Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz Mr.Csizmás #13111 üzenetére

    Szerintem ha eljön a döntés ideje, hogy kisebbet akarunk, akkor elmegyünk szaküzletbe, és válogatunk. Anno ezek az ajánlott olymp gépek azért is estek ki, mert semmilyen beépített vakut nem tettek rá arra az árkategóriára, ahol nézelődtünk. Mivel kitobisat akartunk, kitobikból egy fokkal jobbnak tűnt a Nikoné, ezért lett. Árlimit meg ez volt.

    Tudom, furcsa indok, de nekem nagyon hánynom kellett már a kompaktoktól, azok minden funkcióját akartuk, jobb képpel ötvözni. Ha másfél kilós lett, hát ez van. Viszont annyira már nem érdekel a dolog, 2 zsebben két obival menjek kirándulni, nah, ott a kényelmi határ. Ez neccesebb nekem ,mint egy kilós gép a nyakamban.

    Másik, ezek a gépek mennyire gyorsak? Itt tovább tart levenni a kupakot, mint ellőni az első képet, kis túlzással. Lényeg,h nem maradtam még le semmi hirtelen témáról.

    Lemezjátszós nem tudom, hogy van-e, de általános hifis van, házimozis is, fülesezős is, meg dacolós is. Elég szikrázó a hangulat, szóval, ha nincs gyomor, kellő nyugalom, akkor :(

    eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

Új hozzászólás Aktív témák