- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Google Pixel topik
- Magisk
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
a perpill honapos csecsemovel nem sok helyre jutunk el kirandulasi szempontbol
amugy meg fixeket hasznalok. de nem akarom eladni mindenkepp. ha elviszik, elviszik, ha nem akkor pihen a borondben, es varja a kov kirandulast. csak az nem tudom, hogy mikor jon el
ennyi az oka, a nyaralas ota nem is hasznaltam.a rekeszeles a p mod miatt van. ha nem akarok a melysegelesseggel buveszkedni, inkabb ezen hagyom. most sem tudnek jobb turakombot a 14-150 (vagy az uj 14-140) + 20asnal.
az arukbol kiserletezek a fixsorral, ha maceras, akkor visszaterek ra. mongy mostanaban az van, hogy veszek ideiglenesen egy obit, aztan valahogy itt felejtodik, majd a kov araba mar azt is belekalkulalom
igy szepen no a rendszer.(#35647) tacto: az canon a70esem meg mindig mukodik
2003ban vettem. anyameknak odaadtam vagy ot eve, apam gondoskodott rola, hogy ne legyen tul jo allapotban, de meggyilkolni meg o sem tudta.
Új hozzászólás Aktív témák
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Arany János - Kapcsos könyv
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
amugy meg fixeket hasznalok. de nem akarom eladni mindenkepp. ha elviszik, elviszik, ha nem akkor pihen a borondben, es varja a kov kirandulast. csak az nem tudom, hogy mikor jon el
igy szepen no a rendszer.