Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
oldogan fogod lenullázni a pénztárcád tartalmát a könyvalakú hajlítható telefonokért.
Biztos nem. És nem az ára miatt.
-
jerry311
nagyúr
Mar a normal flagship telefonokat is neheznek es nagynak talalom.
Francnak sem kell ilyen dupla meretu es sulyu tegla... -
bollokcs80
Korrektor
Magamból indultam ki
Két éve, nem sokkal a Fold6 premiere előtt volt eMag-on egy brutál akció, a Fold 5-öt 650-ről levitték 430-ra. Akkor gondolkoztam rajta, mert az már kb. a normál csúcstelefon ár volt akkor (az én pénztárcámhoz képest mondjuk az is húzós volt), de végül nem mertem bevállalni. Azóta nemigen volt hasonló akció és az árak is magasabbak lettek, így már kísértésbe sem esem. -
.Szaki.
addikt
válasz
bollokcs80
üzenetére
Ezt nem vitatom, én arra reflektáltam, hogy a magyar bérek kerültek említésre.
-
gusthy
veterán
válasz
bollokcs80
üzenetére
Hát azért pár tucatot eladtak

Tavaly a "könyvalakú", azaz fold típusú hajlíthatóból eladtak kb. 2.5 millió darabot, ami alsó hangon 4-5 mrd USD. Nekem legyen mondva ennek a bevétele, nem ugornék el előle
Ami azt illeti, az általam ismert foldable tulajdonosok (meg én magam is) alapvetően nem menőzés céljából vették-vettük, hanem mert használni akarják-akarjuk.
-
Isti2
aktív tag
válasz
janeszgol
üzenetére
Ezt meg tudom erősíteni. Ausztriában se a legjobb fullos készülékek mennek nagy számban, épp ellenkezőleg.
Számomra tökéletesen ismeretlen márkákkal vannak tele. Hotwav, cyber, ihunt, stb. Pedig volna miből megvenni a drága cuccokat. De szerintem igény sincs rá annyira mint itthon. Nem jampiznak vele, nem nézik a minél nagyobb számokat sem(megapixel, antutu, ghz).
Szerintem ez a menőzés az autóval meg a műszaki cikkekkel magyar sajátosság(közben meg vagy hiteles minden, vagy céges és nem saját, vagy persze a ház is rádől, de az nem számít). -
janeszgol
félisten
válasz
bollokcs80
üzenetére
Így van. Az elég nagy tévhit, hogy mondjuk az USA-ban tucatszám veszik a Foldot. Az Apple 2400 dolláros vackát sem fogják venni.
Ugye évek óta a Pro Max a legtöbbet eladott telefon, de abból mindig a legkisebb tárhelyű verzió. Androidban pedig meg Ámerikában is a Galaxy A0 meg A1 a legkelendőbb. -
janeszgol
félisten
Oppo Find N2 egy remek méretezésű telefon volt. Nálam a kedvenc a Find N3. Utána áttértek a Samsung Fold méreteire.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
callmeakos
üzenetére
Akkor elég ha egy flipet elforditasz.

Kész is van.
Melyik tartalmat nem lehet rajta "fogyasztani?"
-
callmeakos
veterán
Majd hogy ha a képarányt sikerül úgy megoldani, hogy tartalomfogyasztásra is alkalmas legyen kinyitható állapotban, akkor talán. És itt most a foldable variánsra gondolok, nem a flipekre. Azok nem vonzanak.
De addig, kösz nem.
-
paatrick
őstag
Samsung flipeket, Motorola még gagyibb hatású
összecsukva amúgy jók, csak ne nyisd ki.#12 helixP
Nekem eredetileg azért tetszett mert kb a telefon használatának 90%-át el tudtam volna végezni a kicsi képernyőn, szóval kevésbé merül. De mostanra már 6,3"-os telefonba is beleraknak 7000-es akkut így ez az érv is kilőve. Ellenállóságról nem is beszélve. -
A Samsung Display-féle Mont Flex panel biztos, hogy új fejezetet fog nyitni ebben a műfajban. Nekem Fold még nem volt eddig, de Z Flip4 és Z Flip5 igen. Mindkettőre hamar ráuntam és visszatértem a hagyományos kialakításhoz. Azért a Z Fold8-ra és az Apple Fold-ra nagyon kíváncsi vagyok.
-
paatrick
őstag
Ja úgy beköszönt mint anno a 3D TV, meg a VR szemüveg aranykora
Mivel a fizikát nem lehet megkerülni, ezek a hajlíthatók sosem fognak olyan minőségin kinézni mint manapság egy 150-200 ezres random telefon. Egészen addig tetszettek a flip telefonok amíg élőben meg nem tapogattam egyet
-
himpike
aktív tag
Az utcába se..
-
Isti2
aktív tag
Szerintem akkor lehetne nagyobb elterjedése a flip és a fold vonalnak is, ha lenne egy olcsóbb és egy erősebb modell. Flip pl. mint a Motorola esetén csak olcsóbb és globális modell, 500 euró/dollár induló áron(snapi 6 gen) , az ultra modell meg 1000 euró /dollár alatt. Amúgy sem illik csúcs snapi olyan kis házba, felforr és lekorlátozza a teljesítményt(snapi 7 gen modell elég volna). A fold meg legyen 1000 induló áron snapi 7, 1500+ áron meg a csúcs szettel. Kamerán és egyéb hw elemeken is biztos lehetne spórolni. Tuti többen vennék. És persze minden legyen globális, a regionális különbségek irritálóak voltak mindig (Európa a gyengébbet kapta mindig).
-
zorzy4
addikt
Ha leköltözik a technológia a 150-200 ezer ft közötti árkategóriába, akkor biztos elterjed!
-
.Szaki.
addikt
válasz
bollokcs80
üzenetére
Azért tegyük hozzá, hogy a cikk nem Magyarországról szól.
-
Az biztos, hogy NEM!
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ingatlanos topic!
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- OpenWRT topic
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gyúrósok ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 128GB / Fehér Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 256GB / Fekete Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 Plus / 256GB / Sárga szín / Új készülék! / E-sim modell / Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB 100% Akku,Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még nem mutattak be neki.