Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtremist
őstag
Az első pár óra meglepően nehéz tud lenni, de onnantól nagyon bevonzza az embert, és valóban szükséges hozzá elsajátítani egy türelmes, taktikus hozzáállást. A későbbiekben dinamikus kampány és multiplayer is lesz benne, még nagyon sok funkció hiányzik mire eléri az 1.0 verziót, viszont a fejlesztés folyamatos és gyorsan halad.
-
cog777
senior tag
Par honap kesessel is de csatlakoztam.
Tartottam tole, hogy nem fog menni a notimon, de aztan a dedikalt VGA es a turbo boost megtette hatasat. Olyan 40 fps-el fut maxon. Igazabol a beallitasok sokat nem jelentenek valahogy. 100 fok azert befigyelt a procinal, mar varom a nyaratViszont a jatek, fantasztikus. Par napja vettem meg, de mar belement 8 oram.
Nagyon jo a hangulat, igazi haborus taktikai jatek, ahol nem lehet esz nelkul eloreszaladni, hanem ki kell hasznalni a terep adottsagait es az egyeb, tuzerseg stb elehtosegeket. Steel Beast utan nem sok tankos jatekkal tudtam jatszani, Armored Fist 3-al jatszottam annak idejen.Nem hardcore szimulator, hanem inkabb taktikai jatek, mintha tenyleg te lennel a Tank Commander. Mar varom a Leo 2-ot.
Jelen pillanatban az M1 a legjobb, az egyik kuldetesben at kellett ulnom az M2-be, kellemesen csalodtam benne, jol lehetett becserkeszni az ellenseget. Leo 1 tavmeroje rettenetes, sztereo kepet kell allitani, de messzire eleg lehetetlennek + infra sincs benne.
A kuldetesek nagyjabol szkripteltnek tunnek, remelem lesz kuldetes szerkeszto kesobb, neha nem akarok hosszabb jatekot hanem csak berakni par ellenseget aztan hajra.Huh, a PvP iszonyu hangulatos lenne
-
xtremist
őstag
Üdv Mindenkinek! Szeretném, ha lenne egy téma a jelenleg korai hozzáférésű, nagyon ígéretes harckocsi-szimulátornak, a Gunner, HEAT, PC!-nek. Akit érdekel, már találkozott vele, vagy csak ilyen jellegű játékot keres, itt beszélgethet róla, kérdéseket tehet fel, segítséget kérhet. Én is szívesen hozzászólok, elejétől fogva figyelemmel kísérem a fejlesztést, és van némi belelátásom a korai hozzáférésen túl is.
Steam oldal
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Gamer - ASRock Z690 + Intel I9 13900 + G.Skill Ripjaws V 2x16GB DDR4 3600MHz CL18
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- GAMER PC: Új i7-12700KF + Új RTX 4060 / 4060 Ti / 4070 / 4070 SUPER + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- ThinkPad T490 27% 14" FHD i7-8665U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Újszerű Dell Latitude 3540 - 15,6"FHD IPS - I5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 2-in-1 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest