- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Szoszo94 #349615 üzenetére
Azt elengedtem...
Olvass bele az Alza vagy az Allegro véleményekbe, csak az dícséri aki beszerelés után értékelte. A többség aki 3 csillag és alattit nyom az jellemzően írja, hogy 4-6-8 hónap után kiment az egyik sor led és elkezdett pislákolni. Sajnos nekem is marad a 6500K ha rápróbálnék a LED-re... nem hiszem el, hogy vagy hatalmas aktív hűtéssel van csak meleg fehér, vagy csak kínai van. Komolyan csak erre a kékesfehérre - semleges fehérre van igény?
radi8tor Így...
-
tboldi
nagyúr
válasz
Szoszo94 #348983 üzenetére
Ha ide írogatsz, akkor te is ráérsz kutakodni szerintem.
De hogy lásd, kivel van dolgod, adok egy kiindulási alapot. -
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Szoszo94 #345080 üzenetére
Csak azért mert anyámmal élek, A4-el járok, kutyám van... és még kemény se legyek? Végre van egy autó amit merek szeretni mert nem fog alattam atomjai hullani... semmi másom nincs csak helyzeti előnyöm! Ha már párom is végez a 2. egyetemmel és 100%-ra kapcsol a lakás projekt ne aggódj nekem sem lesz ennyira laza. Szóval most bele kell húzni és megcsinálni amket akarok!
Lámpa szép lesz!
Nálam most vannak Gyömrőn foncsorozáson, hasonló a terv! Ezek a macska szemes IS-ek örök formák, komolyan!macilaci78 Ijáj ez az ahogy lejössz a pályáról és van a kis felüljáró? Maradt belőle valami?
-
sagesz93
addikt
válasz
Szoszo94 #343540 üzenetére
Én is köszi a fórumos talit, sajnos gyerekkel nem volt túl egyszerű, de legalább meg tudtam jelenni
kis vacsi szünet után én is átmentem az esti találkozóra, hát ott komoly tömeg volt az tuti. Kevés volt most az egzotikus autó. Nissan R35 GTR volt tán számomra a legkomolyabb gép amit láttam részemről. Az abarthot nagyon szeretik a fotósok, most is lőttek róla képet
[kép]
-
-
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Szoszo94 #341048 üzenetére
akkor az nem ultrahangos, es foleg nem kene hallani az autoban
17-18kHz felett az emberi ful nem igazan hall semmit, foleg 30-40 eves kor felett, meg ha van hatterzaj vagy szelzaj is melle egy alacsonyabb frekin az siman elnyomja
ezt uzemorvosi vizsgalaton fejhallgatoval merik es eleg nagy csendben, akkoris 13-15kHz-g erdekes
szoval ha hallasz barmit is, akkor az nem ultrahangos riaszto -
-
Petyyyyy
addikt
-
válasz
Szoszo94 #339063 üzenetére
Nekem az alap K2 volt, ritka használat mellett kihúzott ~15 évet, de a bogarakat nem szedi le. Kaptam ajándékba egy Boscht, azt a szüleimnél tartom, pont térkövet takarítani.
Magamnak (használt) iparit vennék, de inkább nem veszek semmilyent, a budaörsi Tesco útba esik autópályás menet után, annak a teljesítményét kb. lehetetlen észszerű összegből megközelíteni (500 Ft-ból lemosom). -
Emunem
őstag
válasz
Szoszo94 #339063 üzenetére
Én is azt vettem meg, 3 éve hibátlanul működik, bőröd felé ne nyomasd, nekem ujjaim megjárták már 1x… Mindenre elég, gondolom te is a K3 home csomagot vetted. Betont is bontja, ha kitartó vagy.
Meg egy 10m-es forgó fejes csőtisztítót (görény??) is vegyél, aztán többet nem fogsz vízszerelőt hívni.
Most vettem még barkácsoláshoz WD3 P szériás porszívót (extra konnektor vezérlés), de szivócső karcher-hez nem méltóan merev, nézek is valami tartósabb, lazább csövet hozzá. -
tboldi
nagyúr
válasz
Szoszo94 #338769 üzenetére
Én nemrég cseréltem és upgrade-eltem, de ami előtte volt, az nem döccenésnek, inkább határozott rántásnak volt nevezhető.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Szoszo94 #338536 üzenetére
Aha, vmi miatt úgy rémlett, hogy nagyobb a hátsó fék. De akkor lehet az IS200-al keverem.
Az enyém alapmotoros, ehhez elől 277 hátul 286-os tárcsa van a dízel pl már előre 294-es tárcsát kap (meg az azonos padlólemezre épülő de nehezebb Forester is ugyanazzal az alap motorral ami az enyémben is van).
Bubi is dobfékes, azért kapott hátra olyan nagy tárcsát és ugye a betét szintén kis vékony emiatt. Bár ebből a kivitelből van 266-os hátsó tárcsás, szóval ez olyan mix: előre a kicsit kapta hátul a nagyot. Na azt hogy legózták össze a Japók?!
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Szoszo94 #335952 üzenetére
A motor egy éve van a seggem alatt. Az eladót kértem, vigye el eredetvizsgára, belealkudtam árba. A vizsgaállomáson meg leműszakizták, eredetvizsga elmaradt. Amúgy talán júliusra esne. A kocsi pedig augusztus, lehet, én is inkább szinkronba hozom őket, úgyis ugyanarra az évre esnek.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Szoszo94 #334920 üzenetére
Azt de utálom én is, amikor úgy villognak meg másnak rám, hogy engem is feltartanak. Olyankor kihúzódok a sáv szélére, hpgy lássa előttem is vannak. Persze 10-ből 5x ez sem hatja meg a villógósokat.
Bubiban nincs tarcsi azzal nem nagyon tudok oktatni (kivéve ha pl vmi még gyengébb autó csinálja, múltkor i3-as BMW. Azt nem is értettem mit akar) de amíg megvolt a Baby addig rendszeresen kilőttem és többnyire még x80-ig se nagyon kellett menni, hogy feladják. Ez első és máig egyetlen céhes ami hiányzik... -
Blindmouse_
senior tag
válasz
Szoszo94 #334920 üzenetére
ismerős ilyenkor mindig azt csinálta hogy kicsapta jobbra az indexet.. elvette a gázt, hogy na akkor majd a "kamionsor végére visszasorolok". mire eddig eljutott, addigra a villogónak lefőtt a kávé teljesen.. utána jött ugyanez fordítva hogy na eddig sietté akkor most miért nem mész?
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Szoszo94 #334721 üzenetére
Na én pont ezt nem értem. Utolérek valakit a pályán (oké, nem így, én kedvesen köszönök
), aztán megmutatja nekem 300m-en és elmegy, utolérem, lehagyom. Semmi értelme nem volt, de megmutatta.
Általában annyi szokott a különbség lenni, hogy 300/500m-ig, vagy pár km-ig nyomja neki.
De a végén lehagyom (az ő értelmezésében a végén én "nyerek").
Nekem a kedvencem egyébként, ha van előttem valaki gyorsabb, és tisztítja nekem az utat. Sokkal jobb lesz úgy a fogyim(kevesebb úgy a lelassul, visszagyorsul metódus).
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Szoszo94 #334685 üzenetére
Nem sokat mióta hozzáállítottuk a kódindexet. Ez ~4,8-nál számolva sem lenne több. Olyan ~1,5dl-vel szokott optimistább lenni a kelleténél!
radi8tor ...
Egyébként míg nem nyúltunk bele valóban nagyon sokat csalt, azóta egész jó. 99%, hogy a képernyője nem a gyárija volt és a nepper kivette belőle a gyári grafikust. Mert amint betettem a GID-et és feltanítottam a megfelelő tankszenzorra, azonnal értelmeset mutatott mint a range mint a fogyi.
-
tboldi
nagyúr
-
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Szoszo94 #333372 üzenetére
itt meg ugy vannak vele, amig nincs defekt, jojazhe'
par honapja is allok lampanal kanyarodosavban begurul mellem egy 3.5t-s tgk a egyenesen haladoba piroshoz, hallani azt a tipikus betetvasig le van kopva a fekbetet hangot
segge is ugy ult hogy abban nem 1 tonna cucc volt hanem 3-4
es akkor az ilyen is jon a vasig kopott fekkel -
macilaci78
nagyúr
-
426os
őstag
válasz
Szoszo94 #328400 üzenetére
Én azt látom, hogy ha két sávos az út, akkor azért kisorolgatnak a külsőbe, de ha 3 sáv van, akkor már nagyon félelmetesen messze van a külső sáv és csak a középsőig merészkedik a többség. Amin meglepődtem, hogy elég sokan kielőznek újabban jobbról is, akár engem is, aki csak addig van a belsőben, míg az előtte lévő lehúzódik, hogy megelőzhessem.
Mindenesetre azt a fajta tolást, levillogást, aggresszivitást, amit MO-n tapasztalaok, itt még nem látom. -
Emunem
őstag
válasz
Szoszo94 #328400 üzenetére
Lájk, én egy leállósávban elözni próbáló szlovák ficsurt tartottam fel, egy másik hondás osztrákkal, valahogy müködött köztünk a kémia, mert egyböl lezárta a csávót, hogy ne tudjon meglógni. Pár száz méter után rendőr éppen dícsérgetett egy román mikrobuszost ugyanezért, én odaérve, két dudaszóval jeleztem, hogy újabb kuncsaft, erre ö nyomtott nekem egy fallout-s Vault boy beállást, és intette is le a delikvenst megbeszélésre. Magyarba meg a rendőr szólt rám, hogy mi a f...-rt nem hagyom elmenni azt, aki szabálytalankodni akar, közben meg csak simán menekülő utat képeztem középre (ahogy egy-két helyen transzaprens is kér) a paraszt meg nem tudott emiatt elmenni mellettem, majdnem kocc is lett belőle. Többek között ezért is utálom a magyar rendőröket.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest