Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
alwinka
csendes tag
Köszi mindenkinek a segítséget. Végül visszavittem az objektívet.
Már csak az van hátra, hogy ugyanezzel próbálkozzak megint (természetesen egy másik példánnyal), vagy esetleg nézelődjek másfelé.
Van esetleg valakinek tapasztalata, hogy az olympus 25mm f1.2 hogyan viselkedik panasonic vázon (G80)? Annyit olvastam, hogy az objektíven a gombok, meg a rekesz állítás nem működik, de ez nem számít annyira nekem. Elsősorban az érdekelne, hogy az autofocus milyen (főként AFC-ben)? A 2,5 éves lányom fotózom legtöbbször, és hát elég keveset van egy helyben
A panasonic 42.5 f1.2-vel meg vagyok elégedve ilyen téren. A panasonic 25mm f1.4-et nem teszteltem sokat, nem tűnt rossznak az se, csak a megvett példány hangos volt, és így visszavittem.aginor: Mindenesetre, ha nem nagy fáradtság, kíváncsi lennék, hogy a saját pana 25mm f1.4 objektíveden tapasztalsz-e hasonlót, mint amit én?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A panasonic 42.5 f1.2-vel meg vagyok elégedve ilyen téren. A panasonic 25mm f1.4-et nem teszteltem sokat, nem tűnt rossznak az se, csak a megvett példány hangos volt, és így visszavittem.