- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
I02S3F #15602 üzenetére
Tök racionális lenne, ha csak Cinnamon és xfce lenne, maradna több erőforrás a maradékra. Vagy akár csak Cinnamon.
Gondolom a Mate még belefér nekik, az is GTK alapú. Én a KDE-t hiányolom, de az valószínűleg nem lesz, mert szerintem inkább a saját fejlesztésű Cinnamonra koncentrálnak. -
I02S3F
addikt
válasz
Zolifarkas #15601 üzenetére
Nem tudom, hogy hány éves vagy! De
"Egyébként szeretem a kihívásokat pláne a kedvenc területemen ami a számítógép, szoftver és hardver egyaránt.
"Ha van rá módod, érdemes egy it-s szakmát elvégezni és benne dolgozni, ha ennyire tetszik!
Csak egy javaslat!
Más: Most tettem fel a Mint Cinnamont. Mindig is kulcsra-kész volt ez a disztró!
Csak folyton hopperkedek
.
Tök racionális lenne, ha csak Cinnamon és xfce lenne, maradna több erőforrás a maradékra. Vagy akár csak Cinnamon.
-
Zolifarkas
tag
válasz
Petya XT #15600 üzenetére
A játékokat mind offline állapotban játszom. Mivel van lehetőségem arra is, hogy a Linux mellett legyen másik HDD-n Windows 10 szeretném létrehozni a választási lehetőséget amikor indítom a gépet, hogy melyik rendszer bootoljon. Ha nem kap frissítést a Windows 10 akkor azzal nem is fogok internetre csatlakozni csak offline módban használom. A Linux szerintem teljes mértékben megfelel az összes internetes igényeimnek csak be kell állítani. A könyvjelzőket és jelszavakat már átvittem. Rengeteget olvasok és kérdezek itt a fórumon is és a Linux kezdőknek fórumon is. Minkét helyről rengeteg segítséget, ötletet, kapok amin elgondolkozva eszembe jutnak a régi dolgok mint például a mai is. Egyébként szeretem a kihívásokat pláne a kedvenc területemen ami a számítógép, szoftver és hardver egyaránt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest