- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
a perpill honapos csecsemovel nem sok helyre jutunk el kirandulasi szempontbol
amugy meg fixeket hasznalok. de nem akarom eladni mindenkepp. ha elviszik, elviszik, ha nem akkor pihen a borondben, es varja a kov kirandulast. csak az nem tudom, hogy mikor jon el
ennyi az oka, a nyaralas ota nem is hasznaltam.a rekeszeles a p mod miatt van. ha nem akarok a melysegelesseggel buveszkedni, inkabb ezen hagyom. most sem tudnek jobb turakombot a 14-150 (vagy az uj 14-140) + 20asnal.
az arukbol kiserletezek a fixsorral, ha maceras, akkor visszaterek ra. mongy mostanaban az van, hogy veszek ideiglenesen egy obit, aztan valahogy itt felejtodik, majd a kov araba mar azt is belekalkulalom
igy szepen no a rendszer.(#35647) tacto: az canon a70esem meg mindig mukodik
2003ban vettem. anyameknak odaadtam vagy ot eve, apam gondoskodott rola, hogy ne legyen tul jo allapotban, de meggyilkolni meg o sem tudta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- RugKing 4 Pro
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
amugy meg fixeket hasznalok. de nem akarom eladni mindenkepp. ha elviszik, elviszik, ha nem akkor pihen a borondben, es varja a kov kirandulast. csak az nem tudom, hogy mikor jon el
igy szepen no a rendszer.