- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kde-t megtaláltam feltettem ,műxik. Találtam hozzá valami Applet-et ami ad hasonló felületet ,de még nem találtam meg ,hogy tudom azt működésre bírni /bekapcsolni az applet-eket
Elsőre én is az AppImaget találtam ,de kotorásztam még az oldalon
Amig műxik nem akarom frissitgetni... megy és jóvanazúgy
Flatpak első ránézésre nem rossz... csak mivel nem saját repó így a rendszerszintű hozzáféréshez kuka... most a gnome commanderrel lesz küzdés a jogosultságok terén
24H2-es win11 et engedd el... kicseszett sz@r... 23H2 ami műxik... a 25H2 még ne hivatalos ,e úgy tűnik az megy ,de még tesztelelem... hogy azokat a bugokat kivették e ami a 24H2 ben behoztak
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Ismét drágult az Xbox Game Pass, átnevezték a csomagokat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Chrome
- Notebook hibák
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Gyermek PC játékok
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Garmin fenix 2
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest