- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nos, nem fogalmaztam eléggé konkrétan. Az oly alapból nagyon felhúzza a sárgát, de valami olyan furmányos módon, hogy azt szimplán a WB csúszkákkal nem feltétlen lehet helyre rakni. Nem pusztán arról van szó, hogy mellé ment az auto WB. És jellemzően ezeket az eseteket nem egyszerű helyre rakni, mert ugyan az adott képrész, tárgy/alany rendben lesz színileg, ekkor a kép többi része megy el...

Mindegy, aki csutka színhelyesen akar fotózni valószínűleg nem Oly/Pana mikro4/3-dal nyomul.Arra kíváncsi lennék, hogy mik potyognak ki a GH3-ból, nagyon. Kár, hogy nem tudom meg. Illetve az sem valószínű, hogy a Panának lesz több szotyi szenzoros váza. Egyszer megvette, abból sztem tanult egy s mást, fejlődött, és innentől azt tippelem hogy gyárt magának...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B71-80: Intel 4415U I 8GB I 500GB I 17,3" HD+ I Cam I W11 I Garancia!
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs