Új hozzászólás Aktív témák

• tboldi

nagyúr

válasz CactuS #155435 üzenetére

Yep, pedig szívesen roadstereznék, főleg egy S2K-val. :K

Egyébként nem is számítottam másra az MX-5-tel kapcsolatban, csak a poén kedvéért ültem bele. Még a rám várakozó emberke is röhögött, amikor négykézláb másztam ki. :DDD

(#155436) j.bravo: A kuplung az ilyen, van benne egy ún. clutch delay valve, ami a csúsztatást hivatott segíteni a gyakorlatlan vezetők számára, de időnként több ideig csúsztat, mint azt szeretnéd, és a fogáspont is kissé inkonzisztens. Sajnos nem lehet eliminálni sem, bele van építve a munkahengerbe.
    De ha csak azt találod furának, hogy kemény a pedál, azon lehet segíteni folyadékcserével, közönséges DOT4 fékfolyadék kell bele.
    És ha minél kevesebb fakó pirost szeretnél, szívesen elcserélek veled egy ezüst csomiajtót. :DDD

(#155456) CactuS: dafuq :F
    ............................................................................

Megjártam Győrt, nem volt semmi gebasz, de ahogy írtátok, tényleg minden elindulásnál elkapart. Egyszer végre erősnek érezhettem az autót. :C
    Ehhez képest Óváron semmi ilyesmi nincs. És még az utak állapota is sokkal jobb itt; Győrben, a Szent Imre úton majdnem elsírtam magam. :O

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák