természetesen). Prémium termék, prémium árazással, figyeljenek oda mind a gyártásnál, mind a minőség ellenőrzésnél, mivel ezzel építik, vagy rombolják nem csak a Pana hírnevét, de a prémium szegmensüket is. Mi csak amatőrök vagyunk (ezért biztos nem is számítunk), de ha valaki munkára vesz egy ilyen holmit és ahelyett hogy termelne vele a szervizbe kirándulgat, az elég nagy arculcsapás tud lenni szerintem és könnyen kiválthat egy márka vagy rendszerváltást.

    Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Új hozzászólás Aktív témák