Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
m4rc!
őstag
Risereket keresgélek, mi alapján érdemes választani. Az tiszta, hogy USB-s legyen, SATA power-es legalább 006C verziós. De találtam például 009S-es verziót is... Vagy igazából nagyjából mind1, csak a fenti pár kritériumnak megfeleljen?
-
Intense-t túr itt valaki?
Elég magas árfolyam, jó hozam, ismert váltó nem nagyon van még.
1 kH/s = 278.00 ITNS/day *0.024413$ -
mepet
addikt
válasz
Fiddlestick
üzenetére
Jelenleg kb. 20%-al több ETC-hez jutsz, ha ETH-t bányászol majd azonnal ETC-re váltod.
Én is ugyanezt látiom a varázsgömbben, de ne engem kérdezz, én elfogult vagyok, imádom az ETC-t.

-
subaruwrc
félisten
szolgáltatásokból kilőve a windows updatet is frissíti magát ez a tetves win10?
falnak megyek tőle

-
klykkly
tag
válasz
Fiddlestick
üzenetére
Ezt a gömbben láttad?

-
szazbolha
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
ahhh... ez még olcsóbb, mint ahogy én vettem, november végén 5-6 USD volt. Nem mertem egyszerre sokat mert alig volt infóm ezekről az USB-s riserekről. 100x jobbak mint a szalagkébelesek. Okosak ezek a kis kínaiak.
-
Fiddlestick
aktív tag
Skacok, csak en vagyok egyedul aki izombol turja az etc-t ? 1-2ev mulva iszonyat nagy emelkedes varok, legalabb az eth jelenlegi arfolyamahoz fel fog noni.
-
szazbolha
addikt
válasz
Dexar007
üzenetére
EZ volt az:
https://www.jofogas.hu/budapest/Pci_USB_Riser__ek___Banyaszathoz___Budapest_Zsiruj_74496382.htm
Már levette a hirdetését. Privátban küldök telszámot és kérdezz rá. Szigetszentmiklósra kellett kiautózzak érte, de hétköznap behozza csepelre.
Nem szalgos, USB-s v0006c -
subaruwrc
félisten
1050 ti érdekelhet valakit ?
gigabyte windforce 2x OC
micron+1000mhz rammal túrja az eth-t gond nélkül. ( 15.79mhash )
-
klykkly
tag
Az én tervem egy 16 vagy 20 esetleg 24 kártyás rig. rack szekrénybe pakolva. ezt szalaggal nem tudnám bár tényleg jó megoldás amit írsz.
Ezeket szeretném használni: [link]
Mint látható itt is kell majd az 5V de valszeg mókolok oda egy 5V 5Aes DCDC-ta 12V ról.
Az sem lenne hátrány ha lehetne sorolni a resereket.
Már nagyon várom a postást
-
mepet
addikt
válasz
klykkly
üzenetére
Még egy ötlet: én szervertáppal nem szaroztam ezekkel a riserekkel, szépen leműtöttem a szalagkábelesekről a 12V-os ereket, rákötöttem a szervertápra aztán hadd szóljon. Olcsóbb, ugyanolyan megbízható, és 1 óra alatt összeraktam kábel vagdosással, dugdosással, indítással együtt. Természetesen ezt H81 PRO BTC lappal, nekem más lapokkal nem működtek, csak az USB riserek.
-
Dexar007
veterán
Pcie elosztot es risert kitol tudnek venni?
-
szazbolha
addikt
válasz
klykkly
üzenetére
Kipróbáltam a v0006c pcie6 csatis risert olyan molex/pcie átalakítóval amin nincs 5V bekötve
Működik.(#34162) sanzi89 Én nem mentem vissza a nicehashra. Szerintem kamu vagy időhúzás a visszafizetés és az újra bányászók kifizetésének halasztása sem tetszik. OK, sok a fee, de miért nem dönthet erről az user?
-
(jan)
őstag
Urak! valakinek van infója arról mi lesz a nicehash-ben beragadt pénzekkel? tényleg kárpótolva lesznek a bányászok ?
-
klykkly
tag
Kérdés hogy miért van rajta 5A es regulátor. Mekkora áramok folynak ott?
Mert ha elég az 1A is akkor tényleg jó bármilyen olcsó stepdown.
Meg fogom mérni
Ha valakinek van V0006C megnézhetné mi van rajta? simán lehet hogy csak 1A es.egyébként az enyémen ez van :[link]
Val.szeg a nem powercsatis VGA -k miatt van 5A es , Ha nem ilyet használok akkor szinte ott nem is folyik áram. De meg fogom mérni.
-
-
klykkly
tag
Múltkor kérdeztem hogy a powered riser nek szüksége van e az 5V ra.
Nos igen onnan van táplálva a 3V3 Regulátor. Sajnos az sem megoldás hogy a 12V és 5V ágat közösítem a riseren mert az a nyomorult Regulátor olyan típus ami 5V hoz van kitalálva max 7V lehet a bemenő fesz.
Így a servertápos rig megoldásnál muszáj a mókolni hogy jó legyen.
Nagy kár mert olyan egyszerű és nagyszerű lett volna
de sajnos ez van, mókolni kell 
-
varmi2
nagyúr
válasz
Because
üzenetére
Ugye tudod, hogy ennek semmi köze a btc bányászáshoz? Ez sima pcie hub, ami arra jó, hogy egy pcie slotba több vga-t tudj dugni. Én olyan helyről, olyan eladótól nem vennék ilyet, akinél a nevében benne van, hogy btc mining. Vagy át akar verni, mert így hangzatos a neve és többért el tudja adni, vagy annyira hülye, hogy fogalma sincs, mit árul. Nos én egyiket sem támogatom.
-
Because
őstag
van valakinek tapasztalata ehhez hasonló eszközzel: PCI-E to Dual USB 3.0 Port Extender Converter Adapter Card for Bitcoin Mining ?
-
Zsoca_D
tag
Hello
Van egy gépem, amit xmr bányászásra használok 2 hete. Mivel új vagyok e témában, gondoltam kipróbálom a nicehash-t is, mert a beírt sebesség adataim alapján a whattomine a NH-el kb 50%-al több prognosztizál.
A 2 Vega 64-es kártyám jól be van lőve, és együtt majdnem elérik a 4kH/s-ot. (Fogyasztás sajnos brutál, de egyenlőre még nem másztam be a reg-be, hogy ezen változtassak.)
A kérdés: Van valakinek tapasztalata, hogy a NH hogyan kezeli le a kártyákat? Ha pl, elkezd xmr-t kapálni, akkor ott is működni fog nagyjából ez a sebesség, vagy teljesen más programról lévén szó, jóval kisebb lesz?
Mert ha az általam beállított frekvenciákat jóval lejjebb veszi és kihoz belőle 7300-at, akkor semmi értelme használnom. Nem beszélve arról, hogy esetleg (gondolom ez elég valószínűtlen) valami rossz beállításokkal leégeti a kártyám. -
válasz
pappkarcsi
üzenetére
akiknek lkanak a toronyban, azok értik, de mint látod kevesen rendelkeznek, személyzettel.

-
sanzi89
addikt
válasz
varmi2
üzenetére
Ezt azzal egészítettem ki egy ideje, hogy közvetlen a Ledger Nano-ra bányászok (ZEC) vagy offline wallet-ba (XMR), BTC-t is a Nano-n tárolom. Váltóra meg csak abban a pillanatban utalok be, amikor ki akarom venni SEPA utalással, igaz erre kb 7 hónap alatt még nem volt példa, eddig ATM-ből vettem fel közvetlen a BTC-t.
-
sanzi89
addikt
Hosszú távon nem tartunk váltón pénzt, csak offline wallet-ban, aminek birtoklod a privát kulcsait. Onnan azonban nem kiutalható SEPA-n keresztül. Vagyis valamelyik kritériumnak - hosszútávú, biztonságos tárolás vs. azonnali USD/EUR/FT utalás - sérülnie kell. Kérdés, hogy neked mi a fontosabb.
Ezt 0,041 BTC elvesztésével tanultam meg.
-
Janou
őstag
Jelenleg DCR Total Share abból 10 Rejected. ETH 0 Rejected. Ez így rendben?
Más: Akinek az Afterburner nem megy, használja a Trixx-et. Az tűnik a legjobbnak. Legalábbis nálam. -
varmi2
nagyúr
válasz
szazbolha
üzenetére
Ennél csak úgy lehet több haszon, ha coinba vagy btc-be kapod a lóvét, és nem váltod fiat pénzbe, hanem hagyod , vagy btc-be eth-ba, bcc-be váltod és ott hagyod 1-2 évig vagy tovább. Mert ha ez idő alatt megduplázódik, vagy meg tízszereződik az adott coin ára, és ekkor váltod be, és vissza számolsz, akkor jelentősen több bevételed lesz naponta. Természetesen ez két élű fegyver, és sok a kockázat benne. De nézd a vezető coinokat, mind emelkedik hosszú távon. Én minden esetre így csinálom, nincs szükségea havi kivételre, mert van munkám, amiból eltartom magam, és jut fejleszteni is a bányát.
-
szazbolha
addikt
WinMiner-en szárnyal a ZEN. 1 h/s-re 2 FT-ot fizetnek /nap.
Ez kb 2 USD /nap egy 1060-asra. Ebből még lejön 8% paypal-ra utaláskor. Szóval 1.84 USD a bevétel.
Forintban tiszta haszon 440Ft (áramköltség levonása után). A 73.000 Ft-os VGA-k kb. 6 hónap alatt térülnének meg. Ha... így maradna.Örök kérdés: ettől több a profit a közvetlen bányászattal? Váltóra utalással SEPA-val?
-
Janou
őstag
Ha Dual Mining alatt beficcen pár DCR rejected az nem probléma?
-
szazbolha
addikt
válasz
Enter65
üzenetére
Nem értem miről beszélsz. Megfelelő tápot választottam a bányagéépemhez, nincs semmi baja azon kívül, hogy tápkábelt nem kaptam hozzá. Egy hibás molex/Picie6 kábel miatt nem indult. Ebből is látszik, hogy jó a rövidzár védelme van.
Az nehogy már az én szegénységi bizonyítványom legyen, hogy a táp ajánló főemberek nem értik az amper és a watt közötti összefüggést, meg azt sem tudják egyesek, hogy a megvásárlandó táp nélkül is ki lehet mérni számolni egy konkrét VGA max. áramfelvételét. Egy másik táp kell hozzá, aminek ismert a hatásfoka.
Szóval ne kezdegess ismét itt, mert nagyon gáz ami a táp topikban egyesek vezérletével megy, akármennyire jóindulatúak a fő ajánlók, de könyörgöm... nem érti az "ampert" csak a wattot? Miért nem szépirodalmat ajánlgat akkor?
Nagyon gáz....Szerintem tök ciki hogy a PH tápajánlójában azt nézik ki és piszkálják ahogy te is, aki áramfelvételben specifikálja a saját rendszerét és ehhez keres tápot. ejhhh....
-
Enter65
senior tag
válasz
szazbolha
üzenetére
Kb. ezert kellet volna rendesen elmondani milyent es hogyan szeretned megoldani a rigedet tap teren, mert akkor olyat ajanlotak volna. Mint latszik felesleges volt amperezned, semmit nem ertel el vele.
Amugy van pcie toldo kabel, azzal at tudod hidalni a problemat, es nem kell molex-sata atalakitokkal foglalkozni feleslegesen. -
klykkly
tag
válasz
LógaGéza
üzenetére
command line progi:
NVIDIA:
root@miner4:/driver# nvidia-smi
Tue Dec 26 15:56:01 2017
+-----------------------------------------------------------------------------+
| NVIDIA-SMI 384.81 Driver Version: 384.81 |
|-------------------------------+----------------------+----------------------+
| GPU Name Persistence-M| Bus-Id Disp.A | Volatile Uncorr. ECC |
| Fan Temp Perf Pwr
sage/Cap| Memory-Usage | GPU-Util Compute M. |
|===============================+======================+======================|
| 0 GeForce GTX 106... Off | 00000000:01:00.0 Off | N/A |
| 42% 62C P2 100W / 100W | 2413MiB / 3012MiB | 100% Default |
+-------------------------------+----------------------+----------------------++-----------------------------------------------------------------------------+
| Processes: GPU Memory |
| GPU PID Type Process name Usage |
|=============================================================================|
| 0 1909 C ./ethdcrminer64 2403MiB |
+-----------------------------------------------------------------------------+AMD nél:
szintén cmd line:
root@miner5:~# /opt/rocm/bin/rocm-smi
==================== ROCm System Management Interface ====================
================================================================================
GPU DID Temp AvgPwr SCLK MCLK Fan Perf OverDrive ECC
0 67df 61.0c 103.112W 1169Mhz 2050Mhz 60.0% manual 0% N/A
================================================================================
==================== End of ROCm SMI Log ==================== -
Janou
őstag
Srácok!
A Trixx működik! Annyi kérdésem lenne, ha a venti fordulátszámot fixre állítom (mint jelent esetben 70%) az az összes kártyára érvényes lesz? Mert nem látok olyat hogy külön kártyánként lehetne állítani. Igazából nem is szeretnék velük egyenként szívni, csak a gép fizikailag nincs itt és nem tudom ellenőrizni a beállítások hatását.

-
BRIKLY
veterán
Megvan miért nem ment win7 alatt a nájszhes. A legújabb drivert raktam fel. Ezzel a driverrel win10 alatt se megy

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- XPEnology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Mercedes topic
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

100+ káryánál valszeg nem így gondolnám. 

de sajnos ez van, mókolni kell

sage/Cap| Memory-Usage | GPU-Util Compute M. |