Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szazbolha
addikt
válasz
rokakoma88
üzenetére
1. Stheer,
2. ??
3. Igen. Még az a bizonyos nem ajánlott olcsó is a bestmarktban.Csúcs teljesítmény 1060-ra: 7x130 = 910W , üzemszerűen max. 7x90W = 630W
7 VGA-hoz 14 db 6pin csati kéne, azt valahogy ki kell sakkozni.... lehet 2 táppal próbálkoznék.(#35995) fogtunder Külföldi bank nem is rossz ötlet. USA-ban nyithatok számlát? vagy a Kajmán szigeteken? vagy már az sem anonim?
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz
szazbolha
üzenetére
többnyire egy riggel nyomják, errefelé nem ritka a 4-500K nettó bejelentett bér. egy részét bent tartják a pénznek, egy részét küldik számlára. régen voltak jó kis offshore bankok online regisztrációval és VISA kártyával, de sajnos már nem tudok olyat, amire nem lát rá senki, ha nagyon szeretne...
szerintem a 3 tápcsati azért van, hogy indítsa az összes tápegységet, mert nem tudok olyan tápról, ami elvinne ennyi kártyát, akár 1060-ast. az mondjuk gáz, ha a 18 kártyás RIG-ben lehal az alaplap, de olyan szempontból jó, hogy fokoszatosan bővíthető. 6 kártyánként spórolsz egy alaplap+cpu+ram+ssd kombót, ami simán egy közepes VGA ára.
-
szazbolha
addikt
válasz
fogtunder
üzenetére
Mi az a kisebb összeg? Lassan 150k-nál tartok 13 VGA-val (/hó). És mindennap böngészem az aprót meg vadászom az olcsó 1060-at. Akinek van 2 db 6-os rigje ennél többet is szakíthat, ha nem Winminerrel okoskodik.
Hol a határ? 200-500K /hó. Nem vagyok gázszerelő, adózó célpont vagyok.
(#35990) fogtunder A 3 tápcsati mijhez kellhet? Vagy csak annyi hogy indítja a mésik 2 tápot is.
Aúgy tetszik... de ekkora rtiget soha sz életben nem fogok építeni.... 18x570 egy vagyon... meg mi van ha megáll? -
fogtunder
nagyúr
ezt a szörnyeteget láttátok már? 18 PCI-E foglalt, bemenet 3 tápegységnek
összességében nem is drága, mert kicsit több csak, mint 2db H81 Pro BTC ára, mondjuk ennyi kártyát kábelezni már nem lehet egyszerű, és ha valahol a közepén kimozdul egy riser, akkor sok szerencsét 
(#35989) Sondi1986: igen, ez mondjuk annyira nem előny, de 77-ért úgy voltam vele, hogy elnézem neki, pláne, ha Samsung RAM lesz rajta. úgyis rakok elé 3db 140-es Akasa Vipert, azok 12V-on nem kevés levegőt tolnak át, csak elég lesz a RAM és a VRM hűtésére.
-
Sondi1986
addikt
válasz
fogtunder
üzenetére
Abból 1-et én vettem meg.

Rendes volt a csávó, mert a hirdetésben is hogy nem postázik, elpanaszoltam hogy mekkora kibaszás ez a vidékieknek mivel minden pesti ember nem postázik.
1 et mertem venni mert írta hogy ő 22 jártatta a kártyáit.
Első gondolataim
- kímélte a kártyát.
- vagy csak egy alacsonyabb számot mondott hogy azt hídjem meg van kímélve.
- vagy csak ennyit bír.Végül most már bánom hogy nem kettőt vettem, mivel megy 25-tel, csak nincs memória hűtője + VRM hűtője sincs.

Tegnap én is rendeltem egy MSI Geminget, de nekem húzós mivel bruttóba veszem.
-
rokakoma88
csendes tag
Gondoltam rá, hogy megépítem a második RIG-emet ETH bányászathoz. Most a "GIGABYTE Z270-Gaming K3" alaplapot választottam. Elvileg M.2 to PCI-e átalakítóval be lehet tenni egy hetedik videokártyát. Három kérdésem lenne:
1. Van valakinek tapasztalata ilyen M.2-es megoldással? Működik ez?
2. Hol lehet ilyen M.2 to PCI-e kártyát venni? már van egy órája keresgélek a neten, de semmi.
3. 1000 W-os táp bírja a 7 db MSI 1060 6Gbyte-ot? (Intel Petikum G4400 proci, Z270 K3 alaplap, SATA HDD)Köszi
Tibi -
fogtunder
nagyúr
válasz
szazbolha
üzenetére
kisebb összegek kiutalását több kollegám csinálja, amíg van egy jóval nagyobb bejelentett jövedelmed, nem nagyon cseszegetnek, nyilván nem kell milliókat kiutaltatni így. én egyelőre ETH akarok gyűjteni, ha nagyon kell majd belőle pénz, akkor meg irány az automata a belvárosban.
-
madpapa
senior tag
GTX1080-nal túr valaki? Különböző algok esetén mivel hashel milyen beállítással? Ha ETHASH, EQUIHASH, NEOSCRYPTre írna valaki értékeket, megköszönném :-)
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok! Vásároltam egy G4500a-t a gépemhez. Ezzel a CPU-val kell valamit állítani? Vagy a gyári értékek megfelelőek?
-
szazbolha
addikt
válasz
madpapa
üzenetére
Köszi az infót. A topiktárs által vásárolt tápot nem ismertem, de a régebbi osztott tápoknál a speckó szerint az egyes ágak max terhelhetőségének az összege nagyobb volt mint a táp teljes terhelhetősége.
Hogy ez mögött milyen elektronika és védelem állt az nem tudom, de tipikus volt a 2x18 vagy 3x18A amely utóbbi esetben összterhelésként csak 550W volt megadva.
Én ezért óvakodnék az osztott ágas tápoktól, de lehet ma már ennek nincs jelentősége.Azt viszont nehéz elfogadni, hogy semmit nem jelent, ha egy gyártó 4x30A-t ír a táp speckójába, nem pedig 1x120A-t és még azt is leírja hogy sLI-ben érdemes keresztbe kötni a pcie tápkábeleket.
Csak van valami oka ennek....(#35976) fogtunder Én ettől kockáztatósabb vagyok VGA ügyben. A NAV-tól sokkal jobba félek, mint egy bedöglött 70 ezer forintos VGA-tól, amit esetleg nem tudok gariztatni..
-
fogtunder
nagyúr
válasz
szazbolha
üzenetére
van egy mottóm, amit a melómra és a magánéletre is alkalmazok: hope for the best, prepare for the worst.
anno használtan vettem a GTX970-emet, direkt olyat kerestem, amihez van normális helyen kisker gari, így se jártam rosszul és mikor 2 évesen meghalt a 970 Strix, egy szó nélkül cserélték gariban 1060 Strixre. ha valami beüt, inkább legyen egy stabil hely, ahol nem fognak szarozni vele, hanem adnak másikat.
amúgy volt ma megint nagyon rövid ideig EVGA GTX 1060 3GB 77-ért Bestmarkton (a mini verzió), meg is rendeltem gyorsan 6-ot és lemondtam az MSI-ket, mert még nem jöttek meg. remélem Samsung RAM-osak lesznek, mint a tesztelt példányok.
-
-
Eclips21
őstag
szerintetek a Intel Celeron G3930T szóval a "T"-s verzió is elegendő hogy meghajtson 6-12 kártyát? csak ízért kérdezem mert olcsóbb
mint a sima verzióezen kívül még az érdekelne hogy 1060 6GB verzióból melyiket érdemes megvenni? a legolcsóbb Palit márkától kicsit félek hogy nem lehet majd eladni őket, ti miket használtok mit érdemes nézni?
-
Plasticbomb
addikt
Jelentem: Megjött! Egyből be is raktam, az RX480 GPU megy is, de a venti csak meg meg moccan, de nem pörög fel.. Teljes terhelésen sem. OK? Még nem tudom. Most épp azon agyalok, hogy vajon van-e elég táp a ventinek a cuccon keresztül, de elvileg bőven elég van neki... Plusz ott a psu betáplálás is...
-
madpapa
senior tag
válasz
szazbolha
üzenetére
Ezzel a 12V-os ágak terhelhetőségével kapcsolatban annyit fűznék hozzá, hogy tudomásom szerint az egyes ágak nincsenek áramkorláttal ellátva. Az összes 12V-os ág egy "sín"-ről indul. Nyilván megadnak egy határértéket, hogy az adott ág vezetékének keresztmetszete mi az amit elbír. Védve max. a 12V-os és 5V-os ág van külön-külön. Nagyon profi tápoknál el tudom képzelni, hogy áganként van védelemmel ellátva, de az nem feltétlen a PC tápok kategóriája, még ha az egy Gold vagy Platinum sorozatú is. Bár ezek a megjelölések ugye meg a hatásfokra utalnak.
-
tisn
veterán
válasz
szazbolha
üzenetére
na megjott minden, kiveve a vidkarikat
tapot megneztem
4 12V-os 30A-s ag van
1-esen megy a cpu
4-esen megy a fix kabel 2 pcie-je
ha a 2-3-ra dugom a ket modularis kabelt, akkor minden 30-as agon csak 2db max 10A-s vga lesz
ha jol ertelmezem a dolgokata riserekhez satas csati jott, azok meg az 5V-s dugokba mennek (bar olvastam valahol, hogy ez nem olyan jo)
-
Dr. Romano
veterán
Itt van a config, meg az amd file.
Most még kísérletezgettem vele, végül is nem rossz. Lehet hogy mégsem dettó ugyanez a Stark 2.2 volt korábban. Oké persze befogtam a cerka 1 magját is, de egy 100-ast összesen nyertem vele hogyhogy akkor most marad ez. A többi különbség meg valszeg a memóriaidőzítések között lesz, lehet bemásolom az 1400-as strapot és megnézem úgy.
Jah igen, az etn spacepools gyógyulni látszik megyek teszek egy próbát ismét. -
szazbolha
addikt
Ebben van igazság. szintén subaruwc-re hivatkozva, pcie-n keresztúl a ram van megtáplálva. Valahol 30/70 lehet az arány, úgyhogy lehet gond nélkül elüzemelgetsz majd a 6x1060-al.
Persze az kérdéses, hogy a molex/sata kábel melyik ágra van kötve. Ha szerencséd van akkor a CPU-sra.(#35968) fogtunder A netshopos stormiox-et 15-20 eFT-vel vettem olcsóbban mint ha most máshol kéne vegyem. A gari rizikó... kétségtelen. Nagyon remélem nem lesz szükség gariztatásra, az is lehet 1 éven belül eladom a cuccot, sőt ha a 2000-es széria megjön akkor biztos.
Már most eleve úgy építem a 3x1060 bányagépet hogy eladható legyen egyben. Házba zárva probléma mentesen. -
fogtunder
nagyúr
válasz
AAntii
üzenetére
nyilván próbálkoztam én is, volt, amiről lengyel oldalon találtam, de van pár olcsóbb típus, amit egyszerűen nem lehet, az olcsóbbik Palit pl ilyen, mindenhol a drágábbat szedték szét.
egyik helyről se veszek VGA-t, a boltokkal is úgy vagyok, hogy inkább fizetek némi felárat, de olyan helyről veszem, amivel már van tapasztalatom garis ügyekben és nem szívattak meg.
-
tisn
veterán
válasz
szazbolha
üzenetére
1060-ak
szerk: olvastam a tapos hsz-t, csak nem sikerult jot valasztanom

de mintha ugy olvastam volna, hogy a tapcsatin csak 50-60%-ot vesznek fel, a tobbi a pice-bol jon, ergo megfeleloen kevert molex/sata bekotesekkel megfeleloen terhelhetem az agakat (vagy nem, majd kiderul)
-
szazbolha
addikt
Vedd figyelembe amit subaruwc írt. Az egyik 30A ág a CPU-nak van kiosztva a másik kettő VGA
Ezzel az osztott 3x30A-ral csak az a bajom, ha egy VGA 11A-t kér, akkor csak kettőt köthetsz arra az ágra, vagyis 4 VGA-t tud kiszolgálni, mert 3x11=33A már a 30A liit felett lenne. Miközben a CPU ág alig terhelődik.
De lehet rosszul gondolom.Az is kérdéses hogy a hatásfok görbe hogy alakul, általában 50-60% között van maximumom, asszimetrikus terhelésnél mi lesz a helyzet? Áganként kell nézni, vagy az összesent? Nem tudom. (OK, csak 2-4%-ról van szó, de az is valami...)
szerk: A keresztbe kötés csak akkor működik, ha 2 tápcsatis a VGA-d. A 1060-ak csak 1x6 pinesek, igaz 10 ampernél ritkán kérnek többet, de 3 db akkor is a 30A-s limit határán dolgozna.
Bocs.. nem tudom milyen VGA-id lesznek.szerk2: nálam 2-3 naponta előfordul, hogy a bekonfigolt 1060-ak közül valamelyik elhagyja magát, de aztán visszaindul a iner meg dolgozik rajta, viszont ilyenkor már default 100% TDP-vel megy. Szóval nem a 80-100W-ra kell méretezni a tápot, hanem a max. ra. 120-130W-ra.
Szerintem... (korábban írtam arról, hogy méretezném én a tápot.) -
tisn
veterán
válasz
szazbolha
üzenetére
remelem azert sikerul ugy kotogetni, hogy elbirja azt a 6*80-100W terhelest (+ az i5 80W-jat)
szerk: biztos, hogy osztott, mert van egy kep a tap oldalan, ahol mutatja, hogy az sli-be rakott nagyfogyaztasu kartyat keresztbe kell bekotni az agak kozott
szerk2: igen, azt olvastam valahol hogy az osszes giga hynixes, szoval azokat alapbol skipeltem
-
Danex
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
config file-odat töltsd már fel valahova
igen samu, igen übermix, a sima blockchaines
-
AAntii
őstag
válasz
fogtunder
üzenetére
Szinte mindegyik kártyáról van fent a neten robbantott ábra, vagy a hűtést leszedték pontosan a felépítés bemutatása miatt egy-egy tesztben, a memória fajtája pedig tényleg lutri.
A szarvasi tanyavilágban van a cég telephelye, szóval örök élet+2 nap, míg üzemelnek
A hozzám garos srácokhoz képest még mindig több bizodalmam van bennük, bár ez nem őket dicséri. -
Danex
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
-
fogtunder
nagyúr
szerintem nincs olyan, ami mind Samsung RAM-os, korábban is írtam, ez zsákbamacska. mivel a gyártók specifikációit minden beszállító RAM moduljai teljesítik, onnan vesznek, ahonnan tudnak/olcsó.
a Netshopot én is néztem, de ki tudja, meglesznek-e még 3 év múlva...
a kis borda általában VRM hűtés szokott lenni, a RAM hűtés csekkolása többnyire thermal paddel van megoldva, de a hűtés leszerelése nélkül nehéz megnézni.
-
tisn
veterán
válasz
shteer
üzenetére
igen, viszont elobb utobb az adozason is gondolkodnom kell, foleg ha rakattanok es csinalok meg par riget.
aki esetleg garazsban tartja a rigeket, mi a tapasztalat nyaron?
van esetleg szogedi olvtars, aki mar berel irodat, raktarat es meg van helye/vagy tippje hol erdemes elhelyezni a cuccot?
-
Danex
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Ami ide lett feltöltve néhány napja.
-
tisn
veterán
válasz
fogtunder
üzenetére
en is netto aron veszem
evga mind samus? mert most van a netshopban olcson
de valami kulfoldi forumban lattam, hogy panaszkodnak, hogy hynixes, azert nem mertem venni(szerk: manlin ket hocsovet latok, es a nagy borda mellett latok egy picit is felulrol (az ram lehet?)
-
fogtunder
nagyúr
az a bajom ezekkel az olcsó cuccokkal, hogy egy csomóról nem találtam rendes tesztet, hogy vajon hűti-e a RAM-ot, ami nem mindegy, a legtöbb olcsóbb hűtésben max 1 hőcső van, a VRM hűtés sem elhanyagolható, ezek azért mind fontosak hosszú távú üzemeltetésnél.
plusz én nettó áron veszem, úgy elég jó a megétrülési még mostani árak mellett is. de múlt héten láttam 4db EVGA 1060SC-t 70K körül, Samsung RAM-osat, nyilván nincs már meg
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Sondi1986
üzenetére
az összes képen, amit találtam, Samsung RAM volt rajta, az elejtett infók alapján, amiket össze bírtam kukázni, nagy százalékban azok. de ha mégsem, elég jó 1060 verzió lett, könnyebb lesz eladni, mint egy Palit/Gigabyte verziót, ha oda jutunk. a tápot, procit, RAM-ot már megvettük decemberben, csak riserek kellettek, egy pendrive, meg a 6 VGA. sajnos nem rendeltem meg múlt hétfőn a Gigabyte WF verziót, mikor 70-ért volt fent kb. 3 órán keresztül, de ce la vie, még addig felépítem, amíg lehet egyáltalán bármit kapni és amíg vissza tudja termelni az árát.
-
madpapa
senior tag
válasz
Mosqu!to
üzenetére
Próbálj meg komplett risert cserélni alatta! Vagy lődd vissza a kártyád a gyári BIOSra és úgy futtasd és teszteld.
Amúgy nekem rengeteg bajom volt riserekkel. Amióta kiszűrtem őket, atomstabilak a rigjeim. Mi több, kontakt sprayvel letakarítottam a kis risereket. Használt. -
Danex
addikt
válasz
AAntii
üzenetére
Megnéztem, szimplán dualthredel 896-os intensityvel, holott pl 912-t simán mennek az enyémeim (talán többet is), illetve többet is fogyasztott a gép.
Claymore
896-os intensityvel, 970 H/s-t hozott 1 kártya,XMR-Stak
912 intensity, 1010H/sIlletve 5 kártyával a Claymore 705-735W-ot fogyasztott, addig az XMR-Stak 710W-ot.
-
btomi9
aktív tag
ETH-t és még valamit szeretnék dual bányászni, egyelőre 2 darab RX 580-al amíg meg nem jönnek a tápjaim. Melyik pool most az ajánlott?
-
madpapa
senior tag
Bányászik dwarfpoolon ETH-t valaki? Mintha le volna állva.
-
tisn
veterán
na rendeltem 1060-bol 2 palitot meg 2 msi gaming-et
netshopon van (allitolag) evga meg msi aero viszonylag jo aron, ezekrol tapasztalat?
meg giga mini ocmind egyventis ahogy nezem
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Mosqu!to
üzenetére
Na most 8 órája megy. kapott egy kis undervoltot, úgy tűnik alapórajelen is képes volt megfőzni magát.
@Dexar007: Ezt a helyedben megnézném én is. Vedd kicsit vissza a feszültségeket és a kakaót. A jelenség nálam is ugyanez a kifagyás volt, csak előtte nálam dobott még hang-et.
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Fiddlestick
üzenetére
Köszi megvan!
Aki rendszeresen tradel krakenen mivel szokott leginkább? Ahogy elnézem az ETH inkább csak növekszik, nincs olyan nagy fel-le mozgás napi szinten.
-
Dexar007
veterán
válasz
AAntii
üzenetére
Ez mar a modositott bios,de az elozovel is fos volt.
Nemnem. Elobb droppol 7-re ( ekkor szerintem a ventik mar allnak) majd le nullara,par perc alatt elerjuk a 90 fokot a gep pedig kikapcsol.
Templimit overdrivntoolban 65 fokra van allitva. Ahogy nezegettem a logot kb 60-65 kozott tanyaznak fagyas elott ,majd par perc leforgasa alatt droppol az egyik kartya,tulmelegszik,majd pedig a gep leall. -
AAntii
őstag
válasz
Dexar007
üzenetére
Ha más nem, akkor legalább a hibakeresés idejére templimitet állíthatnál neki, tudom, az r9 290-eknél ez nem volt ritka, de más idők járnak. A másik bios a gyári? Tennék azzal is egy próbát, samsung ram ide vagy oda, nem mindegyik bírja az utolsó mikrohasht is kinyomó biost. A venti fordulatszámát nem lehet logoini valamivel? 90 foknál leáll a videokártya, már nem is tudom hol láttam ezt a határértéket, vagy az amd driverben, vagy a polaris bios editorban, tehát lehet bios szintű beállítás. Gondolom melegszik, melegszik, droppol, ezért a hash visszaesik majd pedig eléri a 90 fokot és leáll,
-
Dexar007
veterán
Mar napok ota az egyik 6os riggel szivok. Teljesen random modon szeret leallni,van amikor az ejszaka kozepen,igy 8 ora kiesik cakkpakk (legalabb nem tolom fel a nehezsegi szintet
) van amikor pedig 24 orat hibatlanul elmegy.
Log file szerint egyik pillanatrol a masikra leesik az egyik gpu hashija. 29 rol 7 kornyekere,a homerseklet kozben emelkedik 90 fokig,majd kikapcsol a gep. (megkimelt vga elado
)
Otlet?
Kabeleket ellenoriztem,masik biossal probaltam,masik driver,masik slot..holnap meg kiprobalom masik tappal hatha. -
AAntii
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Doge és litecoin. A dogenál olcsóbb transaction fee-vel olyan coin,
ami azért elterjedt szerintem nincs.a zec sem drága. -
Dr. Romano
veterán
Van valami lista valahol ami felsorolja a coinok tranzakciós díjajit? Melyikbe érdemes váltani küldéshez stb...
-
Mosqu!to
addikt
Az egyik rigemnél az egyik kártya konstans WATCHDOG: GPU 0 hangs in OpenCL call, exit hibával elszáll.
Ami fura, hogy ha kikapcsolom a kártyát, és csk a többi bányászik, akkor is!
RX570 Hynix, a kártya alap órajelen van, flashelt rommal (a rigben minden kártya teljesen azonos). GPU memory errort nem ír.Mi lehet ennek az oka?
-
r3dsnake
nagyúr
Krakenen van valahogyan lehetőségem ETH-t USD-ra váltani? Vagy csak fordítva van opció rá?
-
Vigilante
őstag
easyhash-ről mik a vélemények?
Sumo Easy Miner (CPU), nagyon megbarátkoztam.A poolról egyébként: [link]
-
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Nem tudom sajnos. Coinbase-t ismerem csak valamennyire.
Amire figyelni kell, hogy az utalás feladója ugyan az legyen, mint a regisztrált profil. -
Janou
őstag
Your limit has been increased
Good news! You can now buy more digital currency on Coinbase.Your new credit/debit card buy limit is €750.00.
Ennyit tudok róla eddig.

-------------------------------------------------------------------------------------Még mindig Coinbase. Ezt a 4. lépést a kiutaláshoz kell megcsinálni?
Add a payment method
Use a bank account or card to make your first purchaseHa rányomok írja, hogy: Use any Visa or Mastercard to make small investments. Akkor a Maestro kártyámmal mehetek a francba?

-
-
Ghoost
tag
Hali! Nekem ma úgy sikerült kb 2 perc alatt a verification, hogy az sms-ben kapott linket elküldtem magamnak e-mailben. Megnyitottam gépen a linket, ahol már az előre bescannelt, megszerkesztett személyim elő- és hátoldalát feltöltöttem (körbe vágtam és csak a személyim volt rajta, nulla "üres" hellyel).
-
r3dsnake
nagyúr
2-3 napja venni szeretnék ETH-t kb 17ezer értékben, de ahelyett hogy lenne pici esés, folyamatosan felfelé megy. Szerintetek várjak még, vagy ugorjak most? Tradelni szeretnék vele krakenen utána.
-
Erwinke
aktív tag
Hello.
Nicehash megallt a benchmarknal. A kartyak null terhelesen vannak es 17/20nal all mar 2 oraja a teszt. Anelkul meg nem lehet elinditani. Ilyenkor mit csinaljak? Amd 1.8.2 -
htc07
addikt
valaki aki regisztrálva van coinbase-n, meg tudná mondani, mennyi a btc withdrawal fee?
hopp, rossz topik

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

összességében nem is drága, mert kicsit több csak, mint 2db H81 Pro BTC ára, mondjuk ennyi kártyát kábelezni már nem lehet egyszerű, és ha valahol a közepén kimozdul egy riser, akkor sok szerencsét 

Sumo Easy Miner (CPU), nagyon megbarátkoztam.
de nem tudom állítani, hogy hány mpx legyen. A verifikáció amúgy a coinbasen való tradehez kell csak vagy ahhoz is, hogy btc atm-ből adott esetben felvegyek pénzt?