Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MasterMark
üzenetére
Nem nekem csak Bubi van. A Passatot nyugdíjazták és helyette jött egy Skoda. A Fűnyírót-t meg átvették ősök mert szó szerint szétrohadt a Puntójuk. De cukik, néha azért kölcsönkapom még.

-
törölt tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Kéziváltónál minden jobb.

DSG-t azok használnak akik féket is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Skormi az új céges autója Qrunak, Kormi nyugdíjba ment.
-
kisza25
félisten
válasz
MasterMark
üzenetére
Talán Skodakormi? A régi kormit váltó céges?

-
BigBlackDog
veterán
válasz
üzenetére
Egyébként annyira nem szörnyű, ha nem kerül a váltó ilyen váratlan helyzetbe. Ha meg már mozog az autó, akkor teljesen rendben van szvsz. Mindenesetre nekem tetszik, ahogy villámgyorsan rakosgatja egymás után a fokozatokat fél-háromnegyed gáznál és a gyorsuláson meg közben szinte semmit sem lehet érezni.
-
BigBlackDog
veterán
Legtöbb esetben nálam is így működik. Most nem tudom pontosan, hoy mi baja volt, de szerintem túl gyorsan léptem le a fékpedálról és leállítás után nem volt elég ideje, hogy teljesen álló helyzetből újraindítsa a motort.
A második részben írtakat még nem tapasztaltam eddig, de majd legközelebb figyelek, hogy akkor indítja-e a motort, mikor elindult az előttem lévő. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Skormiban ez legalább jól működik. Olyan gyorsan indítja újra, hogy amint elkezdem felengedni a féket már jár a motor (mielőtt teljesen felengedném). Sőt ha állnak előttem és érzékeli, hogy elindult az előttem lévő akkor máris indít (akkor is ha az ACC éppen nem akítv).
-
törölt tag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Amíg nincs villanymotor a DSG-s belsőégésű mellett ami ezeket kiküszöböli addig nem is lesz jó. Ezt a váltófajtát nem hétköznapi használatara találták ki, csak a marha egyszerű szerkezete miatt jól lehet vele a károsanyag meg fogyasztás értékeket tartani, meg gondolom olcsóbb is ezért nyomatják annyira. Mindent kiöl abból amiért az automatát szeretjük, kivéve azt hogy magától tud váltani.
Chiptuningot a váltónak, meg kiiktatni a startstopot. -
BigBlackDog
veterán
Polo "hajónapló":
Kezdek rájönni, hogy egy startstoppos, DSG-s autó lélekkel rendelkezik. És megfelelően kell érteni a lelkéhez, ha szeretnéd megmondani neki, hogy mit csináljon. Felfoghatatlan az érzés;
1. Amikor a körforgalom bejáratánál megáll az ember egy másodpercre
2. A startstop leállítja a motort
3. Majd leszállok a fékpedálról és az autó elkezd visszfelé gurulni
4. Ezt követően kell 1-2 másodperc, mire a startsop és DSG párosa rájön, hogy miért is akarom a gázpedállal átszakítani a taposólemezt már egy ideje.
A LEDes világítás VW általi értelmezésével is próbálok megbarátkozni. Elvileg LEDes lámpák elől, hátul, kint és bent. Gyakorlatilag LEDes fényforrások vannak elől mindenhol, kivéve a ködfényszóró. Ott két halogén van. A hátsó LEDes lámpa azt jelenti, hogy a helyzetjelző, a féklámpa, a ködzárófény és a rendszámtábla világítás valóban LEDdel lett megoldva, de az irányjelzőbe és a -gyenge, de sárgás fényű- tolatólámpába már csak hagyományos izzó jutott. De legalább bent mindenhol LED van, kivéve a csomatérvilágítás. Ott ismételten egy halovány fényű izzó próbálkozik világost csinálni.
-
törölt tag
-
tboldi
nagyúr
válasz
Magnum_
üzenetére
Itt Móváron gyakorlatilag nincs buszközlekedés, talán ~2 óránként lenne egy, ami arra megy, amerre én, annyit meg nem vagyok hajlandó várni. A taxi naponta legalább 2000-2400 Ft lenne (1000-1200 egy út a városon belül km-től függetlenül), de nem csak a vasútállomásra járni kell az autó, úgyhogy ez alkalmanként még egyszer ennyibe kerülne. Bicikli meg a lábam miatt nem opció ugyebár.
És nem csak egy elem fújásáról van szó, lakatolni is kell. A hátfalat ki kell húzni, mert így a zár sem működik olyan finoman, meg a lökhárító is csálén áll középen. Műanyaghegesztőre is szükség lesz...Lényeg a lényeg, kétlem, hogy pár óra alatt elkészülne. Munkaórában számolva lehet, hogy nem lesz sok, de a fázisok között is telik az idő. Ez meg jelenleg nem fér bele.
Arról nem is beszélve, hogy itt szerintem nehéz olyan szakembert találni, aki szépen dolgozik és nincs elhavazva osztrák (fizetőképesebb) ügyfelekkel.
-
törölt tag
Minél többet nézegetem a Cybertruckot annál jobban bejön.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
fonok87
üzenetére
Klíma lenne a legjobb, de alacsony külső hőmérséklet mellett nem fog szerintem bekapcsolni a kompresszor. Volt macskaalom is a kocsiban, de nálam nem nagyon működött (Thalia méret, 2 személy, napi használat mellett). Viszont próbáltam a RainX Anti-Fog nevű "izét". Amelyik üveget bekentem vele, az érezhetően nehezebben akart párásodni, DE esti fényviszok mellett a szemből jövő autók fényét tudta azért zavaróan törni. Meg néha-néha kicsit elkezdett jégvirágozni az ablak belülről is (nagy hidegben, 15 °C alatt). Viszont legalább egy üvegfelületet illik nem átkenni vele, mert akkor arra könnyen ki tud csapódni a nedvesség).
-
Magnum_
nagyúr
Nem igazan ertem a szenvedesed. Ha kamraban fujjak, kb azonnal szarad. Leadod reggel, delutan elhozod es orulsz. Tudom, elfoglalt tanulo vagy, aki minde nap bejar az egyetemre autoval (tomegkozlekedes gondolom, egy nap sem megoldhato), de szerintem mar reg megoldhattad volna

-
tboldi
nagyúr
válasz
focvis
üzenetére
Legalább egy polír biztosan kellene, meg az sem bizalomgerjesztő, hogy a csupasz betonra tette le. A cserével meg az a baj, hogy a spoiler leszedése után marad 3 furat az ezüstön, úgy kétlem, hogy kellene neki.

szerk.: Mivel az Egyesült Királyságból származik, az sem kizárt, hogy van rajta némi rozsda. Az enyémen is van egy kicsi a rendszám mögött, meg a Honda jeles műanyag elem szélén, és ez is angol volt.
-
brumi1024
veterán
válasz
cappa72
üzenetére
Az eredeti célja a szimmetrikus kormányoknál az egyenes állás jelzése volt, itt nyilván, ahogy a többiek is mondják, designelem.
-
fonok87
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Hát annyi idő alatt kb az alsó 1 centin látok ki, de lehet be se kapcsol a klíma. Minimumra tekert termosztát mellett sem, merthogy automata, ~15 fokig lehet lefele tekerni ha jól emlékszem.
Tavaly télen nem érzékeltük ezt. Igaz akkor még Idösapám járt vele napi szinten, de egyértelműen többnek látom a párát. Meg lesz pakolva szilikagéllel. Érdemes valahova célzottan elhelyezni, vagy csak legyen az utastérben?(#156575) Qru: klíma tavaly volt szervizben lyukas hőleadóval. Pollenszűrő tavaly nyáron ha jól emlékszem. Augusztusban került hozzám végleg a kocsi, ilyen még nincs a saját nyilvántatrásban

(#156577): Köszi

-
stickermajom
addikt
válasz
MasterMark
üzenetére
Ha indul egyáltalán a kompresszor 4 fok alatt.
-
fonok87
aktív tag
válasz
MasterMark
üzenetére
-
válasz
freeknight
üzenetére
Mondjuk belvárosban annyira nem volt jó már ez sem. F150 nem ide való a méretei miatt, pedig igen, belül van benne hely bőven.

A sima ranger (limited) sokkal kisebbnek tűnik ehhez képest egyébként.
-
tboldi
nagyúr
Felkerült egy újabb csomiajtó, de ez sem a legszebb. 75-ért adja mindennel együtt. Hááát... Nem tudom...
Azt viszont igen, hogy még ha valamivel több hiba is van rajta, az ezüst sokkal jobb vétel volt 50-ért. Főleg a ritka spoilerrel együtt, ami kb. 20-25k lenne, ha külön venném (és ha találnék).
-
fonok87
aktív tag
Sziasztok!
Villámkérdés, ki mit kezd a párásodó szélvédővel (ha valamit egyáltalán)?
Tél, takony idő, meg mi is ráteszünk egy lapáttal a páratartalomra, amikor edzésről megyünk haza és csatakra izzadtan ülünk be. Öregecske már kicsit a dízel, mire bemelegedne/lefújná a párát hazaérek
Meg ugye ördögi kör, ha nem indulok nem melegszik a motor/fűtés, de ha párás nem indulok...
Hozzátartozik, hogy az ősszel jutott időm az évtizedes autópálya matricák levakarására és ezzel kapcsolatosan egy ablakpucolásra belülről, nem tudom számít-e valamit.
Létezik valami párásodást gátló bevonat-takony-spré? És olyan ami működik is?
A Joker megoldást (új autó) azt már megtaláltuk, egyelőre erőforrás-allokációra vár
Minden tippért örök hála
szerk.: ja, típusilag egy Toyota Avensis Verso, 2 literes D4D dízel (ha kiveszem a hátsó üléseket, hátra befér egy Swift
) -
kisza25
félisten
-
válasz
CactuS
üzenetére
Hehe nekem ehhez aftermarket Kínai csingcsung kellett

De tetszik ez a Raptor, kéne, csak se a garázsba nem férne be, és a melóhelyről is kiutálnának mert még a kisdobozosoknál is nagyobb
Főleg ez a "mindenen IS átmegy" tetszene benne
Hopp egy öreg suzuki, hopp egy matiz, hopp egy mx-5
-
Qru
MODERÁTOR
Van valakinek tapasztalata a Vezzess.hu féle autóátvizsgálós szakival?Bakker, ezt a milyen autót vegyek-ben akartam kérdezni...
-
válasz
cappa72
üzenetére
Is - is, alapvetően igen, a középállást, meg úgy általában a sport, performance, st, ts, rs stb. típusoknál kb. mindegyiknél használják, mint designelem. Egyébként a Twingo RS után elég vicces egy ilyet használni. Gyakorlatilag mindenen gond nélkül átmegy, lassítás nélkül, ami városban előfordul (kátyú, fekvőrendőr, járdasziget, macskakő stb.), viszont a sávban nem sok hely van mellette.

-
-
válasz
gzbotii
üzenetére
Sztenderd (normál fényvisszaverő) tábla ára bruttó 13-15 ezer Ft, csőbilincs kb. ezer Ft, horganyzott oszlop 10-15 e. Ft; szumma max. 30 e. Ft.
+ telepítés
+ tervezés, papírozás
A végén itt is hasonló költséggel járhat.Ahogy Szoszo írja, a KRESZ-ben egyértelműen oktatják, amennyiben a település tábla alá kihelyezik a sebességkorlátot, úgy az az egész településre vonatkozik. (pl. A 760-as út elkészültéig a Hévíz tábla alatt a 40-es virított, a tőle 1-2 km-re következő Keszthely-Kertváros tábla alatt 70; most egyiknél sincs jelezve, így visszaállt az 50 kmh korlát mindkét településen.)
-
Kis színes. Most szerintem a legolcsóbb kis autó ami nem dacia. Béreltem egy automata citroen c1-et (ami ugye = toyota aygo ). A váltó lassúcska (valami olcsó robotizált), hegynek felfelé kettesbe bőg 3 emberrel, de városban elég fürge. Az állam azért esett le mert sok város, elég sok hegy menettel 350 kilométeren evett 5,2-öt benzinkúton mérve (biztos ennyivel jobb a ciprusi nafta
). Összehasonlításként nálam az 1.4t scross allgrip automata ebben az üzemmódban szerintem 9 liter lett volna (mondjuk az scross tesz a hegyre olyan könnyen felmegy, ott alig fogyaszt többet mint feleségem erőlködő jazze, na de városban, ott van zaba) Most ugye 3,1 akcióban ha még tart ez, kis városi törpecirkáló kellene szerintem méltó lenne meggondolásra (hátul mondjuk icurka picurka, és ami volt benne lehúzható vászon tető az nem kellene mert eszi az amúgy is kis fejteret).
-
gzbotii
nagyúr
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
Vannak pihent kreatív emberek

A csináld magad Tesla Cybertruck projekt letarolja az internetet -
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Dunántúlon sok helyen van így megoldva és ez a KRESZ-ben is szerepel. Jó megoldás egyébként, pl Szombathely mellett egyik faluban van 70-es a főúton, viszont Röjtökmuzsajon 30-as van kint - ami nagyrészt indokolt is, mert bár rövid a szakasz ami átmegy a falun, de az jó nagy kanyarokból áll.
-
rbalint88
veterán
válasz
Dluinet
üzenetére
egyrészt felesleges, másrészt a záró tábla egyértelműbben határozza meg a sebességhatár végét, mint egy kereszteződés. pl amikor egy egész településen van 40-es korlátozás, akkor ott az egész település van végigverve 40-es táblával. idiótaság. lásd Budakeszi. sokkal egyszerűbb lenne az elején kirakni a 40-est, végén az áthúzott 40-est, mint Ausztriában.
-
rbalint88
veterán
válasz
üzenetére
azzal kiegészítve, hogy sok helyen lehetne emelni a határt nagyobb utakon 50-ről 60-70-re és megszüntetni a KRESZ-ben azt a gyakorlatot, hogy kereszteződésenként ki kell rakni a sebességkorlátozót, ha eltérés van az alap megengedettől. át kellene alakítani úgy, hogy van egy nyitó és záró tábla. balra és jobbra is így csinálják. a németeknél és szlovákoknál nem emlékszem hogy van.
9km/h fair deal, kis lejtő még nem zavar bele, ha alapvetően tartod a megengedettet. -
máyköl
veterán
Ugyfelkapun letezhet olyan opcio, hogy a postan at nem vett torzskonyvet (kulfoldon tartozkodas miatt) ujra kisereljek kuldeni?
-
Gaben92
őstag
Na jó, az más kérdés.
Itt nincs ilyen mutyizás mert a munkavállaló egyből felnyomná a munkáltatót ha ilyenekkel trükközne az meg rögtön mehetne a hűvösre. Mindenki szépen fizeti az adót amiből szépen rendben vannak tartva a kórházak, utak, stb és működik az ország ahogy kell. Magyarország után eleinte rohadtul furcsa volt. Mondjuk ez egy olyan dolog amihez kellenek az emberek is. De ez már nagyon OFF, úgyhogy duplába is teszem. Fehér Farkas: Nálunk 7km/h túllépés után villan a vaku függetlenül attól, hogy 30-as vagy 120-as tábla van.
-
törölt tag
válasz
Gaben92
üzenetére
Nálunk ennek semmi értelme addig amíg rengetegen 6 órás minimálbérre vannak bejelentve, aztán semmi köze hozzá a jövedelmének.
De mondjuk ez se normális, hogy 50 helyett 68-cal mehetek, meg 130 helyett 150-nel. Ezen kb., az összes ország tágra nyílt szemekkel néz, nem csak a "nyugati". -
-
Gergőke88
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
De ez TSI

-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mielőtt belép Feri-lejön-a-hegyről a szalonba, úgy 7,279 e Ft.
95+%-ra veszem, hogy kis telefonálással, esetleg utánajárással elhozom a nekem, magánszemélyeknek címzett dm-ben szereplő 6,260-as áron. És szvsz k.jó autó lehet ez így, ennyiért.
Azonban nem szeretnék kezdő fieldrepnek látszani, így nem tervezem a beszerzését, hiába jó ajánlat. 🤗 -
brumi1024
veterán
Az osztrák üzemanyag még mindig jobb mint a magyar: 430km (autópálya+bp este) út átlaga egészen meglepő lett. GPS szerinti sebességkorlátot tartva tempomattal, nem spórolósan gyorsítva fogyókúrázott a JCW:
Autópályán értelmesen hajtva jobban eszik mint az 1.4 TSI az A3-ban, bár ebben valszeg szerepet játszik a váltó is (2000 körül forog GPS szerinti 130-nál). -
Gaben92
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
+Mindenki:
Emiatt kéne Magyarországon is egy normálisabb büntetési rendszer... Én ha beállok egy EV töltő elé 3000€-m bánja instant.... Gyorshajtás (7km/h) 180€-tól indul, parkolás 80-200€ helytől függően, rokiparkoló legalább 500€, inkább nem folytatom...
Lehet tippelni ki nem áll be az EV és rokiparkolóba, ki nem hajt gyorsan, és ki fizet mindig a parkolásért szépen...
-
válasz
yodamester10
üzenetére
Ezt azért várjuk majd meg, hogy mennyire lesz ez népautó, én egyelőre nem hiszem el ezt nekik.

-
válasz
MasterMark
üzenetére
Áh.
Mire kijössz úgyis melléd fognak állni, még akkor is, ha a nagy Tesco legtávolabbi sarkában áll az autó.

-
MasterMark
titán
-
Doki16
addikt
Igen sajnos egyre ritkább. Van itt ahol szoktam tölteni egy BMW-s foszer aki simán rajta hagyja a kocsiját akár egy napra is. Pedig az is csak egy kis Phev alig 40 km hatótávban és 2 óra feltölteni. Egyébként a tipikus t-system BMW. Már fogalom elektromos körökben. Ők telepítik a töltőket, azt csinálnak amit akarnak.
Amúgy Dunaújváros egész normális, kevesen állnak be direkt toltohelyet parkolni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Csabroncka
üzenetére
Megnyugtattál köszi.

-
Csabroncka
addikt
Qru a prémiumba nem raknak etanolt, helyette a drágább (korábban MTBE ezt kőolaj > metanol >MTBE állították elő) bio ETBE (Az ETBE-t növényi etanolból állítják elő) van benne. Az E10 parának azért van jó oldala is, erről ritkábban esik szó (nem a sötétzöld duma). Mivel növényi, ezért sokkal alacsonyabb a kén, klór, nitrogén és fém tartalma, emiatt rohadtul kíméli a katalizátort, a motorban is kevesebb sav keletkezik ergo még az olaj is jobban bírja.
Prémiumból is lehet E10-et csinálni (csak egyelőre nem érdek), az ETBE-t úgy kell elképzelni, mintha kémiailag körbecsomagolnád az etanolt, nem köti meg a vizet, oldószerként (üzemanyag rendszer miatt) sokkal inkább a benzinre hasonlít és a fűtőértéke félúton van a benzin és a normál etanol között (36 MJ/Kg).Szóval mol 100 tökéletes...
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Én úgy hoztam anno a P2met Hollandiából, hogy sérülés és karcmentes volt. Mikor eladtam, akkor minden elemen volt legalább egy rányitás, karc, tudom miről beszélsz, de nem állnék be soha így középre - nagy jumperrel igen, mert az nem fér be 1 helyre fizikailag és nem lehet kinyitni az ajtót -, pláne nem töltő helyre.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Dluinet
üzenetére
A PócWágen azért elég csúnyán becumizta, mert nem csak hogy a trendet nem követve a fejlesztéseben lemaradtak de a dízelbotrány is elég jelentősen odavert nekik anyagilag. Szóval ha tényleg nem akarnak a Nokia sorsára jutni nagyon össze kell kapniuk magukat.

Doki16: Ez a ritkább, legalábbis itt Pesten. Mióta van nálunk eGolf is azóta figyelem jobban a terepet és feltűnt, hogy milyen sokan parkoltatják ott a kocsijukat...

-
Doki16
addikt
válasz
6030D
üzenetére
Én takartam ki. Mindig szinmintat veszek és úgy takarom ki. :)
MasterMark: Tehát te nem csak a többi autossal nem foglalkoznak hanem még okésnak is tartod ha elfoglalt valaki két toltohelyet. Lehet a hazajutasa számít rajta, de biztos én vagyok a hülye.
Valószínűleg én vagyok fordítva bekötve, hogy applikációban figyelem mikor tölt fel a kocsi és amint készen van már megyek is érte és hozom el, mert tudom, hogy másnak is szüksége van rá. -
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mindenki lelkendezik, hogy milyen jó beszélgetések ezek.
Semmi új nem hangzott el, a szakértőt meg csak az ázsiaiakra és az EU-s szabályzókra mutogat.
Most válság van és nem készültek fel a változásokra. A Tesla mióta van a piacon?
2007 és 2020 között a VW majdnem megduplázta az autóeladásait, ebbe a válságos szakaszba beleférhetett volna egy fejlesztés vagy legalább egy trend felmérés. -
-
Qtya123
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ja igen, az egyik szalon mondta, hogy más lesz a motorkód, de azt ugyanúgy nem tudta megmondani, hogy mi lesz a pontos változás a motor tekintetében.
4-500e? Akkor még szerencséjük volt a szüleimnek. Én azt nem értem, hogy ez amit most fognak megvenni nemrég jött be és máris kukázzák?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Qtya123
üzenetére
Más motorkóddal jönnek majd az új Swiftek és más felszereltségi szintekkel.
Az átlagos áremelkedés 4-500e Ft lesz majd.
A napokban söpörték ki az utolsó Swift Sportokat, 5.490M-ért, mert jön az új 6.790M-ért!

Suzuki gyak. kinyírja a Swiftet. Ahogy az összes autógyártó is a kisautóit.
Nem éri meg őket gyártani.De az az 1.2 szívó örök élet lesz, mild hibriddel is

-
Qtya123
őstag
Kis érdekesség, hátha valakit érint, vagy érdekel:
Ma leadták a szüleim a rendelést egy Swift 1.2 GL dualjet hibridre.
Ahogy arról korábban már szó volt, arra esély sem volt, hogy a sima benzines 1.2 dualjetet tudjanak venni szalonból, mert már sehol sincs, csak ez a mild hibrid.Ami viszont meglepett, hogy több szalonnal is beszéltek, illetve ma voltunk kettőben és ezek a 3.390.000 Ft alapáron árult és nemrég bejött hibridek is kifutóban vannak már. A legtöbb kereskedés egyöntetűen azt mondta, hogy most átmeneti időszak van, ezek már nincsenek náluk és nem is kapnak, hanem helyette május környékén jönnek majd ismét a Swiftek.
Kérdeztem, hogy mi lesz azokban a különbség. Egyik sem tudott konkrétumot mondani. Nagyjából annyit tudnak, hogy kicsit kisebb károsanyag kibocsátásúak lesznek, de azt nem tudják, hogy ez kimerül egy szoftver módosításban, vagy nyúlnak-e máshoz is. Volt olyan szalon, amelyik azt mondta, hogy enyhe ráncfelvarrás is lesz, van amelyik ezt cáfolta. Gyakorlatilag nem tud senki semmit, egy dolgot kivéve, mégpedig azt, hogy valamennyivel drágábbak lesznek, tehát a jelenlegi 3.390.000 Ft alapárnál (ami lényegében nemrég jött be), már a következők drágábbak lesznek valamivel.
Egyik kereskedésben pár napja be tudtak még rendelni egy GL és egy GL+ Swiftet, így a GL-re le is tették az előleget a szüleim.
Remélem sokáig megbízható marad, ahogy a korábbi Swiftek is. Azért kicsit félek ettől a szolid hibrid rendszertől, bízom benne nem lesznek hibái.
-
kisza25
félisten
válasz
üzenetére
Battlefield friends (yt!)ből van Ő is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Robotporszívók
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Wise (ex-TransferWise)
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- További aktív témák...
- Byintek Love U14 Projektor
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mert nálam 50, mert a lakott terület tábla később van, de akkor mi értelme?

Majd ő meghozza a sikert.Én is ilyet szeretnék a GTE után.