- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Élőben is megcsodálható a Vivo V50
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz pècsimunkás #291692 üzenetére
Tévedtem, sokkal több [link]
4 évente 175 milliót kell rálocsolni, ha használva van és nem befektetésre vette valaki.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szia uram!
Bugatti Chiron 10000km-es szerviz előtt érdekel? [link]⭐ Stella
-
Micsurin
nagyúr
Köszi boldi reakciója alapján volt egy sejtésem mivel nekem is ez volt az első kérdőjel a fejemben...,. hogy akkor ez kvázi fizetős nagylevegő vétel? De láttunk már kuruzslást.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
pit stop
addikt
válasz focvis #291672 üzenetére
Köszönöm a felkérdezést
Az új autó a flottában egy 2014-es Golf VII R-line fehér színben, 1,4 TSI-vel.
Képem még nincs, ezért sem írtam Nem magamnál tárolom autót, és csak este jutok el arra...
60%-os nyári gumi van rajta így nem is eröltetem, meg hátsó fék is 0, vagy mínusz százalékon van.
Új gumi megrendelve (Qru-nak is véleményért) - elvileg Vred Quat. Pro + lesz.
Jövő héten szerelőhöz is eljut, így még akár több kép és vezetési élmény is lesz hozzá rövid időn belülDe úgy voltam vele, hogy a régi vassal is elleszünk január végéig, ha úgy alakul - legyen minden patent újon.
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Qru
MODERÁTOR
-
macilaci78
nagyúr
Üresben kisebb a lassulás, messzebb gurul. Én váltogatni szomtam. Fékezés helyett visszaváltok erősebb motorfékért, de ha mindegy, mikor érek oda, ahol állnom kell és a mögöttes forgalom is engedi, akkor üresben gurulok.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
nagyúr
válasz focvis #291670 üzenetére
Egyetértek, a Sedan jobban néz ki, mint az 5ajtós vagy a kombi, a lámpa formája nekem legalábbis jobban tetszik.
Talán a 3,5 és a 4 gen Focusból is marha jól nézett ki rendes spolierezéssel a sedan, de itthon alig lehet(ett) látni olyat, azt hittem nem is forgalmazták.[ Szerkesztve ]
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
macilaci78
nagyúr
válasz ArthurShelby #291560 üzenetére
Vettem a Passatba egy Parrot Minikit kihangosítót, zseni.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
veterán
válasz rbalint88 #291665 üzenetére
Tényleg tetszik a Corolla szedán formája, lapos, nyúlánk. @6030D tudom, 180. De bakker, reumatológia, miazmás. 🤷♂️
Igazi oldschool verda, ez tetszik benne. Nem fogok ilyent venni, oké.
De holnap 14, kedden 12 órától k.vára ráérek, akár meg is nézhetném élőben.grizlisandor: Japán technika, megbízható.
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz szőröscica #291633 üzenetére
Szerintem elmenne kiprobalni, beleulne, kiszallna egybol “jovanhaggyuka3,14csaba” felkialtassal es vigyorogva visszaulne a Golfba Szvsz Toyotabol a C-HR, Rav4, Highlander es Prius ami elheto, azok eladjak magukat, de ami alatta van, az nekem tularazott muanyagkupac, pedig a Yaris Cross szerintem tok jo forma, de a beltere bantoan kopogos es abban a meretben a hibridseget is sokkal tobb ido kiautozni.
C-HR tele van formai jatekokkal (tudom, szuk, draga es hatul sotet), Rav4 baromi tagas, Highlander meg nagyobb es az anyaghasznalat is magasabb szintu, uj Prius meg vegre netto meno.tboldi: degec
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Gumis nagyon ajánlgatta, hogy nitrogénnel töltik fel és akkor nem kell nézegessem a nyomást. Ez mennyire hasznos nekem? Ha valamennyit esetleg egy félév alatt ereszt magától akkor nem fogok tudni utána menni kompresszorral...
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
szabonagyur
félisten
Fogyasztás autópálya tempomat 135-el végig 6,72L, érzésre több volt a szél miatt, de ezek szerint nem.
Ja és 100-nál óra szerint 1750 a fordulat az óra szerint ezt is megnéztem, egyszer beírom majd a táblázatba is.
130 2500 körül van, de nem biztos, lehet a GPS 130 annyi.
-
őstag
Elméletem egy ideje hogy igen, csak ritka gusztustalanul (kereskedőket nem akarják kifizetni, inkább kivéreztetik őket, szempillákat remegtetve hogy hát ők a bénák nem tudnak autót eladni). Mondjuk ha igazam van akkor jó darabig nehéz lesz a visszatérés (amíg ennek emlékezete tart senki sem akar majd honda kereskedő lenni).
-
veterán
válasz szőröscica #291633 üzenetére
Csak gondolati szinten... egész jól megindulnak, pályára jó kérdés.
Jogos a felvetés, hogy nem kizárható egy sürgős visszaváltás.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Pályázás után a kocsi lemosva, jöhet az eső.
⭐ Stella
-
tboldi
nagyúr
válasz Bondix #291637 üzenetére
Azt azért meg tudod nézni a Lumeneten is, hogy milyen izzó kell, nem muszáj onnan vásárolni. De ha kiszereled a rosszakat, akkor is kiderül.
Mondjuk ilyen nagyon alap izzókat valszeg tartanak készleten a kirendeltségen is, nem kell várni rá. De még a Tescóban, Auchanban vagy random barkácsáruházban, benzinkúton is találsz ilyeneket.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz radi8tor #291632 üzenetére
Köszönöm a fáradozásaidat, de felesleges, Micsurin már a pdf-ed előtt is beszúrta a képet.
Egyébként nekem is eszembe jutott, hogy lehet, hogy a szolgáltató a ludas (nemrég adta át a Telekom 15 település ügyfeleit a Vidanetnek, köztük Móvárt is), de ehhez nem értek.
[ Szerkesztve ]
-
Bondix
tag
Sziasztok
Légyszí valaki segítsen sürgősbe
2000.11.30as Seat ibiza 1,4 Select gépkocsiba kell első tompított és hátsó index izzó kellene.
De nem tudom melyik fajta megy bele, ha jól néztem utána akkor :
Első tompított H4 12V?
Hátsó Index pedig P21W 12VAnnyi hogy tompítottba egy gyárinál kicsit erősebb kellene de jó a gyári is ha...
Unix oldalon szeretnék nézni ami benne tud segíteni!?
-
Micsurin
nagyúr
válasz tboldi #291630 üzenetére
...na ennek se álltam volna neki, többet rontott mint adott. Ez valahol ott van mikor neki állnak a középkonzolt karbonfóliázni.
Mondjuk szerintem mélyen kussolok mert épp államvizsga tételek közt azt néztem, hogy tudnám ESP32-vel megoldani, hogy a tükrök központizárral együtt csukódjanak mivel a céges mélygarázsban erősen örülnék neki mint feature. ...mondjuk úgy az informatikusok számával egyenes arányban növekszik az ökörh*gy módra parkolók számra is.
radi8tor jó ötlet csak pont óracsoportot akartam volna érdekes itt is a legfrissebb chrome van pedig, lehet valami szolgáltatós muri.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz tboldi #291623 üzenetére
Igen emiatt aggódok én is , hasonló pofonnal ücsörgök most is egy félig átkábelezett Civic EU és EP óracsoporttal az is időhiányában áll kb mivel angol és francia leírások alapján már félig sikerült de még van vele bőven... ezért is lett végül sima FL sport csoport berakva mert kaptam jó árban csak a gombot kellett kicseréljem benne.
edit.: ahogy gondoltam EU és EP civic esete, írják a kommentekben, hogy átkábelezős a történet arra meg nem lesz most időm.
Viszont alkalmasint meg akarom lepni mert lenne ami tetszene neki csak ritkább mint a fehér holló: [link] ha sikerülne találjak akár egy hibásat, az óralap + mutatókkal tudnék már mit kezdeni meg a saját óracsoportunkkal. Ha meg már lent van akkor egye fene átledezem neki, előkaparom a forrasztópákám... nem nagyobb mutatvány mint egy xbox konti analóg cseréje vagy egy SDkártya adapter összeforrasztása az ESP32-höz.
edit2.:
Érdekes nekem bejön. Mindegy, pár piacon lehetett kapni ilyen óracsoporttal is a GD-t.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Szoszo94 #291602 üzenetére
Szerintem a 7,5 kimarad nekem. Előbb lesz 8,5. Amit a 7,5 ad pluszban: xenon helyett LED. Csak a legeleje (vagy az sem?) jönne szóba, amikor bekerült az OPF, egyúttal kivették belőle a dupla befecskendezést, ez valamikor 2018-ban történt. A mostani pedig 2015 év végi, nincs sok értelme 8,5 évesről 6,5 évesre váltani.
-
tboldi
nagyúr
válasz Micsurin #291621 üzenetére
Nem tudom sajna biztosan, de tippem szerint inkább nem működne. Ugye a GD Jazz még nem CAN-buszos, mindenért külön-külön vezeték felel, és szerintem könnyen lehet, hogy ez-az nincs is meg a csóróbb egykettesben. Sőt azok többnyire Keihin vezérlősök, a big block pedig Bosch, itt is lehet különbség.
szerk.: Találtam egy ilyen vidijót, de az ázsiai Fitek is meglehetősen különböznek a mi európai Jazzeinktől.
szerk. 2: Rosszul tudtam, a rádió izzói sincsenek forrasztva.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz BigBlackDog #291601 üzenetére
Jövő tavasz előtt nem tervezek cserélni. Nem kifizetődő. Annyira nem is viszket, 2020-ban vettem a Golfot, 2022-ben a fiatot, 2023-ban a Mazdát. Bár ha valaki bejelentkezne holnap, hogy ad 7,5-et a Golfért, akkor lehet, hogy belevágnék.
-
Micsurin
nagyúr
válasz tboldi #291613 üzenetére
Engem nem zavar
Apumat zavarja mióta meglátta a fehér lapos FL Sport csoportot pirosra ledezve (terítő kupakos égők, nem foltos hála a kupaknak) a Civicben. Innen jött a kérdése is vajon az 1.4-es óracsoportja bemenne-e az 1.2-es helyére.Kifejezetten kellemes a skarlát vörös led az amber red Pioneer fejjel a cickányban.
-
brumi1024
veterán
válasz Brandynew #291610 üzenetére
Biztonság szempontjából nem annyira javasolt az üresben gurulás. A motorfék ad egy alapvető lassulást, egyenletesebb fékezést biztosít a hajtott kerekeken (csúszós úton kifejezetten hasznos), illetve a fékek kisebb terhelést kapnak, ami hosszabb lejtőkön kifejezetten előnyös.
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
válasz Brandynew #291607 üzenetére
Leegyszerűsítve, kellően meredek lejtőn: Üresben guruláskor alapjárati fogyasztás van, mert jár a motor, sebességben pedig a relatív (utóbbi 20 év talán?) modern motoroknál nincs befecskendezés -> 0 a fogyasztás, az autót lassító erők a hajtáson át biztosítják a motor járását. Ha fogyasztásoptimalizálást nézünk, akkor előfordulhat olyan enyhe lejtő, ahol érdemesebb üresben gurulni, mert a motorfék túlságosan lassít, modernebb automaták játszanak ezzel.
Biztonság szempontjából hátrányként mindenképp meg lehet említeni a motorfék hiányát üresben guruláskor.
[ Szerkesztve ]
-
Brandynew
őstag
Köszönöm. Van egy hosszú, lejtős út, amin mindennap közlekedem, valamivel több, mint 3 km, azt üresben szoktam megtenni, ha szerencsém van, nem nagyon kell fékeznem. Gondoltam, ezzel nyerek némi benzint
Amúgy a fogyasztástól eltekintve nem tehetek rosszat az üresben gurulással, ha jár a motor, igaz? Azt tudom, hogyha lemerül az akksi, akkor nem szabad betolni, mert tolásnál is fecskendez be benzint és az hirtelen égne el a katalizátorban (fixme).
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Az igaz, hogy (lejtőn guruláskor) üresben többet fogyaszt a (belső égésű) autó, mintha sebességben lenne és motorfékkel gurulna? Ha igen, akkor ez miért így van?
Illetve bármely alkatrész szempontjából van-e előnye/hátránya az üresben gurulásnak? Tisztában vagyok vele, hogy ezek mind elhanyagolható különbségek, csak érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
MC Pite
veterán
válasz tboldi #291598 üzenetére
Dacia nem egy ergonomikus top, az tény, de cmfb-sek ebben is jobbak már.
Mi, kulcs? Azmiaz (sztem itt is gombokért van a keyless, érdemes behúzni)Spark RC TB | Fastroad SL2 | Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Szoszo94
őstag
válasz BigBlackDog #291601 üzenetére
Nem mindegy? Úgyis G7.5 GTI lesz rövid időn belül belőle, bármit is vesz
[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- nVidia tulajok OFF topikja
- Mercedes topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest