Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Smithy87
senior tag
válasz
gipszklipsz
üzenetére
Köszi már csak kártyák kellenek.

-
-
Danex
addikt
Az eddigi trend alapján most újra egy új magaslatokig 'kéne' majd femennie, bár úgy látom paráznak a 15ezres átlépéstől.
-
Smithy87
senior tag
EXP-et direktbe bányászik valaki? Vanahhoz tárca? van egy gyanúm, hogy jó lesz az most ment +100% fölött ma.
-
sleve
tag
válasz
techie_guy
üzenetére
Majdnem.
Aki benne van legalább 1-2 ÉVE az iparban az a reggeli kávé közben ránézett az árfolyamra, megrándította a vállát, hogy "na végre ideje volt a korrekciónak", Aki 1-2 hónapja van benne az beszart.
-
Yany
addikt
válasz
AAntii
üzenetére
Ez a hashértékesítés rákfenéje, ha kevesebbet kap a hashért, akkor a napi lóvé is kevesebb lesz.
Nem azzal van a gondom, hogy változik, hanem hogy ahány felülete van a NiceHash-nek, mindegyiken más és más értéket mutat a napi profit egyidőben. Nem konzisztens önmagával.
-
htc07
addikt
bányászik valaki lyra2z-t?
a miner azt irja hogy megy az összes kártya, de 40 fokosak, van amelyiken a venti sem megy

ez normális? létezik ilyen algo?

-
shteer
titán
válasz
s7evcsenko
üzenetére
1070 fe, 59°C, 59% venti, AB ~lineáris ventiprofil
egyáltalán nem vészes, átlag RX 570 / 580 kártyáknál lényegesen halkabb -
BRIKLY
veterán
válasz
tom120514
üzenetére
Az a baj,hogy hiába megy le egyszer. Ha bezárom,vagy újra indítom a gépet utána vagy elindul,vagy nem,de inkább nem. Kiírja,hogy Network disconected,és nem csinál semmit. Csak az segít,ha törlöm a data-t,de akkor meg újra szinkronizál nulláról..
Úgyhogy ennyi elég volt belőle.Kap még egy esélyt a nájszhess. -
subaruwrc
félisten
válasz
s7evcsenko
üzenetére
1070 meg 1080 is megy. Kordában lehet őket tartani de járatni kell a ventiket 80+%-on
-
-
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Turbóm van, hát nem egy csendes fajta 80%-on kellően idegesítő.
-
Próbált már valaki GTX 1070-1080 "Funder edition" kártyával bányászni?
Nagyon gáz? Pörög 100%-on a venti? -
AAntii
őstag
Ez a hashértékesítés rákfenéje, ha kevesebbet kap a hashért, akkor a napi lóvé is kevesebb lesz.
Nekem a cli-s pénztárca csekkolás és utalás nem ment, valamiért nem akart szinkronizálni a blocklánccal, váltottam az onlinera, az kb. olyan mint a kraken, van amit csak harmadjára vesz, de összességében működik. Ha valaki pedig kivár akkor a paper walletnéljobb nem kell. Összességében arra, amire elvileg kitalálták az etn alkalmas jelenleg, alacsony fee, gyors utalások, meglátjuk mi lesz belőle, lehet ebből is semmi
-
JoinR
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
1500 körül, de tekerhetem akármerre, nem nagyon változik a tempó.

Van egy haverom aki elég nagyban tolja, ő néha ad tippeket, anno pl. nyomtam pár napig a BWK-t ami elég jól hozott, de hát nincs kedvem a több ezer noname crypto között folyamatosan váltogatni - neki mondjuk megéri 60+ 1080Ti-vel
-
Yany
addikt
válasz
deadwing
üzenetére
A teljes hozzászólásod analóg a gondolataimmal.
És jah, én adtam nekik még egy esélyt. Január 4-re saccolja a köv kifizetést. Drága lesz azt is elveszíteni. 
Amúgy a monitorozója Androidon a Profit fülön miért mutat mindig más USD/day értéket, mint a Balance fülön? Nálam csak NeoScrypt megy, szóval nem lehet az algók közti eloszlás miatt. És egyszer egyik mutat többet, máskor a másik.
-
JoinR
őstag
Kipróbáltam én is az ETN-t, de erős kártyákhoz nem való. Az 1060 3GB (Hynix) -400/+600-zal 450H/s (57% power), míg az 1070Ti-m szintén -400/+600-zal 700H/s (44% power).
Elég kártyakímélő, de ez sovány vigasz.
Nem igazán találok bestmine coint az 1070Ti-re, amit ne kéne váltogatni 2 naponta
-
Mosqu!to
addikt
válasz
subaruwrc
üzenetére
"Megnéztem gpuz-ben, és tényleg felemeli az órajelet a wattman, de akkor sincs hatás. Mi lehet a gond?"
Igyekeztem realtime nézni, a gpuz gondoltam hogy hiteles ebben a tekintetben, és ott látszik is az emelt órajel, de a hash ugyanannyi.
Más: remote managementre milyen biztonságos, stabil és egyszerű megoldás van?
Sima win remote desktop (sec issue?), teamviewer, bármi egyéb?
-
subaruwrc
félisten
válasz
Mosqu!to
üzenetére
wattman az tök jó dolog
de nem először nem másodszor mondom hogy valami realtime programmal kéne nézni az órajeleket.
egy barátom 570-es párosát állítva lettem rá figyelmes hogy a friss kártyákon bizony a pwr limit nagyon le van fogva
régi kártyákon 0% pwr limit elég volt mindenféle órajel kombóhoz,ezeknek meg kellett +40% pwr limit hogy az 1150 / 2000-et tartsák is ...
szóval az hogy wattmannba te mit állítasz az egy dolog de le is kell ellenőrizni hogy applikálja-e a gpu.
különben nem fog változni a hashrate -
Danex
addikt
válasz
meridaharcos
üzenetére
(#33855) BRIKLY
Az online-t hagyd a picsbe, egy kanyist nem ér, offline + CLI-t használom ezzel teljesen jó. -
Yutani
nagyúr
Milyen beállítás ajánlott RX 570-hez cryptonight algoritmushoz? Két RX 570 dolgozik 1270 h/s sebességgel BIOS mód nélkül, Wattmanból szabályozva: 1100MHz/850m Vcore és 2050MHz/default Vmem, -20power. Így fogyaszt a gép 320W körül.
-
-
Mosqu!to
addikt
Mit használsz helyette?
A Wattman működik, de hiába állítom a frekvenciákat, nincs érezhető jele a hashben.
Samsung ramos RX570 4GB-ekről beszélünk, alapon 18-MH/s volt, flasheltem az uber mix extreme 3.1 timinget, így 22-23 MH/s-t hoz, de utána az órajelek emelésének semmi hatása, pedig elvileg ez a kártya tudja a 26-28-at.
Megnéztem gpuz-ben, és tényleg felemeli az órajelet a wattman, de akkor sincs hatás. Mi lehet a gond?
-
Janou
őstag
Sziasztok
Nálatok előfordul olyan hogy claymoreban azt látom hogy etn időpont new job stb.... De nem megy tovább és kapom az e-mailt hogy worker has offline... Kilövöm majd vissza és megy tovább. Mitől lehet ez? -
mészi01
újonc
Sziasztok
Tudna valaki segíteni eth+decred beallitasban etht megy de a dual beallitassal bajlódok a suprnovan megy a sebesség látom de nem igazolja vissza a share piros es írja decr null
Elore is köszi a választ es a segítséget -
deadwing
addikt
Többek között azért, hogy ne kelljen nekem szenvedni azzal, hogy btc legyen belőle, de ezt már korábban kifejtettem.

Persze lehet, hogy az én álláspontom is változni fog.Akkor is azt bányászik, ha több algót állítasz be?
Nekem az ETN teljesen gyatra 1080-as karikkal, így én ebből a buliból kimaradtam... -
deadwing
addikt
Troll ON.
Én meg azon gondolkodom, hogy lehet kéne külön amd meg külön nvidia bányász topic
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Olyan jó mikor oldalakon keresztül megy a bios mod meg vram időzítés eszmecsere, ami nyilván hasznos, de én meg nvidiásként csak görgetek...
Troll OFF.
Valaki visszatért már nicehashre rajtam kívül?

-
m4rc!
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Most beállítottam az 1375-höz tartozó időzítéseket mindenhova. Bármit csinálok 1700-2100-ig mindíg 21,4 körül marad a hashrate. Valami más fogja sztem... Legujabb driver fenn, patch fenn, mi lehet még

-
Dr. Romano
veterán
Ebben a fórumban találtam korábban ezt, nem tudom van e benne igazság, esetleg próbáld meg:
"Have you tried at 1950 1960 etc I have found a few cards of mine that love 1880 but not 1900. And a few love 1930 but not 1950 and they went from around 26 to 29 just by using a few different mhz on memory"
-
-
m4rc!
őstag
Az miért lehet, hogy ha emelem a memória órajelet visszaesik a hashrate? Ugyanaz az időzítés van megadva 1750-re és 2000-re is, de ahogy felemelem 2000-re kb. 2MH/S-el visszaesik...
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Mosqu!to
üzenetére
Igen. Nálam úgy volt hogy amíg 1-2 kártyát tettem a rendszerbe addig az Af. működött rendesen, ahogy betetettem mind a 4-et minden ki lett szürkülve, semmit sem lehetett állítani.
Nem sikerült megoldjam, de találtam egy viszonylag oké progit (OverdriveNTool) amivel lehet managelni valamennyire a kártyákat.
Ha adrenalin drivert használsz akkor tedd a kártyákat "kiszámítás" módba.
-
LógaGéza
veterán
válasz
Mosqu!to
üzenetére
Pixel Clock Patch megvolt?
Szerk.: Látom igen... Crossfire-t nézd meg ki van-e kapcsolva Radeon Settingsben.
-
Mosqu!to
addikt
Találkozott valaki azzal, hogy afterburnerben látszanak a kártyák, de minden clock 0?
A bánya megy, driver legfrissebb, bios flashelve, patchelve, driver lepucolva, újratelepítve.
RX570, afterburner a legfrissebb stable.
Ha a wattmant próbálom indítani az amd radeon settingsből, akkor meg a játékok gombra nyomva nem is jön be semmi. -
Danex
addikt
Az elmúlt naphoz képest 50%-kal több az ETN bányász, difficulty is ugyan ennyivel magasabb. Leestem 9-10ETN-re átlagba

-
Mosqu!to
addikt
válasz
Mosqu!to
üzenetére
5 kártyával már megy stabilan. A legfrissebb driver van fent.
Guideot nyárról tallátam, amikor az akkori legfrissebb driverrel akarta feltetetni a régivel hibridben.
Kérdés az, hogy most kell-e még ilyen hibriddel mókolni, vagy megy már a legújabb sima driverrel? esetleg a blockchain beta-val?
Ha kell hibridezni, akkor a májusi driverrel vegyítsem a 16.11-et, vagy a legfrissebb simával, vagy a blockchain betaval?
-
bobalazs
nagyúr
Their not allowing any transfers either. Total lock down on @Coinbase
FYI - move all of your money out of Coinbase/GDAX if you haven't already.
rövidke twitter szösszenetet olvastam az imént.
-
LógaGéza
veterán
válasz
techie_guy
üzenetére
Én pl CPU-val is bányászok XMR-t, ergo nem kellene csak GPU-ra szűkíteni. Valamint két minerprogi között is van különbség - pl a Claymore és XMR-Stak közül az utóbbi többet hoz kb +100H/s-el nálam - na meg akkor a verziók közötti különbségbe bele se mentünk, akár minerprogi, akár driverek között.
-
A. Sparrow
újonc
Sziasztok!
cloud miningbe akarok belekezdeni (hashflare) meg van már minden, végül arra jutottam hogy Payeerel fizetek, ezzel kapcsolatba lenne egy pár kérdésem mert van ami nem világos. Be regisztráltam Payeerre és jelenleg ugye 0$-om van illetve semmi nincs rajta. Ugye nekem van egy mastercardom amin magyar HUF van. Ezt a kártyát csatlakoztatom (veryfikálom) a Payeer accounthoz és ezen keresztül én "leemelek" 10 dollárt pl akkor az én bankártyámon lévő forintot automatikusan átváltja dollárra? Vagy hogyan is működik ez? 
-
techie_guy
tag
válasz
sanzi89
üzenetére
Ez igaz, de engem ezekben mindig zavart a forrás bizonytalansága.. itt legalább ez biztosított és user alapján lehet kérdezni is vagy megvitatni a beírt adatokat.
Az ötletek jók, a táblázatot viszont módosítsd te is nyugodtan, főleg így az elején bárki módosítsa akár a szerkezetét is, amíg ez nem felesleges. A végén pedig megegyezünk egy végleges formában. -
szazbolha
addikt
válasz
Tamás9x
üzenetére
Windows 7 nyert. Semmi baja a lapnak, megy a 3 VGA benne.
Annyi trükk tényleg kellett hogy az IGP-t le kellett tiltani és az egyik VGA-nak a 16x slotban kell lennie.
Kis problem, hogy a 3. VGA csak 80% kihasználtsággal megy.MIndenkinek köszönöm a tanácsokat, most fogok win10 régebbi verzióval is tesztelni.
-
Mosqu!to
addikt
Srácok, itt a rig, összeállt, 1 kártyával bootol gond nélkül. 5 kártyával bootol, bár fagyott 1-2 alkalommal.
6. kártyát ha berakom, akkor megáll mint a szög, biosba sem tudok lépni.Próbáltam többféle bios beállítást amit erre találtam neten, de nem igazán működnek.
Asus z270-p
6x rx570.Nagyon hálás lennék, ha van ötletetek, hogy mit kell ilyenkor tenni.
További amatőr kérdés: Monitor melyik csatlakozóra van dugva?
- alaplapi kivezetés (proci)
- 1. pcie slot (rövid) kártyája
- 2. pcie slot (16x) kártyája? -
sanzi89
addikt
válasz
techie_guy
üzenetére
Felvettem benne egy kártyát. A javaslatom, hogy ne az OC-t tüntessük fel benne, hanem a konkrét órajelet. A különböző VGA-knak különböző a gyári OC-ja, így az alap órajele, ami félreértésre adhat okot. Szerintem egyszerűbb lenne az órajel feltüntetése. Plusz a típus megjelölés is sok egy kicsit, illetve a coin neve mellett az algót is érdemes lehetne feltüntetni. És persze az OS verziót, driver verziót, miner típust/verziót, esetleges BIOS módosítást. Nomeg neten rengeteg hasonló lista kering már, amik sokszor teljesen eltérő számokat is tartalmaznak.
-
ETN bányászathoz tud nekem valaki adni egy normális gpu minert? amibe már csak az azonosítóm kell bemásolni? 1080ti az alapanyag (telefonon vagyok, innen nehezebb vele szórakozni és cserélgetni
Előre is köszönöm ha valakinek van annyi felesleges ideje 
-
Because
őstag
köszönöm akik válaszoltak

-
techie_guy
tag
válasz
techie_guy
üzenetére
Illetve szerintem ezt vagy egy ehhez hasonló táblázatot elkezdhetnénk feltölteni adatokkal, kiindulási alapnak jó lehet, ha valaki egy új riget rak össze: PH Mining
-
techie_guy
tag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Igazad van szerintem, idegesítő és nem hatékony így, viszont éppen emiatt jó lenne aktualizálni az összefoglalót, hogy nyugodtan lehessen oda "küldeni" minden új arcot. Reméljük még évekig lesz értelme a topiknak, akkor pedig kifizetődő lenne egy ilyen aktualizálás/bővítés.
-
techie_guy
tag
válasz
AAntii
üzenetére
Körülbelül igen. :-)
Kb. annyi történt, hogy karácsonyi akcióban lehetett ma BTC-t venni. Aki benne van legalább 1-2 hónapja az iparban az a reggeli kávé közben ránézett az árfolyamra, megrándította a vállát, hogy "na végre ideje volt a korrekciónak", délután pedig megint ránézett és elmosolyodott. Esetleg napközben szórakozásképp megnézte a hazai portálok "beleállt a földbe" és kipukkant a lufi" cikkjeit. -
Danex
addikt
-
Sondi1986
addikt
Segítséget szeretnék kérni tőletek, dekredet szeretnék szedni másodlagosan a supranováról hova kell a worke nevet és worker kódot írni?
[link] -
Danex
addikt
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Aha, de a intensity-t felézni kell.
-
sanzi89
addikt
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Akkor gyorsan állítsák be őket rendesen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
sanzi89
addikt
Mióta minden dől-borul, a Monero difficulty-ja is rohamosan nő, holott annak is az árfolyama bezuhant. Ami érdekes WhatToMine szerint, hogy a Nicehash majdnem dupla - de legalább másfélszeres - profitot ad az XMR után, mintha közvetlenül Monero-t túrnék.
Ezt mi indokolja, hogy lehetséges ez?
-
A. Sparrow
újonc
Sziasztok!
cloud miningbe akarok belekezdeni (hashflare) meg van már minden, végül arra jutottam hogy Payeerel fizetek, ezzel kapcsolatba lenne egy pár kérdésem mert van ami nem világos. Be regisztráltam Payeerre és jelenleg ugye 0$-om van illetve semmi nincs rajta. Ugye nekem van egy mastercardom amin magyar HUF van. Ezt a kártyát csatlakoztatom (veryfikálom) a Payeer accounthoz és ezen keresztül én "leemelek" 10 dollárt pl akkor az én bankártyámon lévő forintot automatikusan átváltja dollárra? Vagy hogyan is működik ez? 
-
Because
őstag
egy ilyen alaplap integrált pocival elég lehet bányászathoz?
[link]illetve tudnátok linkelni risert rx570-hez ebayről!? elveszek a kínálatban
-
Danex
addikt
XMR-Stak-nál amd.txt fájl van, az AMD-s gpu-s bányászathoz.
Ez az én beállításom. Az egyik kártyán kisebb az intensity mert azon megy a display.
Lehet menne még több is, de nem tudnék a gépközelben lenni, ha esetleg fagyna vagy valami. Ez a 4GB-os 570-re van belőve!.
-
AAntii
őstag
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Illetve egy start.batnak is örülnék, én legalábbis, gondolom a szenzitív adatok nélküli megosztás működik.
-
Janou
őstag
Sziasztok
Mi az a hőmérséklet ami még elfogadható egy RX570-nél? Gpu 1200, Memória 2100. Venti 2300 RPM és így 55-56 fok.
-
válasz
szazbolha
üzenetére
Nem tudom mivel tud többet a pro-s alaplap, de én 6db 1060-assal telepítettem rá win10-et.
4db gond nélkül működött benne, a másik kettőt nem tudtam működésre bírni, ugyan ezt a hibát kaptam, mint Te.
Ugyan ez a 6 vga egy asus z170-e alaplapban, ugyan ezt produkálta, de egy itteni kolléga javaslatára átállítottam valamit a biosban és jó lett. (Igaz frissítenem kellett a biost)Lehet ebben is van valami átállítani való, csak már nem volt több türelmem kísérletezni.
-
válasz
szazbolha
üzenetére
Nem akartam indulatosan irni, bocsánat csak..
nálam nonstop kifagyot at EWBF miner, a rendszer is... win10-el feltettem a 7-et azóta tökéletes. teszem hozzá ugyan azokkal a beállításokkal.Win10 frissítések kikapcsolása:
Vezérlőpult-> Felügyeleti eszközök-> Szolgáltatások-> alulra görgetünk Windows update, rá egy jobklikk... tulajdonságok...
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- DUNE médialejátszók topicja
- Bluetooth hangszórók
- Napelem
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Előre is köszönöm ha valakinek van annyi felesleges ideje