Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • arn

    félisten

    válasz Freddy76 #17179 üzenetére

    a gep honnan tudna, hogy mit tudsz megtartani kezbol, vagy hogy melyik optikanal mennyire hatekony a stab? vagyis az elsot azt tudja - csak az kb a reciprokszabalynak megfelelo ertek. ha elered, akkor elkezdi novelni az isot. nem igy mukodik? hogy ismerem mar a vazat, tudom, hogy a pl2 stabja, mint hallottnak a csok a turaobival, igy p modban atnyomom psre, es rovidebb zaridore tekerem, ha a fokusztav megkivanja (ilyenkor jol jonne egy kijelzes erre).

    sotet helyen ugy fotozom, hogy tudom, hogy kb mit tudok megtartani az adott fixszel, erre belovom a zaridot, aztan igy olyan alacsony marad az iso, amennyire csak lehet. ha nem tetszik a rekesz, akkor meg manual. de fenymerovel a manual mod sem nagy kaland.

    rekeszelovalasztast akkor hasznalok, ha szamit a melysegelleseg (portre, stb), amugy ugyis olyan kepek szuletnek tobbnyire, ahol tokmindegy, es a p mod eleg jol kezeli a fenyviszonyoknak es az optikanak a legmegfelelobb rekeszt. eleg megbizhatoan mukodnek az automata beallitasok - szerintem csak ott van szukseg beavatkozasra, ahol tudod, hogy tevedni szokott, vagy a fenyviszonyok becsaposak. ehhez kell kiismerni a vazat.

    [ Szerkesztve ]

    facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld

Új hozzászólás Aktív témák