Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
deadwing
üzenetére
Nem ugrik, olvasd vissza korábban bemásoltam az Asus válaszát.
Plusz le lehet venni a matricát és vissza lehet tenni úgy, hogy nem is látszik semmi rajta
Én 2mm-es gelidet használtam a ramokra, vrm-re meg TG minus padot. Ha kell ram-ra tudok adni aprón megtalálod.
Amúgy Gelid amazonon szokott lenni, de most már per pill nincs. -
Frozen
addikt
válasz
deadwing
üzenetére
Nem valószínű ,mert a riser lámpa ment + a kártya is ,képet is adott csak a cudat bem talalálta sehogy riserrel. És probálta. Másik sata csatit is korábban. Mubd1 most termelés van és nincs tobb kiadas remelem 3 nap mulva okosabb leszek. De nagyon bitakodok h a 80 euros szalag jo lesz hosszutavon
-
-
Danex
addikt
válasz
deadwing
üzenetére
hm, nekem FSP Auruom PT 1200W van, mikor nézegettem a kábeleket nem éreztem melegnek őket, bár én csak a risernél néztem. Mivel adtak hozzá kábelt bőven emiatt 1 kábelre 2 kártyát kötöttem max. Remélem nem fognak megsülni a kábelek vagy legalább a védelem időben leold, ha baj van.
-
szazbolha
addikt
válasz
deadwing
üzenetére
Valahogy meg kéne pucolni a csati érintkezőit. Foglmam sincs hogyan.
Vagy kivenni és direktbe beleforrasztani a vezetéket.Mondjuk ez a probléma nem magyarázza meg hogy mi és miért folyt ki a VGA-idból. Én is a gappad-ekre tippelnék. De szerintem a két jelenség párhuzamosan keletkezett a memók nagy áramfelvétele miatt. Nem egymás ok okozatai.
(#36680) Zsírkrétamen É úgy gondolom számtalan ember jár úgy mint te. Pár dollárt poolon vagy pénztárcán hagynak (én is jéártam így). Aztán ezek a acc-ok vagy pénztárcák "megszűnnek" és a bennük lévő coin vagy usd az üzemeltetőt gazdagítja áttételesen.
Ez is a rendszer része.Kétlem hogy 7 USD-t értelmes módon ki tudnál onnan szedni, talán akkor jársz a legjobban ha valakinek átutalod (ha lehet alacsony fee-vel), az átváltja és utal neked 4-5 USD-t. Nade... ki fog 1000 Ft-al foglalkozni????
-
szazbolha
addikt
válasz
deadwing
üzenetére
Ezeken a periféria kábeleken (molex csatikon) általában 1 db 12V-os vezeték van. A keresztmetszetből kiindulva max 15A-ral terhelhetők (de inkább csak 10A ha óvatosak vagyunk). A riseren, meg 6A -is mehet memó igényes algónál. Te 3db -ot kötöttél rá, ami elérhette a 18A-t is.
De azt gondolom nem ez okozta a problémát, hanem a csati volt oxidálódva / szennyeződve és az így keletkezett ellenálláson alakult ki hőleadás, ami megolvasztotta és/vagy tovább rontotta a a csati vezetőképességét.
A moduláris tápokon 1-el több lehet az érintkezési probléma. Nem is tudom, hogy lehetne megpucolni azokat a csatikat.Egyébként én egy periféria ágra max 2 risert kötök. Ha lehet azt is molexxel és keresztbe kötve a másikkal ággal. (molex/6pin csatin 2db molex van)
-
Melorin
addikt
válasz
deadwing
üzenetére
Én figyelem a VRAM-ok terhelését mining közben a 1080-nál és úgy vettem észre, hogy alig dolgoznak, szerintem nincs értelme a VRAM tuningnak. +400 és -400 között kb 1Mh/s különbséget mértem, én emiatt nem nem fogom agyonjáratni őket

Egyedül Equihash közben járnak a RAM-ok 90% környékén és számít is az órajel, igaz nem sokat ott sem. -
deadwing
addikt
válasz
deadwing
üzenetére
Jelentem, minden kártya jól van.
A problémát a moduláris vezeték tápba menő csatlakozásának beégése okozta.
Nagyon rohadék módon égett ez be, ugyanis kívülről nem látszott, sőt, a kártyák tesztelése előtt még rá is mértem az ágakra, mindent rendben találtam. Akkor derült ki minden, mikor kihúztam a dugókat.
Nagyon furcsa ez még mindig.
3 db 1080 volt 1 ágon. Mégis mi az isten zabál a riseren keresztül ennyi áramot? VRAM?? Jó, láttam már elégett riser csatikat, de hogy ennyit zabálna a vram, hát eléggé meglepődtem most... Meg az FSP miért ilyen gyenge csatikat használ a kábeleken 74 ezerért? Ez egy régebbi 1200-as táp, de van ebből egy majdnem vadi új, ott is ugyan ilyen kis szar dugaszok vannak a végén, ja és... MÁS LÁBKIOSZTÁSSAL. Ez is mi már? Még véletlenül sem tudtam felhasználni az új tápom kimaradt kábeleiből egyet sem
Majd ha időm engedi, csinálok egy árammérést ezeken a csatikon, mert roppant mód érdekel hány amper az annyi.Konklúzió: moduláris tápoknál nem árt beiktatni egy preventív átnézést a csatik környékén akár 2-3 hetente...
+1 tennivaló: meg kell nézzem, hogy a power limit tekergetése milyen módon befolyásolja a VRAM intenzitást és ezzel a riseren felvett áramot.
-
szazbolha
addikt
válasz
deadwing
üzenetére
Én azt gondolom, hogy az egyedi ventiprofillal inkább az alacsonyabb hőfokokat, az 50-60 alattit kell erősebben korrekciózni a gyárihoz képest.
(most lebuktam... az alig fogyasztó 1080-as nálam is gyári ventiprofillal megyeget, igaz hogy PC házban ahol elég jó a szellőztetés) -
sanzi89
addikt
válasz
deadwing
üzenetére
Az a baj, hogy a VRM hőmérsékletét nem lehet monitorozni, ezért ajánlott a ventilátoroknak magasabb fordulatszámot beállítani, mint ami a GPU hűtés miatt indokolt lenne. Mivel konstans terhelést jelent a bányászat, így szerintem is jobb döntés egy kikísérletezett fix fordulatszám beállítása, amin biztosan hűvös a GPU.
Lehet, hogy a másik bányász program jobban meghajtja a VGA-át, emiatt ér el ugye magasabb hashrate-et, ez plusz hőtermeléssel is jár, ami magyarázat lehet arra, miért most folyt ki a lé a hűtés alól. Eddig a szakadék szélén volt, most leesett... -
-
-
fogtunder
nagyúr
válasz
deadwing
üzenetére
én se így csináltam, a riserek nincsenek lefogatva, csak egy szál lambéria támasztja alulról, viszont az IO shield az rendesen oda van csavarozva egy keresztléchez, nem mozognak egyáltalán. a távokat meg úgy mértem ki, hogy bedugtam a tápkábeleket a kártyákba és amennyit engedett, annyi lett a táv, azért tudjanak szellőzni azok a szerencsétlenek.
-
Yany
addikt
válasz
deadwing
üzenetére
A teljes hozzászólásod analóg a gondolataimmal.
És jah, én adtam nekik még egy esélyt. Január 4-re saccolja a köv kifizetést. Drága lesz azt is elveszíteni. 
Amúgy a monitorozója Androidon a Profit fülön miért mutat mindig más USD/day értéket, mint a Balance fülön? Nálam csak NeoScrypt megy, szóval nem lehet az algók közti eloszlás miatt. És egyszer egyik mutat többet, máskor a másik.
-
Fiddlestick
aktív tag
válasz
deadwing
üzenetére
Hat nem tudom en szeretem ezt csinalni, figyezlni ezt azt. De annyian mondjatok hogy kb semmit nem kell vele csinalni, hogy lehet nekem az lenne a bonyolult
Lehet pont az egyszerusege miatt nem vagnam
Viszont hogy mostansag befulladtak, nincs akkora bizalmam felejuk. Mit is csinal pontosan ez a program ? Kiszamolja maganak hogy a jelenlegi rig-jeimmel mi az epp aktualis legjobb valasztasa neki ? Gondolom attol ugyan ugy be kell konfiguralni a poolokat, a walletet stb nem ?

-
Tamás9x
őstag
válasz
deadwing
üzenetére
Én értem, és át is élem... annyira sokat nem kell nézelődni veszel 1 éves tendenciát és ahhoz képest beteszel vásárlásokat, eladásokat. A pénzért sajna meg kell dolgozni, én is örülnék ha magtól jönne, de amit most megtanulunk senki nem veszi el tőlünk. Direkt azért linkeltem, hogy én mikkel játszom, mert ott látod hogy ugrál. BTC-EURO-COIN 3-asban még vannak menekülő utak, nem csak 50-50 az esélyed.
Nekem nemsokára lesz elad Ver006-os riser, a Molex típusú, csak kicsi kártyákhoz ajánlom. vettem helyette V006C-t.
-
AAntii
őstag
válasz
deadwing
üzenetére
Szerintem is, ha én veszíteném el többezer/tízezer/százezer ember pénzét biztos padlón lennék, kivéve ha én lennék a cryptopénzes brókerMarcsi.
@LógaGéza: a bat fájlod tartalmát nem osztanád meg velünk? A címedet kitörölheted akár, de hátha lesz olyan, aki neked bányászik

-
-
-
válasz
deadwing
üzenetére
Nálam pedig zec alatt forróbb volt a vga.
A power limitet lehet nem is állítottam, viszont a gpu frekin emelnem kellett a zec-nél, hogy többet hozzon, míg eth alatt csak a memória számít leginkább.
Már nagyon rég próbáltam, de úgy emlékszem alig tudtam 65° alatt tartani a karikat elviselhető ventihang mellett.(#33432) Danex:
Csak addig vettem le a power limitet, amíg az nem okozott teljesítmény csökkenést.(#33436) Sidorovich:
Én 65° fölé nem szeretem engedni a gpu-t. -
válasz
deadwing
üzenetére
Azt lehet sejteni a GPU hőmérséklet alapján, hogy hány fokos a VRM? Nvidia kártyáknál nincs külön VRM szenzor ha jól tudom, legalábbis olyan programot még nem találtam amivel ki tudnám olvasni ha van is.

60-70 fokos GPU hőmérséklet az túl sok lehet hosszútávon? Cserébe a ventik kímélve vannak, kb. 50%-on forognak. Asus Strix kártyákról van szó.

-
válasz
deadwing
üzenetére
whattomine jelenleg alapértelmezésben egy baszott nagy pool fee-vel számolja az etn-t, máskülönben első helyen lenne. ha rámész egyszerűen a coin-ra és 0-s fee-t adsz meg, reálisabb képet kapsz.
Szerk:
Nvidiával is jobb vajon?
Jelenleg nagyobb profitja van, emelkedett a coin ára 0.09-re, a korábbi 0.12-->0.06-ról.
Pool függő ez is, szvsz pár poolon tényleg lehúzás van. -
-
válasz
deadwing
üzenetére
Hash Rate: 203.37 KH/sec
Block Found: about 18 hours ago
Connected Miners: 72
Donations:
Total Pool Fee: 0.1%
Block Found Every: 10 hours (est.)
Electroneum Pool Network
Hash Rate: 125.85 MH/secnem olyan kicsi az, a network sem olyan nagy.
talál blokkot minden nap 1-4-et.
és arányosan kapsz a blokkra.
ha napi 4 blokk akkor az nagy luck és sokkal jobban kapsz mint nagy poolnál.
a napi 2 blokk meg szokott lenni úgy meg kapsz annyit mint nagy poolnál.a hálózat talál 1-2-3 percenként új blokkot, ezért van hogy a 0.16% össz hash értékkel is lehet blokkot találni.
másik fórumon lévő beszámolók alapján, hash számra elosztva arányosan, pontos értéket kapok mint a többiek.
2x annyi hashrattel lévő érték pl 2x annyi coint kapott mint én.
fagyi zoli videojában is említi hogy whattomine szerinti értéket kapott, még a pool indulása elején.A coin amit kapsz pedig úgy kerül kiszámításra hogy a hash teljesitményed / pool össz hash értéke.
Last Reward: 7391.54 ETN
ennyi járt uccsó blokkért. ezt elosztod a poolon bányászók között. -
Smite
tag
válasz
deadwing
üzenetére
Én négy nagyobb poolt próbáltam ki, de eddig messze a kis magyar hoz eddig a legjobban.
A nagyobbakból 3 szimplán tolvaj, kb a felét adták, mint amennyit a hashrate-em szerint kellett volna. A nano átlagban kicsit rosszabbul hoz, mint a kicsi, szóval innentől nem kérdés, hogy hova csákányolok. De persze mindenki azt csinál, amit akar.
-
válasz
deadwing
üzenetére
Igen, azt osztom, hogy kis pool-nál nem érdemes óránként nézni jött-e már valami, de eddig szerintem jók vagyunk. - Erősítse már meg más is, aki oda bányászik

Ha valamikor, akkor szerintem pont most ilyen alacsony pool network hashrate mellett nagyobb esélyünk van. Tegnap legalább 2,5-szer nagyobb volt a network. -
válasz
deadwing
üzenetére
korábbi hozzászólásokban ki lett fejtve, hogy ugyanazt a rewardot kapod, csak kevesebbszer ill. lassabban.
Hátulütője az hogy ha sorba jönnek az árva blokkok, mert akkor sokáig semmit nem kapsz.
Mindenki megkapja ami jár neki a pool 0.1%-os fee-s és ez érződik is. Szépen kap mindenki aki marad. -
válasz
deadwing
üzenetére
Nem értelek. Csak a mai nap eddig 648 ETN jött nekem ebből a kis magyar pool-ból. Azt mondod, hogy egy nagyobb pool-ban ennél többet kaptam volna ugyan ennyi idő alatt?
Egyébként most brutálisan leesett az Electroneum Pool Network hash rate-je. Tegnap volt 210 MH/sec körül is.
Az eupool egy blokkolt talált ma eddig (és tegnap előtt volt utoljára kifizetés náluk bárkinek is), míg mi 3-at, majdnem 4-et. Nem látom ezt olyan rossznak, de kíváncsi vagyok a véleményedre, hátha valamit félreértek/nézek. Lehet eddig csak óriási nagy mázlink volt?
-
-
Yany
addikt
válasz
deadwing
üzenetére
deadwing, hogy hívod azt az időt, ami feleződik 2x akkora haspowerrel egy poolnál? Vagy csak a luck lesz 2x akkora és ebből jön ki, hogy arányaiban ugyanakkora lesz a share-ed? Akárhogy is, lényegében azt akartam kihozni, hogy végül se több, se kevesebb nem lesz, de pont ezért kértem, hogy pontosítson valaki, mert erre a részre én is kíváncsi lennék.
-
siemenss65
tag
válasz
deadwing
üzenetére
Akkor még sha256 volt a prototípus mögött, csak hogy legyen valami a kirakatban. Mostanra kialakult hogy argon2 pow algo lesz a main net-en, annak érdekében, hogy többé-kevésbé mindenki tudjon bányászni akkor is, ha teljesen különböző géppel állnak neki. Akár telefonnal.
-
szazbolha
addikt
válasz
deadwing
üzenetére
Biztos igazad van, de a táblázatokat nem kitalálom, hanem ahogy írod a "nekem megfelelő beállításokat próbálgatom" és azt közzé teszem, hátha másnak is hasznos.
De ha zavaró, akkor leállok vele.A táblázat azért is kell, mert az én egyszerű eszemmel a Sol/s és SolW értékeket nem tudom azonnal fejben bevételre váltani, mert egy sok változós képlet. Csak úgy tudom eldönteni egy beállításról hogy nekem megfelel, ha rögtön látom a forintosított eredményét is. Ebben segít a táblázat.
Te nem így csináltad, amikor belőtted a neked legmegfelelőbb értékeket?
-
szazbolha
addikt
válasz
deadwing
üzenetére
Igen... erre nem figyeltem, bár 2 napja még itt is megjegyeztem vagy kérdeztem, hogy +xxx órajel emelés nálam sosem hoz annyit. De akkor másnál sem, nyilván a powerlimit miatt veszi vissza automatán.
Ez a powerlimit nagyon hasznos dolog, de régebben talán egyértelműbb volt az OC-zás, mikor egy fix GPU MEM párost beállítottunk akkor az annyi is volt. a fesszel kellett játszani, hogy a fogyasztás csökkenjen, de még ne szálljon el a kártya.
-
szazbolha
addikt
válasz
deadwing
üzenetére
Kipróbáltam 1080/GDR5x-el azt a beállítást ahol neked 535 Sol/s és 3,72 Sol/W eredmények adódtak.
Beállítás: 74%, GPU+80 MEM+550Nem tudtam elérni az eredményeid: https://prnt.sc/he518e
522 Sol/s 3,52 Sol/WVagy gyengébb a kártyám, vagy más a def értéke és a +80 +550 máshova tolta el, mint neked.. Pl. a memória csak 5062-re állt be. Hiába az 550-es OC.
A te eredményed mikori? Egy adott beállításhoz tartozó Sol/s érték változhat? Pl. ha nehezebb lesz bányászni, vagyis növekszik a diff érték. -
szazbolha
addikt
-
szazbolha
addikt
válasz
deadwing
üzenetére
hehe... ha jól értettem egyik fórumtárs azt írta tegnap, hogy nem jó amit csináltam, mert ZEC-hez felesleges memót OC-zni , aztán te azt mondod, igenis memót kell OC-zni nem GPU-t, példát is mutatsz rá. Aztán felállítok egy beállítási sort a példád alapján amit végigmérnék lássuk mi a helyzet, de most meg azt írod, hogy a melegedés miatt a powerlimit úgy is visszaveszi a GPU frekit..
Ezen most kicsit összekavarodtam.Reboot:
VGA: GTX1080 GDR5X
Keressük meg azt az ideális beállítást ami te használsz, vagyis legalább 540 Sol/s számítási teljesítmény, legalább 3,7 SolW-vel. Legyen a kiindulási alap az általad beállított 74%-os Power Limit.
Vagyis ne azt nézzük, hogy a GPU-t vagy MEM-et érdemesebb OC-ni, hanem egy kívánatos szinthez mi az ideális GPU-MEM páros.Így jó?
-
szazbolha
addikt
válasz
deadwing
üzenetére
Tényleg van 7%-nyi különbség ami bizony számít. Gondolom ez is ZEC-re vonatkozik EWBF-el.
Akkor neked is hiszek, de megjegyzem, hogy a saját méréseimet úgy végeztem, hogy 8-10 eredményt átlagoltam, mert elég nagy szórás volt. Ráadásul én 3GB-os 1060-al méregettem a memória OC eltéréseket: +0 vs +400. Bár nem hiszem hogy a 1080 másként viselkedne.De abban biztos vagyok hogy a mésik fórumtársnak abban igaza volt hogy ZEC bányászatnál a +10% GPU több nyereséget hoz mint a +10% MEM OC
(#31128) Fiddlestick: Megmérem 1080-al is, de biztos nektek van igazatok. A legelső méréseknél tőled származott a GPU+0 MEM+300 beállítás. Nem is kételkedtem benne, de aztán egy másik fórumtárs pont az ellenkezőjét mondta.
Van még egy tényező: 1060-on beállítok +400 mem oc-t, de 4000-ből a pillanatnyi érték nem 4400 lesz hanem csak 2300. De ezt is körbejárom 1080-al. -
-
Zoo123
senior tag
válasz
deadwing
üzenetére
Ezt én is meg tudom erősíteni: Whattomine szerint többet hoz x algo mint amit a nicehash éppen csákányoz, de mire átállítom a kártyákat addigra általában már azt kezdi el túrni.
Persze van 1-2 algo amit kb soha nem választ, de volt pár teszt aminél hibára futott a benchmark, lehet hogy azért nem túrja azt sosem. Ráadásul a 2.0.x verzió esetén pontosan nulla beállítási lehetőségem van a GUI felületről hogy kiválasszam mit csákányozzon, vagy egyáltalán csak megnézzem az egyes algo benchmark eredményeit. -
Yany
addikt
válasz
deadwing
üzenetére
De a Nice kiírja, hogy mennyiért kapál éppen. (a kép csak példa, nem a bányagépen lőttem)

Szóval ezt továbbra sem magyarázza az aktuális ajánlat. Vagy maga a nicehash is hashracsapással tippeli, hogy mennyiért dolgozik?Akkor még1x leírom picit másképp, hátha én nem voltam érthető, vagy csak én nem értelek:
1. Whattomine megnéz: látom, hogy nicehash-ethash lent van, equihash és neoscrypt fenn.
2. Nicehash monitor megnéz: látom, hogy ethash-t szedek éppen.
3. Fogom magam, remote desktop: igen, tényleg, valóban ahhoz az árhoz közel írja a nicehash a tempót, ahogy a whattomine.
4. Letiltom hát az ethash algoritmust minden gpu-n.
5. Folytatja equihash-sel.
6. 1 óra után ránézek: jé, megemelkedett a btc/day cirka 25%-kal.A Whattomine nem pontosan azt mutatja, de korrelál, tehát a Nicehash saját UI felületén is nem picit jobb értékeket látok. Ehhez képest nem értem ezt az ajánlatosdi dolgot. Mert azt vágom, hogy egy coin nem annyit ér, amennyit, hanem amennyire a Nicehash ügyfelei igénylik, de ettől még a látható számok alapján nem optimális, amit bányászik. Tehát a UI sem a valós értéket mutatja, a Nicehash androidos monitor és a whattomine sem?
-
Yany
addikt
válasz
deadwing
üzenetére
Szerintem a Whattomine is annak megfelelően kéne kiírja, mert pl. most hiába éri meg sokkal jobban Ethereumot bányászni Radeonon a megnövekedett árfolyam miatt, éppannyira lent van nicehash-en, szóval nem gondolnám, hogy árfolyam-függő lenne a whattomine sem. Most, hogy letiltottam az EthHash-t, máris látom, hogy jó 25%-kal többet kaszál. Hmmm...
-
aleister
veterán
válasz
deadwing
üzenetére
Igen, otthon egyértelműen nem jó választás ez a kari. Csak azért hoztam fel példának, hogy vannak nagyon jó ár/értékű AMD kártyák, amik több esetben jobban megérik, mint az NV-k.
Ott van az említett dual mining is, amiben szintén nagyon jók, de az áramszámlának ez sem kedvez éppenséggel.
-
aleister
veterán
válasz
deadwing
üzenetére
Nézd, ha összeszámolnám, hogy egy értelmes hozzáállással rendelkező bányász mennyi időt tölt információszerzéssel (értem ez alatt, hogy elolvassa az összefoglalót itt, pár linkelt oldalt, nagymértékben felállít egy "üzleti tervet", ehhez kiválaszt 1 vagy 2 vga-t, ezeknek utánaolvas, kiválasztja közülük az ideális típust, modellt, ugyanezt megteszi alaplappal, táppal, kiszemeli a bányászandó coint, hozzá walletot, minert, váltót), ehhez képest annyira minimális időt és energiát vesz egy a romolás, hogy ezen problémázni teljes mértékben okafogyott.
(#30941) Fiddlestick:
Egyrészt sokan nem otthonról bányásznak. Másrészt számold ki, hogy a kb 30k diferencia mennyi idő alatt kompenzálódik mondjuk 100 watt töbletfogyasztásnál.
Harmadrészt, ha a fogyasztás a szempont, akkor ott a kis RX 560, aminek a 45 wattos TDP-jét -49- -19 powlim mellett gyakorlatulag egy cpu szintjére lehet csökkenteni. -
Tamás9x
őstag
válasz
deadwing
üzenetére
Olyan 50.000 óra az élettartama,(Asus 1080 ti turbo ref hűtő, 2 csapágyas) de ha kikopik a hűtőből lehet utánrendelni kínából, és ha jól néztem ebből ki lehet tolni a csapágyakat. Még csak próbálgatom mire is képesek, ezért krtem jól bevált konfigot, hátha van valakinek.
szazbolha: Crome-ban ki lehet kapcsolni az ellenörzést:
Beállítások
Speciális
Védje meg magát és eszközét a veszélyes webhelyektől -
szazbolha
addikt
válasz
deadwing
üzenetére
EWBF-ből ez a legújabb? 0.3.4b.
bitcointalk-ról próbáltam letölteni, de e googledrive blokkolja mert szerinte vírusos. A mega.nc-ről letöltve meg a chrome blokkolja. Honnan töltsem le?Ha jól olvastam van neki valami nicehash kapcsolata is. Ez azt jelentené hogy a nicechash-on lévő pénztárcára is mehetne? Ez így elég hülyeségnek hangzik.
Máshol kéne pénztárcát nyissak? Hol? (a régit nem tudtam még visszaszerezni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

És jah, én adtam nekik még egy esélyt. Január 4-re saccolja a köv kifizetést. Drága lesz azt is elveszíteni.