Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jjeahh

nagyúr

válasz V.Stryker #29608 üzenetére

(#29610) .: JuSzT :. +1...sőt a 650d képminőségét, zajszintjét szerintem a 450d, 400d is hozza, a külömbség, fejlődés nem a szenzorban van...én a helyedben megtapogatnák más masinákot is, ha már végül gyűjtesz még a 70k mellé...pl nikon d3200, d5100 a 60d-t is megeszi vacsorára képileg sztem, sőt az olympus e-pm2 is veri...ha nem fontos neked a videó, magic lantern, és kézreállnak, tetszenek más gépek is, érdemes elgondolkozni, hogy tényleg 650d? gondolom sokat nyom a sutban nálad az, hogy a haver canonját kézbevehetted, ezért tanácsolom azt, hogy valahol tapogass meg más gépeket is...

más...: megjött a reggel a bőrhatású szkin, mint említettem, azóta újra beleszerettem az e-p1-be, konkrétan ráizgulok a kicsire, valami brutálisan feldobja az amúgy sem csúnya gépet...na meg elképesztően masszív, nagyon vastag anyag, ha valakinek az e-p1, e-p2 acél borításról kopik a lakk, vagy csak egyszerűen kímélni akarja, nagyon ajánlom. az enyém kb pont így néz ki, csak bőr ujjpántal, és persze nem voigtlanderrel.. :DDD van egy kis hibája is, az anyag mivel vastag, kemény, ellenálló, a ragasztó meg gyenge rajta, a széleken nem tapad rendesen, erre szerintetek milyen ragasztót használhatok, ami nem teszi tönkre a vázat?

Új hozzászólás Aktív témák