Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
Idén a Szabadság hídról is lőnek fel tűzijátékot. Bízom benne, hogy a Petőfi híd és Szabadság híd közötti részen nem lesz akkora tömegnyomor, hogy ne lehessen felállítani az állványt.
B terv és kérdés: Ha a Petőfi hídon táborozok le, akkor mennyire kell azzal számolnom, hogy a forgalom berázza a hidat? Valaki próbálta már? -
Mirman
őstag
válasz
domedee
üzenetére
Én ezt használom nagy megelégedéssel E-M10-hez ( előtte E-PL6-hoz). A táska belső tere egy tépőzáras elválasztóval ( ami olyan jól sikerült hogy egy hét után tűnt fel hogy kivehető és áthelyezhető) van 2 részre osztva. Elfér benne egy E-PL6 vagy E-M10 rajta a kitobiival vay a 45mm-el például úgy hogy melette a rekeszben van egy tele. Ha a tele van a gépen és úgy akarod elrakni akor ki kell vennni az elválasztót , a másik obit pedig berakni alá. Ha két nagyobb méretű obival szeretnéd használni akkor nem javaslom a tasit ( 60mm macro + egy tele pl).

-
domedee
senior tag
válasz
jjeahh
üzenetére
Tegnap a Media Markt felé jártam, úgyhogy beugrottam megnézni, mi a helyzet táskafronton. Ahogyan végignéztem a kínálatot, hááát egyikre sem tudtam azt mondani, hogy tetszene, valahogy úgy tűnt, nem illeszkednének optimálisan. Ezért kérdezném, hogy konkrét típus szerint, kinek melyik táska jött be.
@ANOka: Mivel anno az Oly 330-amon is szerintem az egyik legjobb liveview rendszer volt, így elég sokat használtam már ott is az lcd-t. A bridge gépemen is nagyobbrészt az LCD-ment. Szóval szerintem elleszek csak az lcd-vel. Aztán, ha sehogyan sem boldogulok, még mindig lehet venni egy VF-3/VF-4-et.
-
ati3x
senior tag
válasz
domedee
üzenetére
Màr a 45-ért megéri a rencerre vàltani. Nekem nagyon bejön, és én is föképp a kölkök miatt ajànlom. Régi obikkal lehet bohockodni. Nem tom, hogy a pl6-ban van e focus peaking, ha nincs akkor a belenagyítós módszer. Vagy a "fake" asszem a 11-es art szürö és persze raw+jpg. Adapterekkel nincs gond, nekem is van vagy 4-5 féle, meg rengeteg régi manuàl. Szóval, szerintem elleszel ezzel a géppel! ;-)
-
jjeahh
nagyúr
válasz
domedee
üzenetére
Pedig ma már rengeteg milc-ekhez szánt táska van, pl. manfrottóéknál lehet, hogy több is mint dslr-hez

45/1.8 nagyon jó, egy dolgot szoktak itt páran kifogásolni rajta, hogy távoli témáknál furán viselkedik, ha jól emlékszem picit melléfókuszál vagy ilyesmi... de ez valszeg nem nagy probléma, főleg ha portréra használnád. Esetleg egy alternatíva: sigma 60mm F2.8... nekem ilyen van, élesebb, fém, adnak vele napellenzőt, de cserébe nagyobb, rondább és fényerőtlenebb, ez utóbbi gyenge fényben hátrány, bokehben nem igazán a hosszabb gyútáv miatt.
Manuál üvegeket nagyon egyszerű adapterezni és használni, nekem is van om és m42 bajonettes is... 45-ösöm nincs, de sigmával, manuálokkal itt meglesheted miket lehet összehozni amatőr fejjel.
-
domedee
senior tag
Sziasztok, úgy néz ki, hogy visszatérek az Oly használók táborába (anno E330-am volt), majd egy Fuji bridge. Egy E-PL6 dupla kit a vágyam tárgya. De a fő ok a nem túl távoli jövőben beszerzendő 45/1.8 lenne. Ehhez érdekelne pár gyakorlati tapasztalat. Hogy vált be, a gyerekek fotózására használnám, meg miden másra is, amire jó.

Mennyire könnyű régi OM/M42 obikat használni rajta? (adapterrel, etc) Van pár régi cuccom. Néha jó lenne elbohóckodni velük.

Illetve a másik bajom, hogy a DSLR-hez tudok jó táskát, a bridge-hez is. De ehhez a kis gépekhez nem igazán. A szokványos táskákban a zsebek egyszerűen túl nagyok. Mind a váznak, mind az obiknak.
Szóval 2 féle táskát keresnék, egyet, amibe csak az m4/3-ad cuccok lennének. Illetve egy nagyobbat, amibe jól belerakható az új cucc és a régiek is.
-
scarabaeus
őstag
Két út között egy napot idehaza töltve átvettem a 35-100 f/4-5,6 objektívet (edigital: 100 ezer alá ment, de ahogy nézem, már visszamászott 110-re). Összevetettem az elmúlt évek alapján, mennyire lenne szükségem az egykori 45-ösöm idehaza hosszú ideig nem kapható, stabilizátoros Pana párjára (na, mostanra már ez a 42,5 f/1,7 is kapható lett), vagy inkább a GM5-höz kiadott kit telére, és hát ez utóbbi, szintén picike objektív mellett döntöttem. Tetszett a képe ekv. 200-on is, ez a látószög pedig még jól kihasználható a céljaimra.
-
Tomi_Sci
őstag
Sziasztok!
E-PL5 működne ezzel az UC1 koppintással? -
Luki66
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata az Olympus EE-1 irányzékkal? Külföldi oldalak nagyon jókat írnak róla.
Köszi: Attila
-
voriae
tag
válasz
totálkezdő
üzenetére
Köszönöm a segítséget! Kaptam priviben is ajánlatot, valami majd lesz!

-
totálkezdő
tag
válasz
voriae
üzenetére
Van, aki azt mondja, hogy ő (http://www.fogaskerekgyarto.hu/, Sárközi János BP. VI. Vörösmarty utca 42. III. em 24.) egy nagyon jó finommechanikai műszerész. Egyetlen hibájául azt rótta fel, hogy munka közben nehezen tolerálható politikai nézeteivel traktálja az ügyfelet.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
hibavissza
üzenetére
Ja, hát pana jpeg az gáz... az elején kipróbáltam, oszt azóta sem használom. Mondjuk én oly-val is ugyanúgy raw-oztam szal... Amúgy kíváncsi vagyok mikor kezd divatba jönni fényképelőknél a raw videó, b*ró lenne videóknál utólag wb-t korrigálni meg highlights csúszkával játszadozni

-
hibavissza
veterán
válasz
hibavissza
üzenetére
Tudom Pana JPG-t használni kretén dolog, de mint írtam nekem az is jó lenne....ha nem esne össze random, számomra is vállalhatatlan módon. Így marad a RAW+JPG. Próbálok majd valami mintát mellékelni.
(#67881) MrChris igen, ez egy külső szemlélőnek ijesztő lehet, de ez inkább rinyálás a részemről
Bőven van a másik serpenyőben is. -
MrChris
nagyúr
válasz
hibavissza
üzenetére
Az első részt én is pont így látom. Kiegészítve azzal, hogy iso 640 felett még nagyobb mélyrepülésbe kezd
azért lehet vele fotózni, már összebarátkoztam vele 
Másik dologgal, a különböző monitorokkal kevésbé találkozom, de már láttam... félek is tőle
-
jjeahh
nagyúr
válasz
hibavissza
üzenetére
Ez érdekes, példát tudnál mutatni? Az elején én is sírtam a pana színek miatt és a wb-t alaposan el tudja k*rni, de nagyon ritkán tolja el annyira a színeket, hogy raw-ból ne tudjam helyrepofozni.
-
hibavissza
veterán
válasz
MrChris
üzenetére
Igazából az zavar a G5-ben, hogy - ahogy írtad - teljesen hektikus a képek tónusvilága. Ugyan azzal az objektívvel, ugyan azon a területen az egyik kép teljesen rendben van a másikkal meg görcsölni kell, hogy valahogy kinézzen. Ez köszön vissza a jpg kinézetén is. Egyszer szép, a következő egy kicsit más szögből kapja a napfényt és totális okádék. Javíthatatlan foskupac lesz. Törölni kell vagy ha a tartalom fontos úgy kell hagyni, esetleg ráhúzok valami vintage vsco-t.
Még ez sem lenne gond, de nem fotózok annyit, hogy kiismerjem.A másik gondom ezzel a monitorra fotózással, hogy ha egy akármilyen kompakt géppel készült szép jpg-t megnézek a kalibrált monitoron, kalibrálatlan tévén, telefonon, laptopon mindenhol jól néz ki. Ellenben, ha a G5 rawokból csinálok valami szépet az jól mutat a telefonon, kalibrált monitoron, de az lcd tv-n, laptop tn panelján béna. Valahogy az az érzésem a Fuji mérnökei nagyon jól tudják mit és hol kell kihagyni a képletből és nem hozzátesznek.
-
MrChris
nagyúr
válasz
voriae
üzenetére
Ha nincs a vázon se obi se adapter se sapka semmi a bajonetten akkor sincs kép? Mert elvileg kéne lennie! Ha van, de adapterrel nincs akkor valszeg a pöcök nem ugrik ki teljesen és megütközik a legkülső peremen, vagy annyira szoros a lyuk hogy szintén megáll még mielőtt teljesen kinyomná magát. A lényeg hogy elvileg az a kis pöcök kapcsolja ki-be a képet. Ha nyomkodod akkor van kép, nincskép, nálam így müxik (G6). Simán átfúrnám az adapteren azt a fészket, lyukat, hogy tutira kijöjjön, persze vigyázz hogy feleslegesen egyáltalán ne tágítsd, mert szerepe van abban, hogy ne lötyizzen az adapter!
-
MrChris
nagyúr
válasz
hibavissza
üzenetére
Engem meg a pixel apróságok mint élesítés és zaj egyre kevésbé hat meg inkább a végleges megjelenés egy fhd vagy uhd felbontású megjelenítőn legyen megfelelően élvezetes, de HW-hez mérten jó színű.
A videót azt nehéz korrigálni... a balaton nekem egész szép színű lett, meg verőfényben az ETC is tök használható! -
.mf
veterán
válasz
hibavissza
üzenetére
"Meglesem a 10-es DXO-t hátha van benne de-haze
"Van

-
hibavissza
veterán
válasz
MrChris
üzenetére
C1-et nem próbáltam. Silky lassú (i5 3570). DXO 8-at használtam, ha jól emlékszem. Élesítés meg az intelligensebb lencsekorrekció tetszett.....mondjuk én nem tulajdonítok ekkora jelentőséget a színeknek. Minden megjelenítőn más és más. Mondjuk a G5 már nekem is sokk néha. Legutóbb matt indigókéket csinált a tengervízből. Persze videó volt. Javítani esélytelen.
Ismerősök megkérdezték, hogy tényleg ilyen színe volt a tengernek? Mit mondhattam volna......
-
voriae
tag
válasz
totálkezdő
üzenetére
-
MrChris
nagyúr
válasz
hibavissza
üzenetére
Tavaly próbáltam a DXO-t de valahogy nem sok sikerrel, aszem megette a procit reggelire, így hagytam. Abból neked jobb színek jöttek ki? G6-om van, furcsa a Lr, általában teljesen alulszaturált, de vannak ritka helyzetek mikor meg nem, de mindenképp elcsesz árnyalatokat, pl a Gardena narancssárgája kiugróan UV-zik, meg vörösbe hajlik, ha korrigálom, akkor a bőr szín hullásodik
A Silky-nél meg mást csinál. Kipróbálom a Lr CC-t.
C1-t próbáltad? -
hibavissza
veterán
-
MrChris
nagyúr
válasz
hibavissza
üzenetére
Lr-ra értettem.
-
madgie
titán
válasz
hibavissza
üzenetére
Ja, majd az is jön, csak a pár holnap repül Párizsba, kellett nekik egy kis kedvcsináló

-
voriae
tag
válasz
totálkezdő
üzenetére
A közgyűrűre én is gondoltam, de ez a nagyvonalúság
meglepett.Az adapter passzolásának vizsgálatában megállt a tudományom, ahogy rácuppantom, a pöcök a lyukat éri. Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy rendeljek másik adaptert ez meg az elfogadható veszteségem volt? Van javasolt termék?
-
MrChris
nagyúr
válasz
hibavissza
üzenetére
Erre én is kiváncsi vagyok, hányas ver.tól van ez?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
hibavissza
üzenetére
Kösz!
Akkor asszem ideje frissítenem a lr-t
-
hibavissza
veterán
Ismét pana színek. Nem tudom ki hogy van vele, de ez az új de-haze csúszka szerintem odab@sz. Megnyitom a képet +15 de-haze, +30 white, sharpening 0, bezár és kész. Valamit mókoltak ezen az új motoron, mert most ott tartok, hogy DXO-val nem néz ki így.
(#67849) madgie: igazán ütős kedvcsináló. Remélem fűztél színes filmet is

(#67854) jjeahh: Jó is a kép. Találtam egy flicker group-ot. Akkor tölthetsz oda képet, ha a megtekintések és fav-ok aránya legalább 1:0,25. Az mélyvíz.
-
totálkezdő
tag
válasz
voriae
üzenetére
1, "mit csinálsz rosszul": nem tudom
2, a plusz gyűrű makró közgyűrűként funkcionál. Különböző gyártók különböző számú (1-től 3-ig) közgyűrűt mellékelnek, témától (is) függ, hogy egy közgyűrű milyen eredményt produkál.
3, "tipp, hogy az adapteren a lyuk nem viszi a pöcköt". Igen ezt alaposan meg kell vizsgálni, illetve azt, hogy pontosan illeszkedik-e az adapter a géphez. Velem a kit objektívvel is előfordult, hogy nem pattant teljesen rá a gépre, és csak lassan jöttem rá, hogy ezért nem látok semmit.
4, Nálam a CCTV obit a legszűkebb rekeszértékre csavarva semmi sem látható, de egyébként működik.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
madgie
üzenetére
Ja, egy szelektálás még rájuk fér, de nekem innen nagyon sok tetszik, pedig ezt ritkán mondhatom el esküvőfotókról... a pár is nagyon szimpi, talán egyedül a képek "színvilága" zavar picit, megpróbálnám barnás-sárgás melegebb tónusú ff-be is átdolgozni őket, mintha néhány enyhén lilás vagy kékes, de lehet csak a monitorom sz*r
Szerintem simán tolhatnád az esküvőfotózást gyakabban is 
Más: most nézem, hogy hugi 13.000 nézettséget és 500+ favot generált
Nálam pedig épp, hogy elmegy ez a kép, lőttem már jobbat is róla -
vendingo
veterán
válasz
Lassú Víz
üzenetére
Pana sajna nem jöhet szóba, nem szeretnék RAW-al játszadozni, csak JPEG jöhet szóba.
Én nagyon amatőr vagyok, ezért is keresek olyan vázat, ami a legkevesebb macerával jár.A legfontosabb az éjszakai fotózás, time lapse-et megtudom oldani egyéb módon is, de nem árt, ha tudja a váz is ezt a funkciót.
Ezért lett volna jó a hero4, mert bolondbiztos a használata, de a gyenge képminőséget már nem bírom megemészteni. -
madgie
titán
Ha lesz időm meg kedvem, akkor erősen ritkítok még a képeken (csak belöktem mindet és szerkesztésben már nem tudok törölni), de itt van egy rövid blogbejegyzés a hétvégi lakadáréról.
-
jeni
félisten
válasz
Lassú Víz
üzenetére
igen nekem is ezt mondta a srác,hogy hosszabbítanom kell +8000Ft-al.
viszont valahol olvastam,hogy a váz vagy a KIT vétele esetén adnak grátiszként kártyát.
így,hogy lejárt a kártyám,hogy 15% kedvezménnyel tudjak venni gépet,vázat ahhoz ismét kell vennem előbb kártyát,és ha adnak mellé egy másikat tagsági karit a gép vétele esetén akkor lenne felesleges kártyám. -
tacto
aktív tag
Csak nem birtam megallni, es uton a 25mm 1.4. Eletem legkellemsebb objektivje volt anno. Kivancsi vagyok, hogy teljeseit a Pana szenzoron (G5). Anno az Oly 12mpixelen imadtam. (Az is lett idöközben, egy E-P3-nak nem birtam ellenallni). Ugy tünik, a M43-ot nem birom elhagyni, immar harmadszor ugrok bele csak ugy mellekesen. Nem tul gazdasagos igy mindenesetre...

-
jeni
félisten
Üdv
Az Oly boltban vásárolandó EM10 vázhoz automatikusan jár az Oly kártya?
Nekem egy hónapja lejárt,csak így tudnék venni kedvezménnyel egy vázat. Ha igen, gondolom nem ruházható át vagy nem adható kölcsön a felesleges Oly tagsági? -
voriae
tag
Sziasztok! Lehet láma a kérdésem, de nem jutok előrébb. Rendeltem Hongkongból egy CCTV 25-ös csoda lencsét az EM10-emre, küldtek hozzá C-m43 átalakítót is. Meg egy plusz gyűrűt, amit az obi és az átalakító közé tudok rakni, de anélkül is be tudom csavarni az objektívet az átalakítóba. De mindegy is, mert mindkét esetben egy nagy összefüggő sötétséget látok a keresőben, akármit csinálok a rekesszel, fókusszal. Mindenhol azt olvasom, hogy az EM10-en nem kell beállítani a shoot without lens opciót (nem is találtam ilyet a menüben).
Kérdés:
- mit csinálok rosszul?
- mire jó az a plusz gyűrű?
- hogyan bírhatom működésre a cuccot?Köszi elrőe is

-
madgie
titán
válasz
silmatauki
üzenetére
Addig oké, de ha valami mozgás is kéne a timelapse-be, akkor az én MAc Minim is lefő, órákig szüttyög az LRTimelapse-szel. Sony-n meg erre is van app, igaz, előre kell gondolkodni.
-
vendingo
veterán
Utánanéztem az em10-nek. Ebben elvileg benne vannak azok a funkciók, amikre szükségem van, de már egyből találtam hiányosságot, pl, hogy csak 999 képig engedi a time lapse rögzítést. Ami viszont tetszik benne az az éjszaki fotózáshoz az új funkció, na meg normális éjszaki fotókat lehet vele lőni. A 999 korlátozás se olyan nagy gond, mert ha tudom, hogy hosszabb videót szeretnék csinálni, akkor még mindig tehetek rá programozható kioldót, csak akkor meg PC-n kell vele vacakolni.
Sajna nincs MAC-em, szeretnék majd idővel, de nem mostanság fog összejönni. Olvastam, hogy a fotó/videó szerkesztő progija nagyon jó, még az amatőrök is megbirkóznak vele.
-
silmatauki
őstag
-
80hun
addikt
válasz
vendingo
üzenetére
A sony bizonyos tipusaihoz is van time-lapse.

-
eeXaa
addikt
válasz
silmatauki
üzenetére
...valószínűleg olyanra gondolt ami gépen belül öszerakja, és kész eredmény esik ki belőle, amire csak az utóbbi 1-2 év milc jei képesek, és azok közül is inkább csak az m43 as vázak...
-
vendingo
veterán
Visszatértem a csillagfotózási problémámmal. Próbálkoztam még egy keveset, de már látom, hogy a gépem a szűk keresztmetszet.
Van olyan milc, ami alkalmas az éjszakai égbolt megörökítésére és nem sok száz ezer, vagy jobban járnék egy DSLR-el? Tükröst nem nagyon szeretnék, mert még ahhoz az obik... Drága lenne.Illetve létezik olyan milc, amibe gyárilag van time lapse mód?
Most úgy áll a dolog, hogy a hero4 mindent tudna amire nekem szükségem van, csak annak a képminőségétől nem estem hasra. Próbáltam keresni kifejezetten time lapse gépeket, de vagy drágák, vagy silány a képminőség. Télen lepném meg magam egy új kütyüvel, addig tudok rágódni és informálódni.
Hogy bonyolítsam a dolgot, olyan milc lenne a tökéletes, ami fogadja a jelenlegi (oly/pana) obijaimat, máskülönben nagyon zsebbenyúlós lenne a project.
-
madgie
titán
Az asszony elment futni (bringával), negyed óra múlva jött a vihar. Felkaptam egy papucsot, irány az autó, én most érte megyek. Az odafelé vezető úton vérvörös fejjel végig szidtam a tízzel tötymörgő (v)ízirájdereket, de most komolyan, oké, hogy zuhog, de miért kell akkor hárommal menni?
Na mindegy, odaértem, két hátsó ülés le, beslattyogok a pálya elé, már vár mosolyogva. Aztán hazaküldött, hogy ő még csak három kört futott, még van tizenmittoménmennyi, meg amúgyis az ázott bringát nem rakom be az autóba, hogy is gondoltam én ezt

-
Studi
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
Csöbörből vödörbe?
Én már hazaértem, mire itt elkezdett szakadni. Egész pontosan hazaértem, megkajáltam, és a kint a teraszon a jó levegőn vakartam a vakarnivalót. 
Aztán hívott asszony, hogy igazából itt áll már a ház mellett, csak nem tud kiszálni a kocsiból úgy szakad. Annál jobb!
De hozott sütit, így kimentettem őt egy esernyővel. 
-
g_g_g
őstag
Ha valaki tartalék akksin törné a fejét (Olympus, BLS-5) néhány infó.
Ezt rendeltem, gyári töltő rendben tölti, szállítás kb. 3 hét volt. -
Mercutio_
félisten
-
|AP|
veterán
nincs kedvem melózni, ezért egymás mellé tettem őket...
Nem mondom, hogy soha nem fogom lecserélni rá az Mk1-et

-
válasz
hibavissza
üzenetére
az első négy kép jó igazán szerintem, utána elég semmilyenek, viszont a harmadik képért a fél karját odaadnám egy tetszőlegesen választott politikusnak!
-
jjeahh
nagyúr
válasz
hibavissza
üzenetére
Akkor már legyenek olympus színek is
Ahogy elnézem az összeset egy szál üveggel lőtte 
-
hibavissza
veterán
Nem én vagyok. Csak érdekesség miatt linkeltem be. Nekem úgy tűnik a legtöbb kép nem utómunkázott. Keresek valami nagylátót Panára és az Oly 9-18 és Pana kombókat kerestem.....
(#67802) Lassú Víz : pixelkukkolva 6,3 fölé nem mennék én sem. Nem az én képeim. Csak nekem nagyon tetszenek...
-
Lassú Víz
addikt
válasz
hibavissza
üzenetére
17 mm-en f16? Ennél a szenzor és pixelméretnél legfeljebb f11, de inkább f8. A GX1 is biztosan tudott volna 1/1000-nél gyorsabbat, hogy ne kényszerülj a diffrakciós határnál jobban rekeszelni.
-
válasz
hibavissza
üzenetére
a legjobb képek a d7100-zal készültek...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(ezeket te lőtted? irigy vagyok!!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Tőzsde és gazdaság
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BMW topik
- Warhammer 40.000
- Exkluzív órák
- Óra topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)