- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #350081 üzenetére
Hehe nem, csak hidratáltam. Kellett is mert jó idő volt hála az égnek.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #349852 üzenetére
A nem volt kék-sárga is fura. Kifizette helyben a kárát a másiknak vagy azt mondta a károsult, hogy ma jó napom van nem kérek semmit érte?
-
Peter.70
addikt
válasz
Engem egy olyan furgon zúzott le, ami kölcsön volt. A sofőr meg be vallotta, hogy a külső tükröt nem is állította be, mert az olyan macerás
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Ráadásul miután megtörtént a baleset, utána sem fényképezett (se gumit, se kocanást, se világító abs lámpát...). Balesetnél az az első, hogy mindenki előkapja a telefonját, és kattintgat, mint a barom (még ha azt sem tudja mit kell fotózni). Ráadásul teherautót vezetett, ergo nem kezdő.
Cserébe figyelem felhívásnak jó/tanulságos a story.
-
válasz
Szerintem sokunk életében van egy ilyen tanulópénzes eset. Van aki megússza olcsón, van aki nem, de biztos, hogy tanulunk belőle. Neki szerintem ez volt az első, azért volt ennyire felszínes az átvételnél, a balesetnél meg szerintem az ember, főleg ha nem a saját autóval van, nem gyakori résztvevője ilyen eseményeknek, szintén lehet kissé bátortalan, fogalmatlan hogy ilyenkor merre hány méter.
Egy dologban biztosak lehetünk: Ilyen többet nem fog vele előfordulni (remélhetőleg). -
ParmaBoy
tag
válasz
szabonagyur #349353 üzenetére
Ha eu-s szinten bedontenek a cegauto piacot (aminel a trendeket termeszetesen evtized lemaradassal vesszunk at), akkor kb a gazdasagot dontenek be. Es o sem tudna hasznaltan venni levetett flottast. De nem varhato el, h az irigysegtol atlassak sokan.
Kicsit olyan ez, h legyen 2000ft a benzin literje, fizessenek a gazdagok, en busszal jarok, engem nem erint...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #349249 üzenetére
Jah, attól én is kivagyok. Megy tovább egyenesen mert ő ott akar menni.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #349245 üzenetére
Az egy szép épület.
-
Qtya123
őstag
válasz
szabonagyur #349229 üzenetére
Csak jövőre. Kb 1 hónapja volt.
-
Szevam
senior tag
válasz
szabonagyur #349147 üzenetére
Én is.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
szabonagyur #349049 üzenetére
Biztos nagyban hegesztik a szervereket az arckép felismeréshez, megesik ilyenkor, hogy összekeverednek a request-ek nem?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #348768 üzenetére
Szerda reggel maga lesz az álom. Egészen Pest határáig.
-
ParmaBoy
tag
válasz
szabonagyur #348731 üzenetére
-
Micsurin
nagyúr
válasz
szabonagyur #348699 üzenetére
Nem igazán... csak nem volt őszinte a mosolyom Mátrából hazafelé mikor hallhatóan elkezdte kitolni a levegőt. Csak végül nem itt ranteltem hanem szegénynek panaszoltam.
Az egyik cooler cső egyértelműen kirepedt a divertert meg kézzel benyomtad (lefogott véggel), viszont ezek cseréje után is kifújunk.
Ha meg már hozzányúlunk (mivel gyárit marhára nem találok csak Magneti Marelli, Mahle stb vackokat) akkor már agyaltam mit lehetne.
edit.: a másik probléma felhívtam tegnap kíváncsiságból Kolleréket Győrben, mikor megkérdeztem honnan is van a felújított csigáikhoz a ház akkor vonaglott válaszolni. (Fordítok, kínai.)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #348699 üzenetére
tboldi megfertőzte.
-
válasz
szabonagyur #348651 üzenetére
Ezért mondom h sok az ismeretlen és az az ár nem minősül soknak körülményektől függően.
-
válasz
szabonagyur #348646 üzenetére
Még egyszer -a javítási összeg nem sok. Az autók kurva drágák lettek. Egy kis kategóriában is ott van a mátrix lámpa már. Persze lehet most azzal jönni h az autó értékénél van egy szint amit átlépve már nem szívesen látja egy leendő vevő és ez jogos - ugyanakkor még mindig nem tudjuk milyen autó és azt sem hogy az értékesítés során mi hangzott el. Ha a 4 éves törésmentes kocsi ára 20-30 milla lenne akkor azért felmerülnek kérdések. Csak nem érdemes keverni a javítás költségét azzal hogy
1- a kocsi rommá volt törve
2- mindig minden az eladó szándékos rosszindulatán múlik.
Még akkor sem ha ez utóbbi sokszor előfordul.
Előbb halljuk mi is az a kocsi pontosan milyen futással és én leszek az első aki kimondj a h az eladó egy tetű. -
válasz
szabonagyur #348624 üzenetére
Egy S500nál pl éjjellátó, radarm 2x lézeres lámpa, lökös , két nagy, 1-2 kicsi hűtő, egész elemek, fújás és még egyszer ennyi a munkadíj. Nem olyan sok.
-
válasz
szabonagyur #348612 üzenetére
Megnéztem én is, 7 hónapos, 8 k km-es autóra 24 bejegyzést hoz. WTF? idióták.
szerk: nem idióták, inkább lehúzós banda.
-
Harcipocok84
tag
válasz
szabonagyur #348619 üzenetére
Ez külföldi autó. Mondhatni frissen behozott.
Az történhetett, hogy rommá törték, majd a karosszéria elemeket, fényszórókat, stb. megcsinálták, valószínűleg gyári elemekkel, minden mást ami nem látszott azt hagyták a francba. Így ment szarrá a kerékcsapágy, így nem volt feltöltve a klíma gázzal, stb...
Tényleg semmi nem utalt arra, hogy törve lenne, szép az autó kívülről. És mint írtam a biztosítós mikor kötöttem rá a Casco-t végigmérte alaposan, és mindenhol gyári volt.
És természetesen az eladó mindent tagad. De most ha ő azt mondja hogy nem tudott róla, akkor ennyi, be kell hogy nyeljem mert ő azt mondtam nem tudott róla? Bízom benne hogy nem... -
Harcipocok84
tag
válasz
szabonagyur #348611 üzenetére
Nyilván egy kerékcsapágy miatt nem vertem volna az asztalt, megcsináltattam (150K)...
A másodiknál (150K) már húztam a számat, de az autó tetszett, megvolt a love.
A klímánál már nagyon pipa voltam, de most 60K-ért nem fogom az egészet visszamondani.
Igazából most nincs is gond az autóval, a kormány ropogáson kívül. Viszont a szerelő azt mondta, hogy ők megnézték a mechanikus részeket és nem találtak hibát, tehát valszeg valami költségesebb lesz az önvezető rész körül. Ekkor néztem rá az AutoDNA-ra, hogy mi a franc. És hát ekkor tudatosult bennem, hogy valszeg minden hiba erre a balesetre vezethető vissza: a komplett kormánymű hibák, az elszállt gáz a klímából, stb..
Egyébként megtekintéskor az autó gyönyörű volt, a festékvastagságot is megmérte a biztosítás, nem találta fényezett elemet. Egyedül ez a búgás+kopott gumi, de én laikusként úgy voltam vele egy gumicsere megoldja...
De belenyugodni sem szeretnék, mert így eladni még piaci ár alatt is lehetetlen.... -
válasz
szabonagyur #348479 üzenetére
Márkaszervizben nem is eszeveszetten drága, az olajat 4x-es áron adják.
Szerk: a bolti árra írtam a 3-4 K/l-t
-
ParmaBoy
tag
válasz
szabonagyur #348463 üzenetére
"Egy jo kazi, egy verda ami megyen, azt' kesz"
-
Reggie0
félisten
válasz
szabonagyur #348343 üzenetére
Ha szondaztatnanak a boltok bejaratainal is, akkor erdekes dolgok derulhetnenek ki
A videki elet nagy rejtelye, hogy tuskere sort vagy sorre tusket kell-e inni reggelire.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #348343 üzenetére
Nagyon frusztraltak az emberek itthon sajnos.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
szabonagyur #348268 üzenetére
Akkor már nem jobb a három vezető dátumot megszavaztatni? Vagy így érted?
Agyaltam kevesebb dátumon, de ismerem én itt az Outlookokat?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #348077 üzenetére
Saccolni egész jól tudok.
-
aktív tag
válasz
+1, én is mindig az oszlopon kiírt árhoz képest kevesebbet várok a kijelzőn, csak utána érintek a fizetéshez.
Közben múlt heti ~1500 kilométeres Dolomitok túra fogyasztás (itthon Mol, ott Eni): 5,73.
-
Safranek
aktív tag
válasz
Tanulság : elborult aggyal ne menjek tankolni.
@Qru : illetve más ne járjon így.
-
Safranek
aktív tag
válasz
szabonagyur #348070 üzenetére
Igen , azt a hibát követtem el , hogy nem figyeltem rendesen.
-
Safranek
aktív tag
válasz
szabonagyur #348058 üzenetére
100-ast. Sorrend jó volt.
ez akartam felhasználni:
És benne van a kijelölt kutak között. -
krono.
tag
válasz
szabonagyur #348064 üzenetére
Semmilyen jegyzőkönyvbe nem vették fel, nem kezdték el vizsgálni, mivel nincs náluk a termék. Most nyugodtan jelezheti a válaszemailre, hogy elállási jogával szeretne élni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #348028 üzenetére
Lahet addigra faradnak el a Roman vendegmunkasok.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #348015 üzenetére
De miert? Nincs ott semmi nehezito korulmeny…
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #348011 üzenetére
10 eve meg nem vt ennyire veszes. Ez is a Morok hibaja.
Igyekszek nem fomusor idoben menni.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #347982 üzenetére
Amíg nem vagyok rászorulva, addig nem.
-
weiss
addikt
válasz
szabonagyur #347961 üzenetére
Irreleváns kérdésre hoztam abszurd példát.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #347959 üzenetére
Pedig mar vartam a szabadkomuves/gyikemberes megfejtest.
-
weiss
addikt
válasz
szabonagyur #347959 üzenetére
Mi a kérdés? EESZT-ből szedjék ki, ami kell nekik, csináljanak vizsgálatot, és kész.
-
weiss
addikt
válasz
szabonagyur #347939 üzenetére
Majd ha a bankban a vallásodat kérdik, akkor is ezt mondod?
Biztos vagyok benne, hogy az orvos nagyon szivesen elmondja mit miert kerdez meg
Ja, legtöbb háziorvos nagyon képben van bármivel... -
dethroner
veterán
válasz
szabonagyur #347939 üzenetére
Hát az utóbbi 30 évben alkalmas voltam, nincs ez másképp most sem. Azért zavar 1-1 kérdés, mert egyrészt nem tartozik a tárgyhoz, másrészt nem tartozik senkire. Lehet azt mondani hogy túlreagálom, de ha legközelebb olyan kérésre is választ kell majd adnod hogy pl milyen gyakran élsz nemiéletet vagy bármi más hülye kérdést? Mert ahogy nézzük téged az nem zavar ha bármit kérdeznek, csak hamar letudd a kötelező kört és mehess a dolgodra.
-
válasz
szabonagyur #347780 üzenetére
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #347780 üzenetére
Akkor csak vaksi vagyok.
szerk.: Ja, megvan, én a "tow" és a "hitch" szavakat kerestem.
-
ParmaBoy
tag
válasz
szabonagyur #347436 üzenetére
Annyi, hogy a focus eseten nem tudok hofokot allitani, azon indul el, amin hagyva lett.
-
ParmaBoy
tag
válasz
szabonagyur #347426 üzenetére
Vegyes a kép. Ford sync4-el pl. tudja (benzin és dízel is). Skoda (superb) is tudja, sima 2.0 tsi dsg. Corolla hsd is tudja, bár az nem "sima".
Hirtelen ezek jutnak eszembe, ezek vannak a telefonomhoz adva, aminél tuti működik.
-
szebe
addikt
válasz
szabonagyur #347152 üzenetére
Mert itt csak áldozatok vannak, elkövetők soha. Tettekért vállalni a felelősséget? Ugyan kérlek…
-
Eugene Roe
őstag
válasz
szabonagyur #347152 üzenetére
Mert ő nem is parkolt a szarával a park közepébe
csak odafújta a szél.
Mielőtt azt mondod, hogy ott se voltál, nézz szét, van-e kamera a környéken
de mivel csak pénzbünti, minek tagadni?
-
TheProb
veterán
válasz
szabonagyur #347019 üzenetére
Fu, valami katasztrófa lett ez a felület... Már 2 autó eladásomat probléma nélkül le tudtam jelenteni az elmúlt években, de hogy ez mit össze nem szerencsétlenkedik most... Most végre sikerült továbbjutni. Most a beküldésnél száll el "Az ügy elektronikus úton nem intézhető, kérjük fáradjon be valamelyik okmányirodába." dumával...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #346782 üzenetére
Ehhez nincs app, kulcsról ahogy Tse írja.
-
válasz
szabonagyur #346782 üzenetére
Kulcs
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #346778 üzenetére
Azt Bubi is tudja (már mint a kürtölést). Múltkor megijesztettem a mélygarázsban vele egy kollégám. Jól lemosta a bokáját.
-
KAMELOT
titán
válasz
szabonagyur #346424 üzenetére
Ez már sajnos a vállakozó utasítása, mert fillérba.ó.
Ő azt csinálja amit mondanak neki.
Érdekes itt AT-ban ki van téve a sima utakra, hogy 3,5t és mindenki betartja.
Szabályokat be kell tartani.
A másik, hogy azokon a részeken, ahol több cég vagy nagyobb forgalom van megfelelő utakat kéne csinálni. Ha BP-n 25 éve nincs változás akkor mit akarunk Egyházán?Qru: +1
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #346424 üzenetére
Es akkorba hanyatlo nyugaton miert nincs ilyen gond?
Ezeket a yardnak kene kiszurni + kemenyebb szabalyok. Ja meg jobb minosegu utak persze.
-
KAMELOT
titán
válasz
szabonagyur #346420 üzenetére
Ahogy Qru írja. Sajnos az aszfaltból kispórolják az anyagot.
Csehek jól csinálták. 50-60 évre le van a gond. 40cm beton az autópálya. Még tankal srm gyúrod ki -
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #346420 üzenetére
Ott sem a tempo miatt van, Inkabb az a gond, hogy kisporoljak az anyagot belole...
-
válasz
szabonagyur #346235 üzenetére
Nem követtem a thread elejét, de akkor jár az ejnyebejnye boldi ellenfelének
-
Micsurin
nagyúr
válasz
szabonagyur #345582 üzenetére
Karma, ~2 éves tárcsa, ~2 éve felújított generátor... meg egy olyan szerviz akiket eltiltanék a szerszámos közeléből.
Mondok jobbat, ezeket itt ajánlották a fórumon...
BigBlackDog ...nyugi abból már van egy tarcsi 5.-ig is! Rossz esetben pótolni, még rosszabb esetben belehúzni a szervizest és meggurítani...
Így is morcos vagyok mert kellett lemondjuk szállást... volt terv a hétvégére asszonnyal. Lett volna egy kis Bükk tervben, mert jövő hétvégén a ComiCon miatt nem lesz idő, utána tippre csapatépítő.... szóval remek.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
szabonagyur #345582 üzenetére
Ezért nem szabad felnicserében gondolkozni egy szép autónál; a végén még mindent is javítani kell rajta.
-
szebe
addikt
válasz
szabonagyur #345519 üzenetére
A svájci különösen akkor szívás, ha január vége-február elejére jön ki a turnus
-
válasz
szabonagyur #345254 üzenetére
foleg, ha ugy akarja eladni, hogy cseresek a befecskendezok, a turbo, es a valto is problemas lehet
igy nem csodalom, hogy nincs ra vevo.
szerk: egyebkent szerintem ez egy marha nagy nehezseg most az oreg premiumok eladasakor, hogy olyan funkciok nincsenek bennuk (pl. carplay) ami mar egy dacia dusterben is alap manapsag.
-
Eugene Roe
őstag
válasz
szabonagyur #345003 üzenetére
Asztalos a legszarabb munka, 10x annyi befektetés kell eszközökbe, mint egy villany vagy autószerelőnek. Ráadásul még szépet se tudsz csinálni (keményfából), mert mindenkinek az olcsó, szar, egyen kell (illetve csak azt tudja megfizetni / kivéve ha éppen te dolgozol Hatvanpusztán)
munkaerőproblémáról be is beszéljünk, sokkal hosszabb és drágább a betaníttatás is, szakképzés meg nincs.
Akkor már inkább tetőács, ha fával akarnék dolgozni
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #345028 üzenetére
Van, amíg le nem nyúlják. EÜ doboz nélkül nem megy át műszakin (kötelező tartozék).
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #345028 üzenetére
Magyarországon nem lehet forgalomba hozni enélkül autót. Ha tartósbérletes kocsiról van szó, akkor valaki hanyag volt.
-
válasz
szabonagyur #344372 üzenetére
1720 km es 19 ora
Jujj, nem szeretem a repülőt, de ilyen távon inkább az.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #344372 üzenetére
Azert az szep tav meg radaros tempomattal es savtartoval is (akkor is vegig kell ulni).
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #344252 üzenetére
Ez így eléggé áthallásos.
De meg, igen.
Viszont őt nem láttam sehol.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
szabonagyur #344026 üzenetére
Szerelőt ajánlott csak nyugi
-
Emunem
őstag
válasz
szabonagyur #343990 üzenetére
sokáig fog menni, ott szárad meg nekik a pénz a boltba...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #343990 üzenetére
Akkor az inkabb penzmosoda lesz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #343950 üzenetére
De abból is szigorúan dízel, mert az keveset eszik.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
szabonagyur #343943 üzenetére
Komolyan ha megcsináljuk a féltetős beállót az Audinak ráfogok szokni, hogy azt a ~10-12k-t amit hétközben pöfékelek el, azt inkább szombaton kiautókázom, hétközben meg tekerek befelé. Mert olyan jók az utak az ország legfőbb falujában, hogy az már kriminális....
-
Micsurin
nagyúr
válasz
szabonagyur #343937 üzenetére
Igen, írtam is tegnap az M3-Hungarian kifelé kaptam ajándékot... ~20cm mély kátyú.
[link] itt ahogy felmész az M3 bevezetőre. -
Micsurin
nagyúr
válasz
szabonagyur #343812 üzenetére
A kocsi hibátlan de azt senki nem mondta, hogy én normálissá váltam!
Most mentek el a gyári foncsorok Gyömrőre, a burák meg polír + fóliára. Szóval a Depoktól is hamarosan megválunk és visszakapja a gyári fényszórókat.
Ősszel kijavítjuk a fényezést, és sanszosan kap egy cooler ugpradet is. Én az Opelt is nagyon szerettem volna szeretni, mondhatnánk ez egy "it's not me its a you problem" volt ott is!Qru Hehe én is Nissenst néztem...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #343659 üzenetére
Ma az M1 kaptam kovet a cserekocsira. Szerencsere nem repedt de eleg nagyot szolt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #343657 üzenetére
Akkor meg varj a karjelentessel.
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur #343534 üzenetére
És ma is
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #343534 üzenetére
Bubi is kapotz szegeny.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #343446 üzenetére
Majd fog.
Előbb-utóbb biztos.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #343299 üzenetére
Na merre lesz a séta? Az szép túra lesz, mi most kb 3700-at mentünk. Fogyit nem nézegettem de 200-nál 10-et írt a bc.
Tetszik az a korlátlan német autópályás dolog, ha itthon is lenne tuti kiíratnám Buiból a gyári Vmax limitet.
-
válasz
szabonagyur #343293 üzenetére
Munkanap áthelyezést sose tudtam értelmesen megmagyarázni külföldi kollégáknak
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Mindig a kismeber szívja meg. Szabin spórolok én is, nem állok olyan jól sajnos és elején több elment mint terveztem előzetesen.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Ja németek is vagy dolgoztak 2-án vagy kivették szabinak. Én se nem vettem ki, se nem dolgoztam.
Na jó egy e-mailre válaszoltam. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #343273 üzenetére
Az most így hirtelen nincs előttem de elég ötlettelen.
-
KAMELOT
titán
válasz
szabonagyur #342113 üzenetére
Fel kell jelenteni!
Simonjoe: Édeapámnak volt egy 1971 Chrysler 180 1.8 motorral 100hp hátsókerekes, 4-es manuál.
Az is alsó hangon 10 liter evett. Akkor ez volt a technika.
Annó 2 évet kellett várni mire a Prágai Mototechnából leküldték ide Pozsonyba.
Akkori ára 71.000 csehszlovák korona volt. Csak hogy érthető legyen az ár...akkoriban egy 5 szobás emeletes ház + 7 áras telek került ennyibe.
A kép ilusztróció, de pontosan ugyan ez volt neki is.
10 éve eladtam, amúgy sem fértem bele, meg foglalta a helyet. -
F_Zolee
nagyúr
válasz
szabonagyur #341675 üzenetére
Fogalmam sincs, mert nem tudom.
-
válasz
szabonagyur #341675 üzenetére
Úgy rémlik, a kötelező érintésvédelmi ellenőrzést eltörölték.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #341401 üzenetére
Ehh szenyók. Pedig rendelet van rá 2012 óta, hogy a forgalmazó köteles átvenni: [link]
Legközelebb csak simán hagyd ott náluk.
-
válasz
szabonagyur #341401 üzenetére
Bárdinak a drva anyját?
Korm. rendelet értelmében a gyártónak – a forgalmazón keresztül – átvételi kötelezettsége van. Magánszemélyek az országosan megtalálható bármelyik hulladékudvarban ingyenesen leadhatják a használt akkumulátorokat és elektronikai eszközöket, mint veszélyes hulladékokat -
stickermajom
addikt
válasz
szabonagyur #340732 üzenetére
De gondolom nem is próbálod 50 fölött bevenni őket a rázóköveket is használva.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
szabonagyur #340670 üzenetére
Van csak nem mindent lehet bent mindig nyomni szabadon / nagy a várólista.
Tavaly meg sajnos az Opel annyira vitte a szabadon allokálható lóvét, hogy a Sovol SV06+ végül elmaradt itthonra....
Idénre van tervben majd őszre.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
szabonagyur #340652 üzenetére
Mi környezetbarátabb? 2-3 ABS a következő 5-6 évben vagy 1db PC elem?
-
válasz
szabonagyur #340661 üzenetére
Nem kellene összefüggésben lennie vele.
A BMW-ben se csinálok semmit évek óta, már a második telefonnal megy, több iOS verziófrissítés is volt, és ugyanúgy működik. Ha valamit elbasznak, azt az iOS-el lehet csak
Egyszer jól megcsinálod és működik. Max olyan firrítést tudok egy ilyen eszközre elképzelni, ami egyéb más telefon kompatibilitását segítené elő, vagy a saját eszköz optimális működésével lenne kapcsolatos (melegedés, fluidabb működés, stb.) -
válasz
szabonagyur #340658 üzenetére
A 75 éves édesapámnak ez már lehet sok lenne. Én meg nem akarok ezzel szórakozni.
-
válasz
szabonagyur #340656 üzenetére
Rég rossz szerintem, hogy valamit először kissé bonyolultan frissíteni kell ahhoz, hogy működjön
-
ParmaBoy
tag
válasz
szabonagyur #340609 üzenetére
Ez kiraly!
mehetne az osszefoglaloba, hogy ne vesszen el.
-
rhunseeker
tag
válasz
szabonagyur #340426 üzenetére
Havert pont nemrég vették ki és kapott egy 6500-as csekket ajándékba, azért kérdeztem, hogy ezt csinálják-e trafival is, vagy csak helyszíni bírság játszik ilyenkor?
De akkor megnyugszom
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #340183 üzenetére
Most értem haza.
Ja, a MiTo is csak 98-as vagy annál nagyobb oktánszámú benzinnel tudja a gyári 155 paciját, és ebből lett aztán 179,8. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #339975 üzenetére
Ha mar Jazz, most reggel gyorsan megtankoltam: 7.44 full varosi hasznalat.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #339975 üzenetére
Mert nem digó, nem passzol abba a környezetbe.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
szabonagyur #339956 üzenetére
Sima 1.4T S-Crosson is ECO gumi volt (talán EcoContact 5), amit rögtön váltott egy Quadraxer 2. Tapadásra nem tudok nyilatkozni, mert csak utasként voltam, de zajban ég és föld volt a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest