- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Albert.Tamas #15064 üzenetére
Nem tudok rajonni Mint-en Ubuntun siman van
Ez így elég Látóasszony topikos kérdés lett!
De amúgy az általad linkelt oldal első megoldása Linux Mint Cinnamonon simán működik. CTRL+ egérgörgő, igaz én tapipadon próbáltam, de ugyanaz. Firefox a böngésző, ha megnyitom, még nem történik semmi a fenti kombinációra, a megnyitott lapon legalább egyet kattintani kell és utána már működik az oldalméretezés.
Ugyanez működik a fájlkezelőnél is, mivel kétablakos, itt már meg is érthetjük, miért kell először a változtatandó területbe kattintani. Itt nyilván csak azt azon ablakot nagyítja a kombó, amelyikbe kattintottam, másik marad amilyen volt. Ott is külön kell kattintani.
-
I02S3F
addikt
válasz
Albert.Tamas #15066 üzenetére
Ezt elsőre nem írtad!
Melyik böngészőről van szó?
-
I02S3F
addikt
válasz
Albert.Tamas #15064 üzenetére
Accessibility ->Visual -> Desktop zoom -> Enable zoom
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest