Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Fotók, videók mobillal
- Már az új Sony mobil színeit is megnézhetjük
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
K4jusz
tag
Sziasztok!
Electroneum GUI walletet használ jelenleg még valaki? Kezdőként erre esett a választás az egyszerűsége miatt.
- Baromi lassan szinkronizál, de mit (nincs más wallet, ahonan importálni kellene)?
- Milyen gyakran kell ezt megtenni, ha ide bányászok?
- Olvastam fentebb, hogy valakinek nem ment vele a kiutalás stb, ez agasztóKöszönöm előre is.
-
jujj en irtam is neki de csak szemelyes atvetellel erdekel mit reagal.

-
AAntii
őstag
válasz
shteer
üzenetére
Vettem fel provident kölcsönt és már a szuterénben hajtják a kártyák a milliókat és mindent átváltok hetente doge-ra.
Nem akarom elvitatni az érdemeidet, de nem kell hozzá nagy megfejtőnek lenni, hogy akkor, amikor napi 2-3 dollárt hoz egy videokártya, akkor nem fog senki hirtelen eladni 48 darabot ár alatt, kivéve ha ő nyerte meg a hatost a napokban és pénz, paripa fegyver nem számít.
-
SpRiiinG
csendes tag
-
shteer
titán
válasz
Sondi1986
üzenetére
Hát ez alapján remélem nem sokat mielőtt tiltják

https://prohardver.hu/tema/jelentsd_a_csalokat_es_az_uzletrontokat/hsz_20716-20716.html
Ugye mindenki személyesen veszi a jóárasított kártyákat 16-osával?
-
madpapa
senior tag
KFA2 GTX1060 EXOC kártyákról hallott valaki valamit? Úgy tudom, hogy azok talán Samsung memóriásak?
És akkor abból pl. 2db 3GB verzió vagy inkább 1db GTX1070Ti?
-
AAntii
őstag
Nem vagyok benne biztos, hogy az ismerőseim gépeit szívesen tárolnám, üres szoba ide vagy oda. Ha elmegy a net valami oknál fogva, akkor ugyanúgy engem találna meg a kedves ismerős, mint ahogy akkor is, ha újra kellene indítani a masinát. Vagy adni kellene az ismerősnek kulcsot is? Mert az egy dolog, hogy a fűtés abban a helyiségben megoldott, de a zajhatás miatt lakhatatlan

@SpRiiinG: Ha nem elsődleges gépnek kell, amin dolgozol/játszol is, hanem bányászni, akkor abszolút felesleges a 2011-es foglalat környékén már csak nézelődni is.
-
cuko
aktív tag
Hát én nem hagynám X0 vagy X00 km-re tőlem felügyelet nélkül a többszázezres szervereimet, acélajtó és riasztó ide, vagy oda.

Irodában, vagy házon belül, zárható ajtóval-ablakkal inkább. Szerintem ebből a szempontból a legbiztosabb opció még mindig az, ha ismerősi körben van valakinek szabad szobája, amit be lehet foglalni jelképes bérleti díjért (+ a rezsiért, természetesen).
@SpRiiinG: biztos jó, de mire?
Sima bányászatra egy kicsit overkillnek tűnik nekem (sőt). 3+2 PCIe slot, plusz a két m.2 - ennyi pénzből kijön egy normális alap konfig bánya alá (s1150/1151 lap + 4GB ram + CPU + SSD + még marad egy kicsi a tápba is). -
SpRiiinG
csendes tag
Csao, most rakom össze a gépet, és ez lenne az alaplap: ASRock X99 TAICHI s2011
https://edigital.hu/intel/asrock-x99-taichi-s2011-alaplap-p476416
ez ugye jó?
-
tome0001
senior tag
-
Danex
addikt
válasz
tome0001
üzenetére
Haverral gondolkoztunk, hogy egy garázst kéne majd bérelni, vidéken olyan 10-15ezer körül lehet kapni + áram. Plusz szükség lenne internetre, az valószínű mobilnet marad, abból egy korlátlan megint 10-15ezer.
Általában 1-1 riget el tud helyezni az ember, így garázst akkorra gondoltuk mikor már legalább 4 rigünk lenne, úgy a költségek emészthetők.
Egy garázsnál számolni kell, hogy a garázsajtót valami minőségire cserélni kell, hisz a hűtés miatt ott a célkereszt, hogy mi lehet benne. Egy rendes acél/lemezajtó + riasztó megint nem 10 forint.
Azt hiszem lakásnál 32Amper(2*16) az alap ingyenesen igényelhető, 6kártyás rigenként biztonságosan 6Amperrel számolnék, bár a valós inkább 4-4.5A lehet, de jobb hagyni egy tartalékot.
-
válasz
szazbolha
üzenetére
Ilyet soha, 2DB azaz kettő darab 750-800W-os táp nyák van ezekben, majdnem vettem 2000W-os tápban Chifi belsővel volt belekókányolva, nagyon ritka amiben 1 van az is home túlhúzással.. ilyet még ASIC-nek sem ajánlanak a fórumoon.
tome0001:
Pesten van egy nagyobb iroda, ott "általányt" fizetnek megérheti,(próbáltak oda csábítani de 300KM-re tőlem a rig picit kétes dolog) ha nagyon nagy az épület, de egy idő után feltünő, hova vezeted ki nyáron a meleget? télen még oké. NYH-n Univerzum az irodaház neve, de nem játszanék vele, ráverhetik a bérlőre a dolgot. -
tome0001
senior tag
Sziasztok,
Az itthoni 1060-as kártya mellett én is beálltam a bányászok sorába egy EVGA GTX 1080 Ti Hybriddel, elég fasza kis kártya 46 fokon 780sol/s-et sikerült belőle kihoznom zcash bányászatkor, 100% TDP-n. A héten még egy MSI 1070 Ti Gaming-et is bedobok a házba.A kérdésem az lenne hogy van olyan fórumtárs aki egy irodában vagy raktárban bányászik, fix bérleti díjjal amiben az áramköltség is benne van? Megéri ezt így csinálni (természetesen 4-5 ismerőssel összeállva)?
Köszi előre is!
-
szazbolha
addikt
válasz
Ghoost
üzenetére
Gratulálok! NV-sként ilyenkor mindig azt gondolom hogy lemaradok valamiről. A 1060-jaim csak 500 h/s-t tudnak. 25%-al kevesebb fogyasztással.
Kérdésem az lenne, hogy a salgó polcnál nincs kisebb méretű L idom, ami árban is annyi vagy olcsóbb?
A VGA-kat mivel rögzítetted a salgó polchoz? (képen nem tudom kivenni)
A hűtéshez nem hiányzik, hogy hátulról megküld 3-4 db 12cm-s ventivel? -
Ghoost
tag
Sziasztok!
Megjöttek ma a riserek így összeütöttem az első bányász riget. Kicsit csövi, kicsit "tákolt" de az enyém
Kezdjük az elején a hibákkal. A tápot kicsit túllőttem, vagy egy nagy 1000-es kellett volna vagy két kicsi 500-as t a 2 db 650-es helyett. A salgó polc lábak vágásánál pedig nem számoltam a második táppal (pedig már megvolt) így a második táp az oldalára került
. Tény, hogy jó néhány hibát elkövettem annak ellenére, hogy körbejártam a témát (azt hittem
) de megy és nem is rosszul. Win10 Pro felment, DDU-val lepucoltam mindent. Felpakoltam az AMD blockchain drivert, az AB-t és az ATIflash-t. Gigabyte RX570 Aorus 4 GB-os kártyák Samsung (860h/s) és Hynix (826h/s) ram-osak. Gyors bios csere után az előbb írt értékeket tudtam belőlük így elsőre kifacsarni. Az 5 db kártyával 4189h/s-et (ETN) tud a rig 670 W mellett. Távelérésre a Remote Desktop Manager Free-t használom. Jöjjön pár kép, a helye még nem végleges és a 6. kártya január végén jön bele 
-
lafaty80
addikt
Aki winminer-t használ, feltűnt hogy a napi teljesítés kb. 80-90%-át adja egy adott napra?
Pl. tegnap nekem 8-9$/day alá nem ment a live szerint, viszont csak 7,2$ adott nekem. Ezt jópár napra visszanéztem most és kb. ez a helyzet. Csak nálam vagy más is nézegette már? -
AAntii
őstag
Nem bányászni meg kereskedni kellett volna, hanem betankolni videokártyából és most jó áron kiszórni őket.
-
törölt tag
Srácok egy gyors kérdésem lenne, próbálgatom ezt a Nicehasht a main gépemen, kiváncsiságból, de itt hol lehet beállitani,hogy mit hogyan bányásszon, vagy hol látom, hogy épp mit dolgozik?

-
cuko
aktív tag
Ismerősöknél, barátoknál megérheti körbekérdezni azért egyszer. Ha nem nagyon régi és nem legalapabb lappal szerelt gépük áll a sarokban pókhálósan, simán lehet, hogy megy 2-3-4 PCIe slottal (egyik barátomék is így kezdték, az első gépük s775-ös lapra épült, 4 kártyával).
Ha "valami Asrock lap" G3220-szal, akkor van rá esély, hogy belépőszintű volt gondolom, azoknál pedig az Asrock szeret csak 1 vagy max 2 PCIe slotot rakni tapasztalatom szerint. De nézd meg, amúgy a proci/ram/ssd kombó jó kellene legyen hozzá (illetve pl Biostar TB85 alaplap olcsónak számított, amikor utoljára néztem, abba átrakhatod a gyerek gépét és spórolsz egy cpu/ram/ssd-t (már ha nem kell neki tényleg
)).Írd össze egy excelbe szerintem, hogy milyen összeállítás mennyibe fájna és mennyit tudna hozni. Élhető alternatíva lehet egy olcsó, használt s1150-es alaplap 4 PCIe slottal ugyanúgy, mint egy H110-es bányász lap 6 slottal. Attól is függ, hogy mekkora összeget lennél hajlandó lerakni a belépéshez (két kártya alá is veheted egyből a nagy lapot és a nagy tápot, csak összesítve kicsit drágább lesz - de ha biztos, hogy bővítenél, akkor lehet egyből ezzel nyitnék a helyedben; de ha még bizonytalan vagy, hogy akarod-e nagyobban is csinálni, akkor keresnék egy olcsóbb megoldást).
-
Igen lehet, ha jó a program akkor intenzitást is tudsz állítani, ha nem akkor a rendszered dönti el melyik az elsődleges és annak ad többi részidőt.
De ha jobban melemerülsz akkor slotonként ki tudod választani melyik kártya mit számoljon, de nekem ez nem volt valami stabil, meg türelmem sem volt hozzá. -
-
Egon
nagyúr
Nem nagyon van elfekvő gép otthon, bár lehet lenyúlom a gyerek gépét, úgysem használja...
Valami Asrock lap, G3220-as Pentium, 4 GM RAM, 128-as ssd. Csak egy nagyobb (vagy még egy) táp kell hozzá, mert most "csak" egy 430W-os TT Munich táp van benne, meg nyilván kukázni kellene a vga-t (GTX560).
Az áram nem jelentene gondot, mert átalányfizetős helyre raknám a cuccot, gyakorlatilag 0 Ft-ba kerülne. Viszont csak wifin menne a net, szóval kellene egy usb-s stick is. -
-
-
szazbolha
addikt
válasz
vizimento
üzenetére
Budapest, lehetőleg pesti oldal. De ez még messze van, márciusig lehet bedől az egész bánya-piac. Egyébként biztos nem lesz egyszerű jó helyet találni. 0-24H-s portaszolgálat és bejárás, vasrács ajtón, lehetőleg ablakon is. Jó szellőzés vagy légkondi. Olcsó ár, és ha a rezsi benne akkor elfogadják, hogy a 16A biztosíték ki lesz használva.
Pc házba épített bányagépek hőfok adatai 8-10 órás üzemidő után: link
A jobb oldali ami a lakásban van, nappali 75%-os TDP-n. Az alaplap már 46 fokos, de a házventik még alig mennek. (lehet feljebb vettem 48-ra a határértéket, már nem eléxem pontosan, lényeg hogy még csendes.) A VGA-k mögé be lett hekkelve egy házon belüli pótventi. 12cm fix 7V-ról. Ez általában elcseszi a léágutakat, de itt valamennyit segít, mert az alsó VGA kevés friss levegőt kapott. De ez is kevés 80+ a TDP-nél , amíg a házventik rá nem kapcsolnak, a VGA-k közelítik a 80 fokot.Csodák nincsenek, a PC házat szellőztetni kell. Lehet bármekkora csoda ház az a pár tíz liter levegő hamar felmelegszik, mindenképp át kell nyomni rajta sok levegőt.
-
szazbolha
addikt
válasz
subaruwrc
üzenetére
Midi házban 2x1060/3GB-al szerintem nem sok a 80 fok, az automata ventije 83-ig engedi el, 75-80 fok között a vga venti sebesség nem éri el a 40-50%-ot. Vagyis csendes, mert ez a cél. Ezt egy gyengén (leszabályozott) szellőző házban produkálja, miközben a 2500K alig ad le 10-15W-ot.
Az alaplap 42 fok nem azért problémás mert baja lesz, hanem mert itt pörögnek fel a házventik hallható tartományba. Úgy állítottam be a hűtési rendszert ezen a gépen, hogy ha a VGA-k felfűtik a házat (alaplap megérzi) akkor legyen csak hangja. Éjszakára 80% TPD-re állítom, nappal 70-75%, hogy ne legyen hangja. Az a 2x15W nagyön sokat számít. Legalább 40%-al meg kell emelni miatta a midi ház légcseréjét.
Persze mindenkinek más fogalmai vannak a csendről, én a város szélén lakom, ahol nincs forgalom, semmi... A légkondi vagy bármely háztartási gép beszűrődő hangja sokkal hangosabb mint a "csendes" gép. Én ennek áldozom be a 80 fokot.A lakáson kívül elhelyezett bányagépek magasabb venti fordulaton és jóval alacsonyabb hőfokon üzemelnek, de ha jön a nyár nem fogom behozni ezeket a légkondis lakásba, ezért kell bérelt helyet keressek már tavasszal, Akár többed magammal, ha van vállalkozó szellem erre.
(#34743) cuko: Átlagos midi ház. 2 db VGA az alaplapon riser nélkül. Légszállítás hagyományosan előlről hátrafele. Elől 2 db veti nyomja be a levegőt, hátul a CPU felett 1 db szívja ki a meleget. + A VGA-k is hátra fele nyomják a meleg lévegő kb. 30-40%-át.
Most építek egy kicsit koncepciózusabb 3 VGA-s gépet, szintén midi házba (D1800M alaplappal). Kommersz kétkamrás midi ház, 700-as táppal 3 db riserrel. Ebben a felállásban a légszállítás fordított. A VGA-k előre "néznek" és a ház elején jön ki a meleg levegő 90%-a.. Hátul 1-2 venti nyomja be.
-
Janou
őstag
Másnál is bes*art a nicehash? (Cannot connect)
-
1070TI-vel valakinek tapasztalata? 149K lenne db-ja
-
-
Bossp
addikt
Srácok.
Cast XMR-vegával kaparok ETN-t reggel óta eddig jutott:
shares: 1207 accepted, errors: 2.
Ez azt jelenti hogy instabil lenne és mókoljak rajta vagy nincs vele gond? (HBM-et tesztelem legújabb Adrenalin driver-el megy 1200-on is.)

-
szazbolha
addikt
válasz
shteer
üzenetére
Ezt szerinted érdemes megvenni ennyiért? Az AMD-s rigemből hiányzik 1 db VGA. 7950-el, meg 280x-el párosodna...
(#34734) cuko : Lakásban (ppali/dolgozó) van egy 2xGTX1060-as bányagépem. SZinte hangtalan, alaplap 36 fokos, VGA-k 75-80 De... amint belerakok egy harmadikat, alaplap felmegy 42 fokra és van hangja
-
bittrex szórakozik, nem fogadja el a 2FA-t. Mia manó?
The two-factor authentication code you specified is incorrect. Please check the clock on your authenticator device to verify that it is in sync.
Kivel játszik ez?

-
cuko
aktív tag
Ha van bármi menthető gépalap a környezetedben, húzd be azt elsőre szerintem, vegyél egy minőségi tápot és 2 vagy 3db VGA-t (meg egy kis SSD-t, ha belefér) és kezdj bele. Később, ha bővíted, korábban ajánlott bányász alaplappal és olcsó ram-proci kombóval megteheted.
Tápegységekkel kapcsolatban a tápos topikot ajánlom, illetve johnnygurus vagy más megbízható review oldalt - ha ott azt írják, hogy jó, akkor jó eséllyel az is lesz.
A profit kalkulációra használhatod a whattomine-t például. Kiindulási alapnak jó, pontosítani pontosíthatsz, ha kinéztél konkrét VGA-kat és azokhoz teszteket fórumról, hogy mit kéne hozzanak.
2db RX570 (23MHs-sel számolja) 15 centes árammal számolva napi $5.48-at hoz Ethereumot bányászva például.Én most rendeltem 2db olcsó 1060-ast az asztali gépembe bányászni, nappaliban lesz, remélhetőleg kibírható hangja van. Irodába attól függően, hogy milyen munkát végeztek mellette és mennyire pörgeted a ventiket szerintem elfogadható zajszinttel van egy 6-os rig is (kivéve ha kánikulában kell üvöltetni, de akkor a kiköpött hő a szűkebb keresztmetszet amúgy is valószínűleg). Egyébként kb egy sima noname álló ventilátorhoz hasonlítanám a rigek hangját.
-
-
Egon
nagyúr
Üdv!
Erősen gondolkodom egy kisebb (2-3 vga-s) bányagép összerakásán, amit esetleg a későbbiek folyamán további videokártyákkal bővítenék. Konkrét konfigot tudnátok javasolni? Elolvastam az összefoglalót, de más írásokban némileg más szerepel, és pl. tápegység vonatkozásában nem elég csak márkát írni, jó lenne konkrét típust is... A másik kérdés: mondjuk 2 db RX570-es vga-val, jelen állás szerint, kb. mekkora havi bevételre lehet számítani? Illetve mekkora zajjal van egy ilyen konfig, ha zárt házban van? Irodai környezetben elviselhető, vagy felejtős?
-
shteer
titán
-
AAntii
őstag
Pár helyen van egy-egy darab, árban kb. 10 ezerrel drágább, mint két hete.
Az 580-asokról már nem is beszélve. Hát eljött ismét a videokártyás hét szűk esztendő (hét, hónap?), január elején eleve nehézkesebb az árubeszerzés, az bevételek is jól alakulnak még, szóval abból kell főzni, ami van. Vagy bevállalni a felárat, kényelmetlenséget a több helyről való beszerzés miatt. -
akela91
addikt
Sziasztok.
Új vagyok errefelé, de belekóstolnék a dologba, ha látok benne fantáziát akkor komolyabban is foglakoznék vele.
Egyelőre egy GTX 1080-al próbálnám ki magam. Utánaolvasva erre jutottam.
ZCash (ZCL) -t bányásznék egy EWBF (WIN - CUDA) miner-el a NanoPoolon keresztül a Jaxx-en létrehozott walletbe.
Van valami gond esetleg az elképzeléssel, ti máshogy csinálnátok-e?

-
Kavinton75
senior tag
Ha valakinek van 1-2-3 felesleges (eladni való) risere és budapesti, vagy közeki, az írjon nekem privátot.
Köszönöm. -
mepet
addikt
válasz
Fred23
üzenetére
Fél éves hír, kíváncsi vagyok van-e valami valós fejlemény, vagy a szokásos "fikázzuk a bitcoint, hátha lejjebb megy" rossz hír dömping közepette nem volt miről írjanak a Financial Timesban. Külön öröm, hogy még Észak Koreát is belekeverték a sztoriba...
A szándék szerintem egyértelmű, pont ugyanez zajlott a távol keleten több országban:
1.: kiadunk egy közleményt, miszerint az ICO-k piramisjátékok.
--------------------- itt tart Oroszország ---------------------
2: indítunk saját ICO-t
3: a többi ICO-t betiltjuk azzal a szöveggel, hogy csak ideiglenes, amíg nem lesz szabályozás
4: saját ICO-nk ilyen módon legalább 20-szoroz.
--------------------- itt tart D.Korea és Kína ---------------------
5. ????Kína eseténem ezt a NEO-val, Korea esetében az ICON-nal játszották el... Kíváncsi leszek, hogy mi lesz majd az "orosz Ethereum".

A másik amit nem értek, hogy minek kavarják bele a "nemzeti coin" hülyeséget? Az hogy jön ide ehhez a manipulációhoz? Vagy csak egyszer majd visszakoznak?Az oroszoknál amúgy már az is szúrja Putyin szemét, hogy egyesek otthon merészelnek bányászni, nem állami bányában, ejnye, bűnözők!
-
Dexar007
veterán
Nincs elado vga az egesz orszagban.

-
-
mepet
addikt
BTCP fork: légyszi linkeljétek mit lehet tudni, semmi érdemlegeset nem találok. Eldőlt már, hogy melyik láncról és mikor készül a snapshot? (ZCL vagy BTC vagy BCH vagy többről is?)
-
Hűtéshez van egy régí megoldás amihez egy vízálló csőrendszer kell, mivel itt ki fog csapódnia felesleges pára is. 1db hosszú 2db rövidebb csőre van szükség, illetve egy kialakítás ahova be lehet kötni, ezt legtöbbször ablakokra teszik, kiveszik a műanyag betétet és a helyére valamit rögzítenek.... pl műanyag lap, fa, valaki kivágja az üveget a becsatlakozáshoz, bár ez drága művelet, esetleg OSB..
Működési elv, fent befújjuk a meleg levegőt, ami a csőben eléri a harmatpontot (ez a hőmérséklet 6 fok, ergo kint hidegebbnek kell lennie mint bent vagy 20-25 fokkal ) majd visszatér a lakásba, a felesleges nedvesség csapadék formájában az edény falán kicsapódik és a cső alján összegyűlikmajd a külön erre a célra vágott, fúrt lyukakon kicsöpög a cső alján.
Kólün észrevétel a bekötésnél a csövek nem merőlegesen esnek a fő csőbe hanem picit csapottan fent 70 fokosan lent 110 fokosan (fenti bekötő cső teteje alja) łgy nem tud becsöpögni a víz, visszafolyik a fő merőleges csőbe.
-
sanzi89
addikt
-
LógaGéza
veterán
válasz
gipszklipsz
üzenetére
Amúgy a ZCL gyorsabban jön mint a ZEC? Mert ha nem, akkor le is lépek róla, mert forkig nem fog összejönni a minimum payout se

Közben nézem, hogy Whattomine szerint 0,5 jön egy hét alatt nekem, szóval remélhetem, hogy nem lesz még 2 hétig semmi a forkból...
-
Használ valaki távolról Wifin keresztül kapcsolható elektromos aljzatot? Angolul Smart Plugnak szokták hívni.
Olyan kellene nekem ami a fogyasztást is méri de a lényeg hogy megbízható legyen. -
Smithy87
senior tag
Hmm sikeresen elírtam a winmineres kifizetésnél a paypal adressemem. VAn rá valami esély, hogy vissza tudják vonni? Mind két account az enyém de a régihez amire küldtemnem férek hozzá mert a telefonszám amire a kódot küldené nem az enyém :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Apple Macbook Air 2020 i5/8/256GB 687 ciklus, 12 hónap garancia
- Apple Macbook Air 2020 i5/8/256GB 157 ciklus, 12 hónap garancia
- Gamer PC + LED monitor (Intel i5-8500, 16 GB DDR4, SSD: 250GB, NVIDIA 1050 Ti OC 4GB)
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- Asus TUF F15 FX507ZC4 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Eladó vagy csere MSI Katana 15 HX B14WFK-241
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Tény, hogy jó néhány hibát elkövettem annak ellenére, hogy körbejártam a témát (azt hittem